Onderwijskundig Adviseur/ Onderzoeker

Onderwijskundig Adviseur/ Onderzoeker

Geplaatst Deadline Locatie
4 apr 28 apr Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 28 apr 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben je op zoek naar een rol waar je onderwijs innoveert in een academische omgeving? Dan is de functie van onderwijskundig adviseur/onderzoeker wellicht iets voor jou. Deze functie combineren we met de functie van onderzoeker waarbij promoveren tot de mogelijkheid behoort.

Als onderwijskundig adviseur/onderzoeker ben je verantwoordelijk voor onderwijskundige innovatie in de huisartsopleiding. Dit omvat individualisering en flexibilisering van het leren van de artsen in opleiding tot specialist Huisartsgeneeskunde, op de werkplek en tijdens de terugkomdag op het instituut. Je voert planmatig de innovaties uit, anticipeert en reageert flexibel op actualiteit en bewaakt de verbinding tussen leren binnen en buiten het instituut. Daarbij werk je actief aan draagvlak bij docenten en opleiders. Verder draag je actief bij aan de ontwikkeling van werkplekleren en toetsen binnen het opleidingsprogramma. Je werkt onder de directe aansturing van de onderwijscoördinator en legt hiërarchische verantwoordelijkheid af aan een van de MT-leden. Binnen de huisartsopleiding loopt een wetenschappelijk onderzoek naar het experimentele leren in het derde jaar van de opleiding. De aios leren in tutorgroepen op de werkplek aan de eindtermen. In september 2019 starten twee nieuwe groepen en als onderdeel van onderzoek naar onderwijs zijn we op zoek naar een enthousiaste onderwijskundig onderzoeker die de wetenschappelijke evaluatie verricht.

Specificaties

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Functie-eisen

Je hebt ervaring als onderwijskundige op wo-niveau en bent in staat te werken volgens evidence based education-richtlijnen, met name gericht op toetsen en werkplekleren. Je kunt projectmatig werken en bent proactief en resultaatgericht. Je kunt theorie en praktijk aan elkaar verbinden. Daarnaast ben je in staat om binnen de context van een organisatie de ontwikkeling van een idee naar implementatie te begeleiden én je wilt daarin blijven leren. Je hebt aandacht voor de mensen en beschikt over organisatiegevoeligheid. Je weet van samenwerken, organiseren, communiceren én je weet op enthousiaste wijze collega’s te inspireren. Bovendien heb je belangstelling voor en ervaring met onderzoek van onderwijs.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Je wordt aangesteld voor een jaar, met uitzicht op vast dienstverband. Je salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal  €4.361,- bruto per maand op fulltime basis (schaal 10, CAO UMC).   

Werkgever

Leids Universitair Medisch Centrum

In het Leids Universitair Medisch Centrum werken we continu aan het verbeteren van de patiëntenzorg. Wij investeren in baanbrekend, internationaal onderzoek en werken met de nieuwste apparatuur. Samen met onze artsen, gespecialiseerde zorgverleners, docenten, wetenschappelijke onderzoekers en ons ondersteunend personeel streven wij naar de hoogste kwaliteit op het gebied van gezondheidszorg, onderwijs en internationaal onderzoek. En hier hebben wij jou bij nodig!

http://www.lumc.nl/

Afdeling

Public Health en Eerstelijnsgeneeskunde (PHEG)

De afdeling Public Health en Eerstelijnsgeneeskunde (PHEG) bestaat uit Huisartsgeneeskunde, Institutionele Zorg en Oudergeneeskunde, Public Health en Medische Antropologie. De huisartsopleiding is onderdeel van PHEG en werkt intensief samen met het netwerk van de afdeling waaronder een groot aantal huisarts- en stageopleiders in de regio. Ze verzorgt de driejarige opleiding van zo’n 225 huisartsen in opleiding. Er is een vestiging in Leiden en in Den Haag. Op het instituut werken huisartsbegeleiders en gedragswetenschappers ter ondersteuning van het verdiepend onderwijs en de begeleiding en scholing van huisarts- en stageopleiders. De opleiding bevindt zich in een overgang naar meer aandacht voor het leren in de praktijk en naar meer flexibel aanbod van verdiepend leren vanuit het uitgangspunt van vraaggestuurd leren.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Onderwijs
  • Gezondheid
  • max. 32 uur per week
  • max. €4361 per maand
  • Universitair
  • C.19.JM.ML.16

Werkgever

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Albinusdreef 2, 2333 ZA, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you