Promovendus: Leiderschap, Retentie en Cultuur

Promovendus: Leiderschap, Retentie en Cultuur

Geplaatst Deadline Locatie
16 apr 26 mei Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 26 mei 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als promovendus verricht u onderzoek naar de factoren in de werkomgeving van militairen die het verloop en de retentie bij defensie kunnen verklaren. Daarbij spelen o.a. cultuur, diversiteit, leiderschap en uitzenddruk een rol aangezien er sprake zal zijn van push en pull factoren. Het onderzoek kent een internationale component omdat ook in NATO-verband onderzoek wordt gedaan. Het onderzoek kent zowel kwantitatieve als kwalitatieve aspecten.

Een uitgebreid projectvoorstel kunt u per e-mail opvragen bij René Moelker (rene_moelker@yahoo.com).

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

  • een afgeronde masteropleiding in één van de gedragswetenschappen; sociologie, antropologie, psychologie of een ander relevant vakgebied;
  • goede communicatieve en schrijfvaardigheden in het Nederlands en Engels;
  • onderzoeksvaardigheden (kwantitatief en kwalitatief);
  • zelfstandigheid.

Arbeidsvoorwaarden

  • aanstelling: 0,8 - 1,0 fte
  • er wordt gestart met een bruto maandsalaris van €2.325 op basis van een 38-urige werkweek. Het salaris loopt op tot €2.972 in het 4e jaar (Conform salarisschaal P)
  • het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering
  • contractduur: in eerste instantie een tijdelijke aanstelling als promovendus voor de duur van anderhalf jaar, die na een positieve beoordeling met tweeënhalf jaar wordt verlengd tot vier jaar
  • UFO-functieprofiel: Promovendus.

 
Het betreft een aanstelling bij de Radboud universiteit maar gefaciliteerd door de Faculteit Militaire Wetenschappen. Vanwege de begeleiding, de toegang tot het veld en de infrastructurele randvoorwaarden is bilocatie (Nijmegen/Breda) noodzakelijk.
 
De beoogde datum indiensttreding is 1 juli 2019.

Benieuwd naar onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden?

Werkgever

De Radboud Universiteit is een internationaal opererende, studentgerichte onderzoeksuniversiteit met zeven faculteiten. We leiden studenten op tot academici die over de grenzen van hun vak heen kijken. Onze wetenschappers leveren excellent onderzoek en maken hierbij gebruik van state of the art onderzoeksfaciliteiten.

Afdeling

Faculteit der Managementwetenschappen
Het CICAM is een interdisciplinair instituut dat onderwijs aanbiedt en onderzoek verricht op het gebied van conflictstudies. Naast het verzorgen van een groot aantal keuzevakken op bachelorniveau, participeert het centrum ook in de masterprogramma’s Conflicts, Territories and Identities (in samenwerking met Sociale Geografie) en Conflict, Power & Politics (in samenwerking met Politicologie). CICAM-onderzoek betreft de analyse van hedendaagse gewelddadige conflicten en initiatieven ter bevordering van vrede. Deze fenomenen worden bestudeerd vanuit het perspectief van actoren in door conflict getroffen gebieden, inclusief hoe deze conflicten in wijdere nationale, internationale en globale sociaaleconomische en politieke ontwikkelingen zijn ingebed.
 
Het CICAM maakt deel uit van de afdeling Politicologie van de Faculteit der Managementwetenschappen van de Radboud Universiteit.
 
Meer over Faculteit Militaire Wetenschappen
Meer over The human(e) factor in present-day military practices
Meer over Centrum voor Internationaal Conflict - Analyse & Management.

Specificaties

  • PhD
  • Gedrag en maatschappij
  • 30.4—38 uur per week
  • Universitair
  • 27.14.19

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Comeniuslaan 4, 6525 HP, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you