Arts-onderzoeker/promovendus Cardiologie

Arts-onderzoeker/promovendus Cardiologie

Geplaatst Deadline Locatie
7 mei 18 sep Groningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 18 sep 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Vanuit een gedeelde ambitie om toonaangevend te zijn in het cardiologische speelveld geef je invulling aan je eigen werk waarin excelleren je intrinsieke motivatie is. Je sluit je als arts-onderzoeker / promovendus bij de succesvolle onderzoekslijn ischemische hartziekten en werkt aan klinische studies onder begeleiding van internationale experts op dit vakgebied. Je werkt hierbij in teamverband samen andere disciplines (zoals radiologen, bio-informatici, epidemiologen en farmacologen). Het internationale netwerk van het UMCG cardiologie stelt je instaat om samen te werken met onderzoekers van over de hele wereld en internationale werkbezoeken en conferenties zijn hiervan een logische afgeleide. Dit combineer je met de zorg voor patiënten die deelnemen aan studies. Hierdoor is elke dag anders en afwisselend. Never a dull moment.

Wij zoeken momenteel 2 arts-onderzoekers / promovendi met de volgende profielen:
1) Aandachtsgebied interventie-cardiologie. Je bent betrokken bij de studies op de afdeling hartcatheterisatie. Je werkt onder andere mee aan gerandomiseerde studies naar het verminderen van schade veroorzaakt door een hartinfarct.
2) Aandachtsgebied non-invasieve beeldvorming (CT + MRI). Je bent betrokken uitvoeren van CT+MRI studies. Je werkt onder andere mee aan gerandomiseerde studies naar de nieuwste technieken en strategieën om eerder hart- en vaatziekten te detecteren en behandelingen te verbeteren.

De 2 arts-onderzoekers / promovendi werken samen in een groter team en er vindt veel interactie tussen aandachtsgebieden plaats. Duur promotieonderzoek is doorgaans 3 (tot maximaal 4) jaar. Bij gebleken geschiktheid behoort toelating tot de opleiding tot cardioloog tot de mogelijkheden.

Specificaties

Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG)

Functie-eisen

- Je hebt de studie geneeskunde afgerond en interesse in de cardiologie
- Je hebt bij voorkeur onderzoekservaring, maar dit is niet absoluut noodzakelijk
- Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden
- Je bezit teamspirit maar kan tevens zelfstandig werken

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.

Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij aanstelling een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris bedraagt maximaal € 4.361,- bruto per maand (schaal 10) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime aanstelling. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie
Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met:
prof. dr. Pim van der Harst, cardioloog, e-mail: p.van.der.harst@umcg.nl (niet gebruiken voor sollicitaties)


Afdeling

Cardiologie

Arts-onderzoeker/promovendus cardiologie: profiel interventie cardiologie en profiel niet-invasieve beeldvorming

Als cardioloog in spe wil je ertoe doen. Je wilt echt het verschil maken in het leven van mensen met een cardiologische aandoening. Nu en in de toekomst. Daarom kies je bewust voor de functie als arts-onderzoeker / promovendus op de afdeling Cardiologie van het UMCG, een dynamische afdeling waar onderzoek en de praktijk in elkaar vervlochten zijn. Problemen die wij in de praktijk ervaren vertalen we naar wetenschappelijk onderzoek. Met de resultaten van wetenschappelijk onderzoek verbeteren we de patiëntenzorg. Wij geloven dat als je talent de ruimte geeft om zich te ontwikkelen er voor elke cardiologische aandoening uiteindelijk een oplossing te vinden is. Als arts-onderzoeker / promovendus (wellicht aankomend cardioloog) biedt UMCG Cardiologie je dus volop mogelijkheden om je interesses te volgen en je talent de ruimte geven.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; PhD
  • Gezondheid
  • Universitair
  • 190197

Werkgever

Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Hanzeplein 1, 9713 GZ, Groningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you