3V-projectmedewerker (0,6 - 0,8 fte)

3V-projectmedewerker (0,6 - 0,8 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
15 apr 29 apr Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 29 apr 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Bij de faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht is plek voor een 3V- projectmedewerker. Heb je interesse? Lees dan het volledige profiel en solliciteer.

Functieomschrijving

De Universiteit Utrecht en het Universitair Medisch Centrum Utrecht voeren een actief beleid om het gebruik van proefdieren in onderzoek en onderwijs te vervangen, verminderen en verfijnen. Het 3Rs-Centre Utrecht Life Sciences (ULS) is daarvoor het eerste aanspreekpunt.

Het centrum adviseert en informeert onderzoekers over 3V-methoden, Vervanging, Vermindering en Verfijning van dierproeven, adviseert over het dierproevenbeleid, is betrokken bij onderwijs en onderhoudt contacten met andere 3V-centra, nationaal en internationaal. Bij deze activiteiten werkt het nauw samen met de Instantie voor Dierenwelzijn Utrecht. Verder coördineert het centrum het 3V-databaseprogramma. Het 3Rs-Centre ULS is ondergebracht bij het departement Dier in Wetenschap en Maatschappij van de faculteit Diergeneeskunde.


Bij het 3Rs-Centre ULS is plaats voor een enthousiaste projectmedewerker voor het opstellen, uitvoeren en ondersteunen van de diverse activiteiten. Taken behelzen onder meer:

  • projectcoördinatie van het 3V-databaseprogramma. De databases in dit programma bieden informatie die helpt dierproeven te vervangen, verminderen en verfijnen. Je draagt zorg voor het up-to-date houden, uitbreiden en promoten van deze databases, evenals het zoeken naar financiële partners om deze doelen te realiseren;
  • het vergroten van de zichtbaarheid van 3V-methoden in het algemeen en het 3Rs Centre ULS in het bijzonder met specifieke aandacht voor onze website en het opstellen van de maandelijkse newsletter.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Je beschikt over:
  • een afgeronde relevante hbo-opleiding, bij voorkeur in relatie met (proef)dieren;
  • analytisch en organisatievermogen;
  • kennis van en ervaring met projectmanagement;
  • een flexibele, initiatiefrijke en zelfstandige werkhouding;
  • goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift;
  • goede contactuele eigenschappen;
  • goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een aanstelling van 0,6 - 0,8 fte voor de duur van 1 jaar. Bij goed functioneren hoort verlenging tot de mogelijkheden. Het salaris bedraagt minimaal € 2.579,- en maximaal € 3.445,- (schaal 8 cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand, bij een fulltime dienstverband.

Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk hier voor meer informatie over werken bij de Universiteit Utrecht.

 

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken collega's uit diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.

De faculteit Diergeneeskunde is de enige instelling in Nederland die dierenartsen opleidt. Daarnaast werken onderzoekers samen aan vernieuwend, wetenschappelijk onderzoek rondom de thema's One Health, One Medicine en Veterinary Biomedicine. Bovendien levert de faculteit specialistische klinische zorg in het grootste academische dierenziekenhuis van Europa: het Universitair Diergeneeskundig Centrum Utrecht. Aandacht voor ziekte, gezondheid en welzijn van het dier en zijn omgeving vormt de basis onder de drie pijlers van onze faculteit: onderwijs, onderzoek en diergezondheidszorg. De faculteit telt circa 1.500 studenten en 900 medewerkers.

Binnen het departement Dier in Wetenschap en Maatschappij leveren we door middel van onderzoek, onderwijs, patiëntenzorg en publieksvoorlichting een bijdrage aan de verbetering van dierenwelzijn. Dit doen we door: het ontwikkelen van wetenschappelijk gefundeerde methoden die inzicht geven in dierlijke emoties; het onderzoeken van de interactie tussen dieren en hun omgeving; het stimuleren van methoden die het gebruik van (proef)dieren kunnen vervangen, verminderen en verfijnen; het onderzoeken van en middels onze expertise een actieve bijdrage te leveren aan het duurzaam en verantwoord samenleven van mens en dier.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • 22—31 uur per week
  • €2579—€3445 per maand
  • HBO+
  • 1038514

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Domplein 29, 3512 JE, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you