Medewerker bedrijfsvoering en communicatie Radboud Writing Lab

Medewerker bedrijfsvoering en communicatie Radboud Writing Lab

Geplaatst Deadline Locatie
16 apr 28 apr Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 28 apr 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als medewerker bedrijfsvoering ben je de spin in het web die zorgt dat alles op het Writing Lab vlekkeloos verloopt. Je regelt de organisatorische kant van al onze activiteiten. Ook communicatie is een belangrijk onderdeel van je functie. Je hebt uitgebreid contact, zowel met onze doelgroep (studenten en promovendi) als met de tutoren en de coördinator, je directe leidinggevende. Je werkt nauw samen met de coördinator en bent een rechterhand voor haar. Zo plan en organiseer je in overleg met de coördinator workshops, schrijfweken en andere evenementen voor studenten en promovendi. Je draagt bij aan de PR, verzorgt de communicatie met alle betrokkenen, stelt planningen en draaiboeken op en regelt alles tot in de puntjes.
 
Samen met het PR-team houd je de website en de socialmedia-kanalen up to date. Je assisteert bij de werving, selectie, training en opleiding van nieuwe tutoren. Je beheert de agenda’s van de tutoren en de coördinator. Zo plan je bijvoorbeeld tutorgesprekken, werkoverleg en professionaliseringsactiviteiten in. Je zet evaluaties uit onder klanten en verwerkt die tot heldere rapportages. Je levert managementinformatie aan die input vormt voor het beleid van het Writing Lab. Je signaleert knelpunten en groeimogelijkheden in onze dienstverlening. Bij al deze activiteiten gebruik je je creativiteit en heb je oog voor mogelijkheden om werkprocessen soepeler te maken.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

  • minimaal hbo werk- en denkniveau;
  • aantoonbare competentie in resultaatgericht en planmatig werken: je houdt overzicht over een veelheid aan taken, stelt realistische doelen, weet hoofd- en bijzaken te onderscheiden en stelt op basis daarvan prioriteiten;
  • accuratesse: je werkt nauwkeurig en controleert je eigen werk op fouten, je hebt oog voor detail;
  • initiatief: je signaleert kansen en problemen en handelt proactief;
  • servicegerichte houding, zowel richting klanten als richting collega’s;
  • ontwikkelingsgerichtheid: je bent leergierig, innovatief en signaleert regelmatig mogelijkheden voor groei en verbetering;
  • digitale vaardigheden: je bent handig en snel in het leren werken met nieuwe systemen en je kunt goed overweg met gangbare computerprogramma’s zoals Microsoft Excel en PowerPoint.
  • uitstekende communicatie in Nederlands en Engels: je communiceert soepel en effectief, zowel mondeling als schriftelijk. Daarbij ga je adequaat om met cultuurverschillen;
  • werkervaring in een vergelijkbare functie en/of met het organiseren van evenementen is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

  • aanstelling: 0,8 fte
  • maximum salaris per maand € 3.895,- bruto op basis van een 38 urige werkweek (salarisschaal 9)
  • het salaris is onder andere afhankelijk van relevante werkervaring
  • het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering
  • een aanloopschaal kan van toepassing zijn
  • contractduur: één jaar, met mogelijkheid tot verlenging. De verlenging is mede afhankelijk van de te bereiken resultaatverplichtingen waarover bij indiensttreding afspraken worden gemaakt
  • UFO-functieprofiel: Coördinator bedrijfsvoering, niveau 4

 
Beoogde datum indiensttreding is 1 juni 2019.

Benieuwd naar onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden?

Werkgever

De Radboud Universiteit is een internationaal opererende, studentgerichte onderzoeksuniversiteit met zeven faculteiten. We leiden studenten op tot academici die over de grenzen van hun vak heen kijken. Onze wetenschappers leveren excellent onderzoek en maken hierbij gebruik van state of the art onderzoeksfaciliteiten.

Afdeling

Faculteit der Letteren
Het Radboud Writing Lab helpt studenten en promovendi van de Radboud Universiteit bij hun schrijfopdrachten. We bieden één-op-één schrijfcoaching en workshops over allerlei aspecten van academisch schrijven, van het structureren van alinea’s tot het vermijden van digitale afleidingen. Bij het Writing Lab werken 13 tutoren die schrijfcoaching en workshops verzorgen. Dit zijn studenten en promovendi van verschillende faculteiten en opleidingen van de Radboud Universiteit. Aan het hoofd van het Writing Lab staat de coördinator, die de tutoren traint en opleidt. Het Writing Lab maakt onderdeel uit van Radboud in'to Languages en daarmee van de Faculteit der Letteren.
 
Radboud in’to Languages is een zelfstandig onderdeel van de Faculteit der Letteren. Het is al 25 jaar een toonaangevend taal- en communicatiecentrum, dat zowel voor opdrachtgevers van binnen als buiten de Radboud Universiteit en het Radboud UMC een rijk pakket aan diensten levert op het gebied van taal en communicatie. Daarnaast biedt Radboud in’to Languages vertaal- en redactieservices.
 
De Faculteit der Letteren telt ruim vijfhonderd medewerkers die zich bezighouden met onderwijs en onderzoek of met de ondersteuning van dit onderwijs en onderzoek. De faculteit verzorgt voor circa vierentwintighonderd studenten opleidingen, verdeeld over tien afdelingen op het gebied van geschiedenis en kunst, talen en culturen, taalwetenschap en communicatie- en informatiewetenschappen.
 
Meer over Radboud Writing Lab

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Taal en cultuur
  • max. 30.4 uur per week
  • max. €3895 per maand
  • HBO
  • 23.19.19

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Comeniuslaan 4, 6525 HP, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you