Cursusleider Executive Onderwijs (0,8 - 1,0 fte)

Cursusleider Executive Onderwijs (0,8 - 1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
13 apr 4 mei Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 4 mei 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Het departement Bestuurs- en Organisatiewetenschappen van de Universiteit Utrecht is op zoek naar een cursusleider Executive Onderwijs. Interesse? Lees hier verder en solliciteer.

Functieomschrijving

Het departement Bestuurs- en Organisatiewetenschap (USBO) zoekt voor de afdeling Executive Onderwijs een cursusleider. U gaat werken in de markt van onderwijs voor professionals waar USBO inmiddels een lange traditie in heeft. Onder invloed van het toenemend besef dat professionals een ‘leven lang moeten leren’ neemt de vraag naar programma’s voor professionals sterk toe.

 

U gaat werken voor onder andere het leerprogramma Leiderschap in Cultuur (LinC) Utrecht. Dit is een eenjarig programma voor professionals uit de culturele sector die werkzaam zijn binnen de provincie Utrecht en die willen groeien in hun leiderschap. Dit executive programma wordt uitgevoerd door de Universiteit Utrecht en partners hierbij zijn de gemeente Utrecht, de gemeente Amersfoort, de provincie Utrecht en het K.F. Hein Fonds.

 

Als cursusleider van LinC Utrecht bent u verantwoordelijk voor het verder door ontwikkelen van het leerprogramma en het begeleiden van het programma en de deelnemers. Naast contact met ervaren docenten en trainers en het ontwerpen en verzorgen van het inhoudelijke programma, begeleidt u het leerproces van individuele deelnemers en het groepsproces als geheel. U bent de continue (ver)bindende en dragende factor binnen het programma. Naast dit leerprogramma vervult u ook de rol van cursusleider en programmamaker voor andere programma’s voor professionals. U wordt ingezet bij maatwerk en in-companytrajecten voor uiteenlopende opdrachtgevers en werkt mee aan nieuwe programma’s voor professionals. Ook inzet in het bachelor- en masteronderwijs B&O behoort tot de mogelijkheden.

 

Uw taken bestaan uit het verder ontwikkelen, plannen, organiseren en uitbouwen van het leerprogramma LinC Utrecht en het begeleiden van deelnemers binnen de leergang en de groep als geheel. Daarnaast zorgt u voor evaluaties en het bewaken van de kwaliteit en levert u een bijdrage aan (de acquisitie van) de andere programma’s voor professionals die USBO ontwikkelt en verzorgt. Hierbij vervult u zowel de rol van programmamaker, trainer, procesbegeleider, adviseur als coach.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Wij vragen van de kandidaat:

  • een voltooide universitaire opleiding in de Bestuurs- en Organisatiewetenschap of Sociale Wetenschappen of andere relevante opleiding;
  • een voltooide promotie strekt tot aanbeveling;
  • affiniteit met en/of ervaring in de cultuursector;
  • ervaring als begeleider/docent/trainer voor volwassen studenten;
  • benodigde didactische kennis en vaardigheden;
  • in staat acquisitie te plegen;
  • ervaring in de ontwikkeling van nieuwe (onderwijs-)producten;
  • in staat de instelling te adviseren over te maken keuzes in onderwijsontwikkeling in het executive onderwijs:
  • bij voorkeur ervaring in het universitaire onderwijs en/of onderzoek;
  • met betrekking tot het leerprogramma LinC Utrecht deskundigheid op onderdelen van de leergang;
  • interesse in (onderzoek naar) de proceskant van leiderschap;
  • faciliterende en flexibele instelling;
  • goede sociale en communicatieve vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een tijdelijke aanstelling van 0,8 - 1,0 fte (32 - 40 uur) voor de duur van twee jaar met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren. Het salaris bedraagt, afhankelijk van werkervaring, minimaal € 3.637,- en maximaal € 4.978,- (schaal 11 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

U ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (o.a. goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie: werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema’s waarbij de focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.

 

De faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie is een faculteit die midden in de samenleving staat en sterk verbonden is met maatschappelijke vraagstukken. Met rechtsgeleerdheid, economie, bestuur & organisatie hebben we een combinatie van wetenschappelijke disciplines in huis die elkaar aanvullen en versterken. Die bundeling van krachten maakt onze faculteit uniek.

 

Het departement Bestuurs- en Organisatiewetenschap (USBO) is één van de departementen van de faculteit Recht, Economie en Bestuur & Organisatie. Het departement is nauw verbonden met het strategisch thema Institutions for Open Societies (IOS). Het departement biedt een bachelor- en masteropleiding alsmede executive onderwijs aan.

Specificaties

  • Onderwijs
  • 32—40 uur per week
  • €3637—€4978 per maand
  • Universitair
  • 1038981

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Domplein 29, 3512 JE, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you