Projectmedewerker Huisvesting en Facility (0,8 fte)

Projectmedewerker Huisvesting en Facility (0,8 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
13 apr 3 mei Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 3 mei 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

De faculteit Sociale Wetenschappen van de Universiteit Utrecht is op zoek naar een projectmedewerker Huisvesting & Facility. Geïnteresseerd in deze functie? Lees hier verder en solliciteer.

Functieomschrijving

Bij de afdeling Huisvesting & Services (20 fte) van de faculteit Sociale Wetenschappen hebben we een vacature in ons team Huisvesting & Facility. De afdeling Huisvesting & Services (H&S) richt zich op demand management, beleidsontwikkeling en projecten op het gebied van huisvesting, facilitaire dienstverlening en ICT. De medewerkers behartigen de belangen van de faculteit op dit gebied en werken hierbij nauw samen met de verschillende centraal georganiseerde servicecentra van de universiteit. Naast werkzaamheden voor de faculteit Sociale Wetenschappen worden op het gebied van onderwijshuisvesting ook taken uitgevoerd voor andere faculteiten.

Je wordt onderdeel van het team Huisvesting & Facility dat bestaat uit zes medewerkers die zich dagelijks inzetten voor een excellente werkomgeving voor de medewerkers van de faculteit Sociale Wetenschappen en uitstekende onderwijshuisvesting en -voorzieningen voor docenten en studenten. Het team is niet alleen verantwoordelijk voor het beheer van de twee gebouwen van de faculteit Sociale Wetenschappen, maar beheert eveneens meerdere onderwijspanden in het centrumgebied van het Utrecht Science Park. Recentelijk is een grote interne verhuizing binnen de faculteit uitgevoerd en is een nieuw onderwijsgebouw in gebruik genomen. Bij deze beide projecten speelden de medewerkers van het team Huisvesting & Facility een nadrukkelijke en leidende rol.


Binnen het team Huisvesting & Facility van H&S is de vacature vacant van projectmedewerker Huisvesting & Facility. Als projectmedewerker Huisvesting & Facility voer je uiteenlopende huisvestings- en facilitaire (deel)projecten en reguliere werkzaamheden uit. Je werkzaamheden richten zich op werkplekhuisvesting en onderwijshuisvesting. Je werkt zelfstandig of in teamverband en zoekt hierbij vaak de afstemming met de centrale servicecentra van de universiteit (zoals het Facilitair Service Centrum en Vastgoed & Campus) en bent voor hen een uitstekende inhoudelijke sparringspartner. Sleutelwoorden die bij je functie horen zijn; kwaliteit, verbinding, communicatie, afstemming, organisatie en planning. De demand manager Huisvesting & Facility is je direct leidinggevende.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal een afgeronde relevante hbo-opleiding (bijvoorbeeld richting huisvesting en facility management).
  • Je hebt minimaal drie jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in een vergelijkbare functie.
  • Je hebt aantoonbare ervaring in zelfstandig projectmatig werken.
  • Je beschikt aantoonbaar over analytisch vermogen en kunt goed samenwerken, plannen en organiseren.
  • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.
  • Je bent proactief, resultaatgericht, klantgericht en hebt overtuigingskracht.
  • Je werkt open/transparant en gestructureerd en bent een echte teamspeler.
  • Je hebt uitstekende kennis van o.a. Outlook, Word en Excel.
  • Je kunt acteren in een complexe onderwijsorganisatie.
  • Je bent op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van huisvesting en facility management.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een tijdelijke aanstelling voor de duur van een jaar. Bij goed functioneren kan de aanstelling worden verlengd. De functie is voor 32 uur per week. Het salaris bedraagt - afhankelijk van opleiding en ervaring-  minimaal € 2.835,- en maximaal € 3.895,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 9 van de cao Nederlandse Universiteiten).

Daarnaast mag je rekenen op aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (o.a. goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie: werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability. 


Sociale Wetenschappen is een toonaangevende faculteit voor wetenschappelijk onderzoek en academisch onderwijs. De faculteit herbergt de disciplines algemene sociale wetenschappen, culturele antropologie, onderwijskunde, pedagogiek, psychologie en sociologie. Onderzoek en onderwijs zijn gebundeld in vijf zwaartepunten: Behaviour in Social Contexts, Child and Adolescent Studies, Cognitive and Clinical Psychology, Educational and Learning Sciences, en Methodology and Statistics for the Behavioural and Social Sciences.


De Undergraduate en Graduate School verzorgen voor ruim 5.600 studenten een breed palet aan bacheloropleidingen en masterprogramma’s. De faculteit telt ongeveer 850 medewerkers, die ieder op eigen wijze bijdragen aan de opleiding en vorming van jong talent en aan het onderzoeken en helpen oplossen van wetenschappelijke en maatschappelijke vraagstukken.

De faculteit hecht er waarde aan dat haar medewerkers voor nu en in de toekomst breed inzetbaar zijn in de universitaire organisatie ter verdere professionalisering van de ondersteuning van onderwijs en onderzoek. Om dit te stimuleren krijgt iedere medewerker op enig moment in de loopbaan de tijd en faciliteiten – bijvoorbeeld in de vorm van trainingen -  om deel te nemen aan projecten of mee te werken op andere afdelingen. Eigenschappen die de faculteit belangrijk vindt zijn betrokkenheid, kunnen samenwerken en flexibiliteit.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Gedrag en maatschappij
  • 30—32 uur per week
  • €2835—€3895 per maand
  • HBO
  • 1039585

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Heidelberglaan 1, 3584 CS, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you