Medewerker Bestuurssecretariaat U.S.E. (0,8 fte)

Medewerker Bestuurssecretariaat U.S.E. (0,8 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
17 apr 19 mei Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 19 mei 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Bij de Faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie van de Universiteit Utrecht is plek voor een onderzoekssecretaresse (m/v). Heb je interesse? Lees dan het volledige profiel en solliciteer.

Functieomschrijving

Voor het departement Economie (Utrecht University School of Economics - U.S.E.) zoeken wij een medewerker bij het Bestuurssecretariaat, met specifieke taken ten behoeve van onderzoek. De collega die wij zoeken is verantwoordelijk voor de secretariële ondersteuning van het U.S.E. Research Institute en de onderzoeksdirecteur. Je zal deel uitmaken van het team Bestuursondersteuning van het departement. De departementsmanager is jouw leidinggevende.

De volgende werkzaamheden maken deel uit van het takenpakket:

  • ondersteunen van bestuurlijk overleg van de onderzoeksdirecteur en het Research Institute, waaronder het opstellen van agenda’s, het gereedmaken en verspreiden van stukken, notuleren en ondersteunen bij acties en afspraken die voortvloeien uit de besluitvorming;
  • uitvoeren van ondersteunende werkzaamheden ten behoeve van de onderzoeksdirecteur en het Research Institute;
  • controleren van uitgaven op het Research Institute budget;
  • ondersteuning bij o.a. registraties promovendi, RAAS-scores, jaarverslagen, discussion papers;
  • samen met de collega’s van het secretariaat uitvoeren van alle voorkomende algemene secretariële werkzaamheden.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Wij zoeken een collega die:

  • beschikt over een ruime ervaring als secretaresse in een vergelijkbare omgeving;
  • een goed gevoel heeft voor bestuurlijke verhoudingen;
  • een vakgerichte opleiding heeft afgerond;
  • gericht is op samenwerken, proactief is en eigenaarschap toont;
  • graag wil leren en die zich persoonlijk en professioneel wil blijven ontwikkelen;
  • uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden heeft in Engels en Nederlands;
  • zeer goede beheersing heeft van de diverse MS Officeprogramma’s;
  • bij voorkeur kennis heeft kennis van de systemen MyPhD en Pure;
  • accuraat en stressbestendig is.

Wij zijn kortom op zoek naar een enthousiaste en betrokken collega die uitgedaagd wil worden om samen ons onderwijs, onderzoek en impactactiviteiten zo goed mogelijk te ondersteunen.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een aanstelling van 0,8 fte voor de duur van 1 jaar. Bij goed functioneren hoort een dienstverband voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. Het salaris bedraagt minimaal € 2.579,- en maximaal € 3.445,- (schaal 8 cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand, bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk hier voor meer informatie over werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken collega's uit diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Pathways to Sustainability.

De faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie van de Universiteit Utrecht is een unieke combinatie van 3 departementen: Rechtsgeleerdheid, Economie en Bestuurs- en Organisatiewetenschap. Deze 3 vakgebieden verzorgen afzonderlijk én gezamenlijk onderwijs en onderzoek. Door dit multidisciplinaire aanbod is de faculteit een onderscheidende partner voor kennisoverdracht op hoog niveau. Het is een ondernemende faculteit die midden in de samenleving staat en sterk verbonden is met maatschappelijke vraagstukken. Met Rechtsgeleerdheid, Economie, Bestuur & Organisatie hebben we een combinatie van wetenschappelijke disciplines in huis die elkaar aanvullen en versterken. Die bundeling van krachten maakt onze faculteit uniek.

Staf en studenten in de drie departementen worden professioneel ondersteund door collega’s vanuit de Facultaire Service Organisatie. Medewerkers van de Facultaire Service Organisatie (FSO) leveren, ieder vanuit hun eigen expertise, een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling en uitvoering van opleidingsprogramma’s, onderzoekprojecten en impactactiviteiten. Wij werken aan een beweeglijke service organisatie, met een open cultuur, gebaseerd op onderling vertrouwen, waarin ruimte is voor leren en reflecteren. Wij zoeken medewerkers die verantwoordelijkheid nemen voor (de kwaliteit van) hun werk. Zij worden daarin gesteund en gefaciliteerd door hun leidinggevenden. Naast kwaliteit en deskundigheid, staan plezier in het werk, onderlinge betrokkenheid en collegialiteit centraal. We werken in de FSO samen vanuit een gezamenlijke en gedeelde verantwoordelijkheid voor het grotere geheel.

Vanuit de FSO ben je werkzaam bij het departement Economie (U.S.E.) in een prettige sfeervolle werkomgeving op de International Campus in Rijnsweerd. Het Utrechtse economische onderwijs en onderzoek kenmerkt zich door een benadering van economische vraagstukken vanuit a real-world-perspective, dus met een sterke focus op de complexe sociaaleconomische realiteit. Belangrijke maatschappelijke thema’s in het onderzoek zijn arbeidsmarkt van de toekomst, gedrag en besluitvorming, ondernemerschap, duurzame financiering en duurzaamheid & economische ontwikkeling. Een derde van de studenten en een kwart van de staf is internationaal, het onderwijs is Engelstalig.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • max. 32 uur per week
  • €2579—€3445 per maand
  • HBO
  • 1040522

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Domplein 29, 3512 JE, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you