Dierverzorger - onderwijsmedewerker Landbouwhuisdieren (1,0 fte)

Dierverzorger - onderwijsmedewerker Landbouwhuisdieren (1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
4 apr 28 apr Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 28 apr 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Bij de faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht is plek voor een dierverzorger - onderwijsmedewerker Landbouwhuisdieren. Heb je interesse? Lees dan het volledige profiel en solliciteer.

Functieomschrijving

Heb je er plezier in om studenten diergeneeskunde te faciliteren in hun opleiding tot dierenarts? En ben jij in staat onze wetenschappers nét die stap extra vooruit te helpen waardoor ze nog beter hun onderzoek kunnen doen? Lees dan snel verder. De faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht is namelijk op zoek naar een dierverzorger - onderwijsmedewerker Landbouwhuisdieren.

De kliniek Landbouwhuisdieren beschikt over uitstekende faciliteiten voor onderwijs en onderzoek. In deze inspirerende omgeving wordt onderwijs en onderzoek op het hoogst mogelijk niveau gefaciliteerd. Je directe collega’s zijn andere dierverzorgers, kliniekdierenartsen en studenten Diergeneeskunde.

Als dierverzorger Landbouwhuisdieren heb je een belangrijke rol bij de praktische organisatie van onderzoek in de kliniek. De dierverzorger die wij zoeken, heeft de ambitie zich ook te ontwikkelen in het geven van onderwijs aan studenten Diergeneeskunde.

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging van landbouwhuisdieren in de kliniek (rundvee, schapen, geiten en incidenteel pluimvee & varkens). Je verricht waarnemingen bij de dieren en rapporteert je bevindingen. Ook voer je administratieve werkzaamheden uit in het kader van welzijn- en proefdierregistratie. Je reinigt en desinfecteert dierverblijven en materialen. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de uit te voeren handelingen van lopend onderzoek. Verder geef je na een gedegen inwerkperiode zelfstandig onderwijs in bepaalde thema’s. In de kliniek komen met regelmaat fysiek zware werkzaamheden voor. Je participeert in een dienstrooster op onregelmatige werktijden.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Dit breng je mee: 
• een afgeronde mbo (+) of hbo-opleiding Dier- of Veehouderij (bv. STOAS); 
• aantoonbare ervaring met landbouwhuisdieren en dierenwelzijn en zorg voor dieren staat bij jou hoog in het vaandel;
• de bevoegdheid art. 13f voor het werken met proefdieren, of je bent bereidheid deze erkenning te behalen (14 weken achtereen, 1 dag per week);
• je werkt secuur, je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel, je bent sterk in administreren;
• kennis en ervaring om makkelijk met verschillende digitale programma’s te werken;
• je hebt goede communicatieve vaardigheden waardoor je goed kunt werken in teamverband, positief stimulerend en klantgericht bent en goed met de klant mee kunt denken.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een afwisselende functie in een boeiende werkomgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Het betreft een aanstelling van 1,0 fte voor de duur van één jaar Bij goed functioneren hoort verlenging tot de mogelijkheden.

Het salaris bedraagt minimaal € 1.858,- en maximaal € 2.644,- (schaal 5 cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand, bij een fulltime dienstverband, met een mogelijke uitloop naar schaal 6 (minimaal € 1.992,- en maximaal € 2.770,-).

Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk hier voor meer informatie over werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken collega's uit diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.
 
De faculteit Diergeneeskunde is de enige instelling in Nederland die dierenartsen opleidt. Daarnaast werken onderzoekers samen aan vernieuwend, wetenschappelijk onderzoek rondom de thema's One Health, One Medicine en Veterinary Biomedicine. Bovendien levert de faculteit specialistische klinische zorg in het grootste academische dierenziekenhuis van Europa: het Universitair Diergeneeskundig Centrum Utrecht. Aandacht voor ziekte, gezondheid en welzijn van het dier en zijn omgeving vormt de basis onder de drie pijlers van onze faculteit: onderwijs, onderzoek en diergezondheidszorg. De faculteit telt circa 1.500 studenten en 900 medewerkers.

Specificaties

  • Patiëntenzorg: overig
  • Gezondheid
  • 38—40 uur per week
  • €1858—€2644 per maand
  • HBO+
  • 1037105

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Domplein 29, 3512 JE, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you