Projectmanager (tijdelijk voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op verlenging, 32-40 uur per week)

Projectmanager (tijdelijk voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op verlenging, 32-40 uur per week)

Geplaatst Deadline Locatie
20 mei 10 jun Tilburg

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 10 jun 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Je bent 1 van de drie teamleiders van de afdeling. Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en aansturing van nieuwbouw en renovatieprojecten. Je zet je teamcapaciteit in, bestaande uit projectleiders, projectmedewerkers en extern ingehuurde professionals. Je bewaakt de planning, uitvoering en realisatie van projecten in brede zin. Je legt verantwoording af aan het afdelingshoofd REM&S en de directeur Facility Services vanuit de GOTIK-perspectieven van projecten. Voorbeelden van projecten zijn de nieuwbouw van ‘CUBE’ en grote renovaties van gebouwen zoals ‘Koopmans’ en ‘Simon’. Voor de aankomende jaren staan 3 nieuwbouwprojecten op planning op onze campus: een onderwijsgebouw, een food court en een uitbreiding van het sportcomplex. Tevens wordt 1 project uitgevoerd in samenwerking met ander partners: nieuwbouw Mindlabs in de Spoorzone.

 

Je bent in de initiatiefase van een project degene die het project mee in gang zet, samen met het beleidsteam van de afdeling. Je formeert een projectorganisatie, vertaalt de vragen van de klant mee naar een programma en verwerkt het project tot een investeringsverzoek.

 

Als teamleider ben je het eerste aanspreekpunt voor personele-, logistieke-, organisatorische- en inhoudelijke zaken richting je teamleden. Je voert tevens Resultaat & Ontwikkelingsgesprekken, dat wil zeggen dat je resultaatafspraken beoordeelt en met medewerkers ontwikkelpunten voor de toekomstige functioneringsperiode afstemt. Binnen de functie zal je zelf ook projecten uitvoeren. Gemiddeld zal je dit 3 dagen per week kosten. De overige 2 dagen heb je nodig voor je teamleiderstaken en het bijwonen van divers overleg. In de initiatiefase en de overdrachtsfase van een project bied je als senior ondersteuning aan de projectleiders en bent een echte sparringpartner gedurende de uitvoering. Denk daarbij aan aspecten van inkoop, asbestsituaties, onderhouden van de relatie naar het team Onderhoud, leveranciersevaluaties, contractbesprekingen etc. Als projectmanager zal je voornamelijk sturen op GOTIK in de projecten, maar zeker ook op het welbevinden en verbinden van medewerkers, de inzet van beschikbare capaciteit en het leveren van een algemene bijdrage aan het verder professionaliseren van de afdeling. Van de drie teamleiders binnen de afdeling wordt verwacht dat zij actief en gezamenlijk die professionalisering mee blijven aanpakken. Hiervoor komen zij o.a. 2 wekelijks bij elkaar in het teamleidersoverleg.

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

• Je beschikt over een relevante bouwkundige of stedenbouwkundige opleiding (op minimaal HBO-niveau, universitair is een pré) en minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.

• Je toont aan ervaring te hebben met het aansturen van complexe (nieuw-) en verbouwprojecten.

• Je hebt ervaring in het als coach aansturen van mensen

• Je hebt een duidelijk gevoel voor bestuurlijke verhoudingen en kan je de cultuur van de universiteit snel eigen maken.

• Je hebt ervaring met de modernisering van kantooromgevingen

• Je hebt ervaring in de rol van regisseur en kwaliteitsbewaker binnen complexe bouwprojecten.

• Je kunt zelfstandig projectmatig werken binnen en buiten je vakgebied, waarbij je budget, kwaliteit, planning en klanttevredenheid actief bewaakt en daarover rapporteert.

• Je bent flexibel in het aanpakken van een diversiteit aan projecten en je fungeert als een sparringpartner/adviseur voor je collega.

• Je hebt een goed inlevingsvermogen, je stelt je klantvriendelijk op, je bent communicatief vaardig en je werkt gedreven aan oplossingen voor problemen.

• Je biedt meerwaarde aan de organisatie door je frisse blik en je bereidheid kennis te delen.

• Naast een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk, beheers je het Engels in woord en geschrift.

• Je beschikt tenminste over de volgende competenties: (organisatie)sensitiviteit, samenwerken, klantgerichtheid, initiatief, plannen en organiseren.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uizicht op verlenging.

Het betreft een (bijna) fulltime dienstverband in het UFO profiel Projectmanager 3, waarbij het salaris (afhankelijk van opleiding, leeftijd en relevante werkervaring) minimaal € 4.406 en maximaal € 5.656,- bruto per maand bedraagt (fulltime salaris in salarisschaal 12 volgens de CAO Nederlandse Universiteiten). De universiteit beschikt naast goede primaire ook over uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een gunstige studie- /scholingsfaciliteitenregeling en de mogelijkheid je arbeidsvoorwaarden deels individueel te beïnvloeden met behulp van een fiscaal vriendelijk keuzemodel. Tilburg University kent een vakantie uitkering van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Daarnaast is er sprake van een flexibele werktijden- en verlofregeling (41 verlofdagen per jaar bij een 40-urige werkweek). Het betreft een tijdelijk dienstverband voor de periode van 1 jaar, met mogelijkheid tot verlenging (en op termijn een vast dienstverband).

Afdeling

Facility Services biedt studenten, medewerkers, bezoekers van Tilburg University een werk- en leeromgeving en campusvoorzieningen op facilitair en sportief gebied van een kwalitatief hoog niveau die hen optimaal in staat stelt om hun ambities waar te maken in leren, doceren, onderzoeken en het maatschappelijk inzetbaar maken van kennis.

Facility Services

 

Afdeling Real Estate Management & Services. De afdeling is verantwoordelijk voor het gehele vastgoed van de universiteit en de ontwikkeling van de campus in de toekomst. Denk daarbij aan nieuwbouwprojecten, renovatie van gebouwen, onderhoud, verhuizingen en de ondergrondse infrastructuur. Ook de Facilitaire Servicedesk, Congresbureau, het beheer van het campusterrein, de groenvoorziening en de schoonmaak vallen onder de taken van de afdeling.

Specificaties

  • Management
  • max. 40 uur per week
  • HBO+
  • 16261

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

Interesting for you