Onderzoekscoördinator Reumatologie

Onderzoekscoördinator Reumatologie

Geplaatst Deadline Locatie
10 apr 23 apr Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 23 apr 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

We zijn wereldwijd een uniek project gestart met het doel de behandeling van artritis psoriatica te verbeteren. We hebben inmiddels al meer dan 600 patiënten geïncludeerd. Dit voorjaar gaat wij starten met een baanbrekend onderzoek dat ons erop moet wijzen hoe wij deze patiënten zo snel en zo lang mogelijk van hun klachten af kunnen helpen. Om dit unieke project te laten doen slagen, zijn wij naarstig opzoek naar jou als onderzoekscoördinator van ons DEPAR cohort. Stel je eens voor dat dankzij jouw bijdrage honderden mensen minder klachten hebben van hun chronische ziekte!

Als teamlid van DEPAR ben jij een onmisbare schakel om de zorg en gezondheid van patiënten met artritis psoriatica te verbeteren. Je neemt in deze functie verantwoordelijkheid in de voortgang van data verzameling. Je coördineert de dataverzameling en draagt hiermee zorg voor de kwaliteit en compleetheid van de data. Hierin stuur je de reumatologen, researchnurses en studenten aan. Je zorgt voor een verbinding tussen de data verzameling in de klinische praktijk en het digitale platform voor de data verzameling. Hiervoor werk je nauw samen met de data manager. Je bent het aanspreekpunt voor promovendi, studenten en reumatologen voor vragen over dataverzameling. Samen met de stuurgroep bewaak je de tijdslijnen, fasering, middelen en kosten en het volgen van geldende richtlijnen. Om deze werkzaamheden goed te laten verlopen, onderhoud je contacten met alle bij het onderzoek betrokken partijen.

Specificaties

Erasmus MC (Universitair Medisch Centrum Rotterdam)

Functie-eisen

Dat klantgerichtheid, innoveren, samenwerken en het initiëren van verbetering onmisbaar zijn voor deze functie als research coördinator is logisch. Verder beschik je minimaal over een bachelor diploma van een wetenschappelijke opleiding en heb je kennis van het uitvoeren van klinisch onderzoek. Je bent in staat om effectief te communiceren met alle hiërarchische lagen, kunt projectmatig werken en prioriteren. Ervaring met statistische analyses is een pre.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), een geldig identiteitsbewijs, diploma's en/ of relevante registraties zoals BIG/ RGS zijn een voorwaarde voor de aanstelling.

Arbeidsvoorwaarden

Wil jij de beste versie van jezelf worden? Wij helpen je graag door te ontwikkelen en investeren in een omgeving waarin je blijft leren. Wij geven je de ruimte om te innoveren en te ondernemen.

Het bruto maandsalaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 4.361,- (schaal 10) bij een volledige werkweek van 36 uur. Daarnaast bieden wij onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, een individueel reiskostenbudget en studiemogelijkheden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (UMC).

Werkgever

Erasmus MC

In het Erasmus MC werken we hard aan het verbeteren van de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen. Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen. In onderzoek, onderwijs en zorg. We werken met de nieuwste apparatuur, technieken en zorgprocessen in een state-of-the-art gebouw.

De afdeling Reumatologie bestaat uit 7 stafleden, ieder met een eigen onderzoeksgebied. De grote lijnen zijn de herkenning, behandeling en uitkomsten van vroege artritis en zwangerschappen en reumatische ziekten. Daarnaast staat de afdeling Reumatologie voor uitstekende patiëntenzorg en een gedegen opleiding voor nieuwe reumatologen.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gezondheid
  • max. 32 uur per week
  • €2750—€4361 per maand
  • Universitair
  • 13.04.19.TD-P494144-1

Werkgever

Erasmus MC (Universitair Medisch Centrum Rotterdam)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

's-Gravendijkwal 230, 3015 CE, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you