IT Infrastructuur Architect (1,0 fte)

IT Infrastructuur Architect (1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
17 apr 13 mei Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 13 mei 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Information Technology Services van de Universiteit Utrecht is op zoek naar een IT infrastructuur architect. Interesse? Lees hier meer en solliciteer.

Functieomschrijving

Als IT Infrastructuur Architect speel je een cruciale rol in de verdere ontwikkeling van de IT-infrastructuur van de UU. Dit doe je voor ca. 8.000 collega’s en ruim 30.000 studenten binnen een zeer interessante enterprise IT-omgeving. Spreekt jou dit aan?


Wat ga je doen?

Je werkt in een enthousiast team met 2-3 collega's aan de toekomst van de IT-infrastructuur van de Universiteit Utrecht. Hierbij zetten we onder andere in op verregaande automation, self-service, private en public cloud services, orkestratie, DevOps, Software Defined Data Center (SDDC) en Networking (SDN). We willen graag nog innovatiever worden en denken alvast na over technologie die ons in de toekomst verder kan helpen, zoals Machine Learning, 5G, Augmented Reality en Internet-of-Things (IoT). We zijn dan ook op zoek naar kandidaten die graag proactief met innovatieve ideeën komen, zich inspirerend opstellen en een hoop enthousiasme meebrengen.


De Universiteit Utrecht is een internationale universiteit die zich onderscheidt met excellent onderwijs en onderzoek. Ook op het gebied van onze IT-infrastructuur willen wij excellent presteren om onze collega’s optimaal te ondersteunen. Op het gebied van duurzaamheid heeft de Universiteit Utrecht grote ambities (o.a. een CO2-neutrale bedrijfsvoering in 2030). Het cluster Infrastructure van de directie ITS wil in lijn met deze ambities een inspirerend voorbeeld zijn op het gebied van duurzame IT. We hechten daarnaast als universiteit veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en bieden hier zeer goede mogelijkheden voor.


De belangrijkste taken voor de IT Infrastructuur Architect zijn:

  • uitvoeren van visie- en architectuurtrajecten, ondersteunen bij besluitvorming hierover;
  • opstellen en onderhouden van referentie-architecturen voor een of meer deelgebieden van IT-infrastructuur (netwerk, servers & storage, werkplek, security, identity & access management etc.);
  • opstellen van Project Start Architecturen (PSA’s) en het bewaken van realisatie conform de geldende architectuurkaders;
  • adviseren van het managementteam en andere collega’s over infrastructurele ontwikkelingen in de markt en de inzetbaarheid hiervan bij de Universiteit Utrecht;
  • communiceren en visualiseren van architectuur aan stakeholders op ieder niveau;
  • review (Quality Assurance) van Change Implementatie Plannen (CIP’s);
  • samen met productmanagers beoordelen van leveranciersvoorstellen en productkeuzes ten aanzien de inpassing binnen de architectuur.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Je beschikt over/je hebt:
  • een relevante, afgeronde opleiding op minimaal hbo-niveau;
  • minimaal vijf jaar aantoonbare werkervaring binnen het IT-infrastructuur vakgebied, met name in een complexe enterprise IT omgeving;
  • meerdere jaren ervaring met cloud technologie, infrastructure automation, orkestratie en self-service, Software-Defined Data Center en Networking en Storage oplossingen;
  • ruime interesse en kennis van innovatieve infrastructuuroplossingen die ons in de toekomst verder kunnen helpen;
  • ervaring met het inpassen van Security en Identity & Access Management aspecten binnen de infrastructuur;
  • ervaring in het aansturen van (externe) solution designers binnen projecten;
  • ervaring met IT-standaarden en het toepassen van architectuurmethodieken zoals TOGAF en Archimate;
  • ervaring met beheerprocessen (ITIL), agile ontwikkelmethoden (Scrum, DevOps) en Projectmanagementmethodieken (Prince2).

Competenties

Je beschikt over een stevige overtuigingskracht. Je bent dan ook communicatief sterk op alle niveaus, zowel in woord als geschrift. Je bent resultaatgericht en hebt oog voor de klant. Je kunt zelfstandig werken, je bent proactief, je bent accuraat en je bent ook in staat om optimaal gebruik te maken van de kennis en kunde van je collega’s. Je onderkent de invloed en de gevolgen van eigen beslissingen of activiteiten op de eigen organisatie en handelt daarnaar.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden een aanstelling voor een jaar met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd bij goed functioneren (1,0 fte). Het salaris bedraagt – afhankelijk van opleiding en ervaring - minimaal € 4.406,- en maximaal € 5.656 ,- bruto per maand bij een volledige aanstelling (schaal 12 van de cao Nederlandse Universiteiten). Daarnaast mag je rekenen op aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.

Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (o.a. goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie: werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.

Binnen de faculteiten zijn onderzoek en onderwijs de primaire taken. Binnen domeinen en diensten is de ondersteuning van deze primaire taken vormgegeven.

Information Technology Services (ITS) is één van de ondersteunende directies en is verantwoordelijk voor de centrale IT-dienstverlening van de gehele universiteit. Ongeveer 8.000 interne medewerkers en 30.000 studenten nemen diensten van ITS af.

Specificaties

  • IT
  • max. 38 uur per week
  • €4406—€5656 per maand
  • Universitair
  • 1039017

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Heidelberglaan 11, 3584 CS, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you