Arts onderzoeker/PhD student

Arts onderzoeker/PhD student

Geplaatst Deadline Locatie
16 apr 30 apr Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 30 apr 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een talentvolle arts, die in een multidisciplinair team een bijdrage wil leveren aan een betere zorg voor patiënten met de ziekte van Pompe. Je onderzoekt de effecten van lifestyle interventie zoals beweegprogramma's en gezond dieet voor alle patiënten met de ziekte van Pompe. Je stelt lifestyleprogramma's op maat samen voor de verschillende ziektestadia. Je meet het effect van training en dieet met behulp van inspanningsfysiologisch onderzoek en analyseert de meerwaarde op lange termijn uitkomsten en kwaliteit van leven. Binnen je promotietraject zal je ook betrokken zijn bij de klinische zorg voor volwassenen met de ziekte van Pompe op de afdeling neurologie.

Specificaties

Erasmus MC (Universitair Medisch Centrum Rotterdam)

Functie-eisen

Je bent enthousiast, motiverend en geïnteresseerd in een combinatie van klinisch wetenschappelijk onderzoek, klinische zorg en projectmanagement. Aantoonbare interesse of ervaring in de neurologie, interne geneeskunde en/of stofwisselingsziekten is een pre, Vanwege de klinische zorg en internationale samenwerking is een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal vereist.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), een geldig identiteitsbewijs, diploma's en/of relevante registraties zoals BIG/RGS zijn een voorwaarde voor de aanstelling.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een kans om te promoveren aan het Erasmus MC. In 3.5 jaar (duur van de aanstelling) Daarnaast doe je relevante klinische ervaring op binnen de neurologie, interne geneeskunde, kindergeneeskunde en sportgeneeskunde. Wij zien de meeste artsen na hun promotietraject doorstromen naar een klinisch-specialistische opleidingsplaats.

Het bruto maandsalaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 4.361,- (schaal 10) bij een volledige werkweek van 36 uur. Daarnaast bieden wij onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, een individueel reiskostenbudget en studiemogelijkheden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (UMC).

Werkgever

Erasmus MC

In het Erasmus MC werken we hard aan het verbeteren van de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen. Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen. In onderzoek, onderwijs en zorg. We werken met de nieuwste apparatuur, technieken en zorgprocessen in een state-of-the-art gebouw.

Met een enthousiast en ambitieus team werken we binnen het Centrum voor Lysosomale en Metabole Ziekten van het ErasmusMC aan hoogwaardig klinisch onderzoek, diagnostiek en innovatieve behandelingen van lysosomale stapelingsziekten. Ons centrum is het nationale expertisecentrum voor de behandeling van patiënten met de ziekte van Pompe. Alle Nederlandse patiënten met de ziekte van Pompe worden in ons centrum vervolgd en multidisciplinair behandeld. Ons onderzoek naar lysosomale stapelingziekten is internationaal toonaangevend.

Specificaties

  • PhD
  • Gezondheid
  • max. 36 uur per week
  • €2750—€4361 per maand
  • Universitair
  • 06.13.19.TS-P496411-1

Werkgever

Erasmus MC (Universitair Medisch Centrum Rotterdam)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

's-Gravendijkwal 230, 3015 CE, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you