Intern Universiteitskliniek voor Paarden (1,0 fte)

Intern Universiteitskliniek voor Paarden (1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
17 apr 15 mei Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 15 mei 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Bij de Universiteitskliniek voor Paarden van de Faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht is plek voor een intern. Heb je interesse? Lees dan het volledige profiel en solliciteer.

Functieomschrijving

Als intern vervul je een belangrijke rol binnen de Universiteitskliniek voor Paarden (UKP) in de patiëntenzorg en het klinisch onderwijs. Het internship biedt de kans om, onder toezicht van specialisten, veel ervaring op te doen met een heel diverse caseload en vormt de basis voor een verdere carrière in de paardengeneeskunde.

Wij zoeken een gedreven dierenarts die afgestudeerd is binnen de differentiatierichting paard en/of praktijkervaring in de paardenpraktijk heeft met een sterke motivatie zich verder in de paardengeneeskunde te willen ontwikkelen. Enige praktijkervaring is een pré, maar geen strikt vereiste.

De intern kan ingezet worden binnen de intramurale disciplines van de UKP: Inwendige Ziekten, Heelkunde, Anesthesiologie en Voortplanting (met een nadruk op de eerste drie), en ook in de Ambulante Kliniek. De intern participeert voor het grootste deel van de tijd in de patiëntenzorg (en het daarmee onlosmakelijk verbonden patiëntgebonden onderwijs), maar participeert ook in het klinische onderwijs in de masterfase. In dit kader worden de interns ook uitdrukkelijk betrokken bij de avond-, nacht- en weekenddiensten, inclusief de diensten voor de anesthesiologie.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Wij vragen een dierenarts met de juiste vooropleiding, zoals hierboven omschreven, met bij voorkeur enige werkervaring en vooral een sterke motivatie en een positieve instelling. Bij de UKP staan kwaliteit, klantvriendelijkheid en efficiëntie voorop. Je bent in staat om in teamverband te werken en beschikt daarnaast over goede communicatieve vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een tijdelijke aanstelling (1,0 fte) voor een jaar met – bij goed functioneren - uitzicht op verlenging. Het salaris bedraagt € 2.709,- (schaal 10 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Daarnaast mag je rekenen op aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (o.a. goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Klik hier voor meer informatie over werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken collega's uit diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Pathways to Sustainability.

De faculteit Diergeneeskunde is de enige instelling in Nederland die dierenartsen opleidt. Daarnaast werken onderzoekers samen aan vernieuwend, wetenschappelijk onderzoek rondom de thema's One Health, One Medicine en Veterinary Biomedicine. Bovendien levert de faculteit specialistische klinische zorg in het grootste academische dierenziekenhuis van Europa: het Universitair Diergeneeskundig Centrum Utrecht.

Aandacht voor ziekte, gezondheid en welzijn van het dier en zijn omgeving vormt de basis onder de drie pijlers van onze faculteit: onderwijs, onderzoek en diergezondheidszorg. De faculteit telt circa 1.500 studenten en 900 medewerkers.

Het departement Gezondheidszorg Paard van de faculteit Diergeneeskunde heeft ruim negentig medewerkers, waarvan meer dan de helft dierenartsen. De Universiteitskliniek voor Paarden (UKP) (onderdeel van het Departement) heeft ambitieuze toekomstplannen waarin ontwikkeling van de patiëntenzorg en het vergroten van de klantgerichtheid centraal staan. De interns vervullen hierin een cruciale rol.

Specificaties

  • Medisch personeel (anios, aios, specialist); Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Onderwijs
  • Gezondheid
  • 36—38 uur per week
  • €2709—€4274 per maand
  • Universitair
  • 1040489

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Domplein 29, 3512 JE, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you