Docent 4 bij de capaciteitsgroep Grondslagen en Methoden van het Recht (1,0 fte) - 4 jaar

Docent 4 bij de capaciteitsgroep Grondslagen en Methoden van het Recht (1,0 fte) - 4 jaar

Geplaatst Deadline Locatie
22 mrt 7 apr Maastricht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 7 apr 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De capaciteitsgroep zoekt een docent ten behoeve van het geven van onderwijs in de Nederlandstalige  vakken van de capgroep, zowel in Maastricht als in Hasselt aan de Universiteit Hasselt. Voorbeelden van dergelijke vakken zijn Rechtsgeschiedenis, Inleiding in het recht, Vaardigheden, Onderzoeksmethoden, Rechtsfilosofie en Metajuridica.

Specificaties

Universiteit Maastricht (UM)

Functie-eisen

  • Universitaire graad (master) Rechtsgeleerdheid of vergelijkbare master;
  • Aantoonbare expertise en/of affiniteit op het terrein van metajuridische vakken;
  • Analytisch vermogen en het vermogen zowel zelfstandig als in teamverband te werken;
  • Mondeling en schriftelijk communicatief vaardig in het Nederlands; goede beheersing van het Engels is een pré;
  • Een flexibele en oplossingsgerichte werkhouding.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 4 jaar.

Aanstelling zal plaatsvinden voor een periode van vier jaar.

De functie is in het kader van de universitaire functieordening ondergebracht in UFO profiel docent 4 en is gewaardeerd in salarisschaal 10 (minimaal € 2.709,00 en maximaal € 4.274,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband).

Het vervullen van de functie in deeltijd is een bespreekbare optie.

De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn opgenomen in de Collectieve Arbeids Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (CAO NU). Ook zijn de lokale UM-bepalingen van toepassing. Voor meer informatie zie de website: http://www.maastrichtuniversity.nl > Support > UM medewerkers.

Werkgever

Universiteit Maastricht

De Universiteit Maastricht (UM), is bekend om haar unieke, innovatieve, probleemgestuurde onderwijssysteem (PGO), dat wordt gekarakteriseerd door een kleinschalige en studentgeoriënteerde benadering. Het onderzoek aan de UM is multidisciplinair en thematisch van aard, en vindt geconcentreerd plaats in onderzoeksinstituten en schools. De UM heeft op dit moment zo'n 16300 studenten en 4300 medewerkers. Ten gevolge van het sterke internationale karakter is een groot deel van zowel studenten als medewerkers afkomstig uit het buitenland. De UM bestaat uit: Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, Faculteit der Rechtsgeleerdheid, Maastricht University School of Business and Economics, Faculty of Science and Engineering, Faculteit der Cultuur- en Maatschappijwetenschappen en Faculty of Psychology and Neuroscience.

Afdeling

Faculteit der Rechtsgeleerdheid

De Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Maastricht verzorgt uitdagend en hoogwaardig juridisch onderwijs voor bachelor- en masterstudenten. De faculteit is een pionier in kleinschalig en innovatief onderwijs en leidt juristen op voor zowel de nationale als de internationale arbeidsmarkt. De faculteit staat in de top 50 van rechtenopleidingen wereldwijd en is met 51% buitenlandse studenten de meest internationale juridische faculteit in Europa. Zij heeft 3000 studenten en ruim 300 medewerkers.

Het onderzoek binnen de faculteit wordt uitgevoerd binnen één van de facultaire onderzoeksinstituten en de Maastricht Graduate School of Law. De focus van het onderzoek ligt op de Europese en internationale aspecten van het recht, mensenrechten, migratie en Law & Tech. De faculteit hecht grote waarde aan zowel fundamenteel als meer praktisch gericht onderzoek en staat bekend om haar stimulerend onderzoeksklimaat.

 

Specificaties

  • Onderwijs; Hoogleraar; Universitair hoofddocent; Universitair docent; Lector
  • Recht
  • max. 38 uur per week
  • €2709—€4274 per maand
  • Universitair
  • AT2019.098

Werkgever

Universiteit Maastricht (UM)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Minderbroedersberg 4, 6211 LK, Maastricht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you