Junior Onderzoeker Voedselveilige ketens

Junior Onderzoeker Voedselveilige ketens

Geplaatst Deadline Locatie
29 mrt 21 apr Wageningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 21 apr 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Een nieuwsgierige onderzoeker met can-do mentaliteit. Wil je onderzoek doen aan het in kaart brengen van chemische contaminanten in diervoeder- en voedselproductieketens? Dan is dit een mooie uitdaging voor jou!

Op basis van literatuuronderzoek en datasets breng je de kritische punten voor voedselveiligheidsissues in voedselproductieketens in kaart. Projecten kunnen gericht zijn op bestaande ketens (zoals zuivel, groente en fruit) en nieuwe ontwikkelingen (zoals alternatieve eiwitbronnen en nieuwe reststromen als diervoeders). De resultaten worden beschreven in adviesrapporten voor diverse opdrachtgevers en in wetenschappelijke publicaties. Je werkt samen met verschillende publieke en private partijen.

Specificaties

Wageningen University & Research

Functie-eisen

  • Minimaal een MSc opleiding op het gebied van food safety, food informatics of food law, en e en academisch werk- en denkniveau.
  • Affiniteit met verwerken van datasets en deskstudies op het terrein van voedsel- en diervoederveiligheid.
  • Een enthousiaste, flexibele en resultaatgerichte instelling.
  • Een teamspeler die goed kan samenwerken met collega's van andere vakgebieden, AIO's en onderzoekers.
  • Goede analytische vaardigheden, en nauwkeurige verslaglegging van de behaalde resultaten.
  • Goede beheersing (mondeling en schriftelijk) van de Engelse taal.

Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende functie binnen een prettige werkomgeving, een salaris afhankelijk van opleiding en ervaring met goede arbeidsvoorwaarden. Binnen de functie zijn er doorgroeimogelijkheden afhankelijk van inzet en motivatie. Het gaat om een functie voor 36 uur per week voor de duur van vooralsnog 1 jaar, verlenging wordt niet uitgesloten.

Werkgever

Wageningen University & Research

RIKILT Wageningen University & Research doet onafhankelijk onderzoek naar de veiligheid en betrouwbaarheid van voedsel. Wij zijn gespecialiseerd in het meten van stoffen, we kijken naar de samenstelling daarvan en wat ze doen in het lichaam. We tonen voedselfraude aan en doen forensisch onderzoek. Door onze kennis van de voedselproductieketen en -processen signaleren we tijdig (nieuwe) gevaren en trends. Verder adviseren we overheden en bedrijven en geven trainingen. RIKILT is onderdeel van de internationale kennisorganisatie Wageningen University & Research.

Een wezenlijke bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven. Dat is ons dagelijks werk. Wij zoeken binnen ons domein van gezonde en veilige voeding en voedselproductie, voedselzekerheid en gezonde leefomgeving naar antwoorden op vragen over maatschappelijke thema's als duurzame voedselproductie, klimaatverandering en alternatieve energiebronnen. Dat doen we natuurlijk niet alleen. Om dit, ook internationaal, waar te maken werken we elke dag met 5000 mensen aan de kwaliteit van leven.
Wil je hier ook je dagelijks werk van maken? Bij ons krijg je daar de ruimte voor.
Kijk voor meer informatie over werken bij Wageningen University & Research op
www.wur.nl/nl/Werken-bij/Vacatures.htm .
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Voeding
  • max. 36 uur per week
  • Universitair
  • 490081

Werkgever

Wageningen University & Research

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Droevendaalsesteeg, 6708 PB, Wageningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you