Telefoniebeheerder (1,0 fte)

Telefoniebeheerder (1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
13 mei 27 mei Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 27 mei 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Information Technology Services van de Universiteit Utrecht is op zoek naar een telefoniebeheerder. Interesse in deze functie? Lees hier meer en solliciteer.

Functieomschrijving

Bij de afdeling Digital Communication Services (DCS) van de directie Information and Technology Services (ITS) zijn we op zoek naar een telefoniebeheerder. Het werkgebied betreft het hele spectrum aan telecommunicatie producten en diensten zoals IP telefonie (IPT), mobiele telefonie en een aantal specifieke telefoniesystemen, zoals voicemail, call center, IP DECT, Skype.  


Als telefoniebeheerder ben je verantwoordelijk voor het leveren, beheren en ondersteunen van telefoniediensten bij de UU-medewerkers en het onderhouden van de betreffende systemen. Gezien de omvang van de campussen van de Universiteit Utrecht ben je regelmatig onderweg en in de diverse gebouwen aan de slag. Het fysiek plaatsen van telefoontoestellen behoort hierbij tot de werkzaamheden. 

Taken en verantwoordelijkheden 

De afdeling Digital Communication Services levert netwerkconnectiviteit en communicatiediensten die standaard aan alle medewerkers en/of studenten van de Universiteit Utrecht aangeboden worden.  

Je functie houdt in: 

  • leveren van standaard telefoniediensten en –producten aan UU-medewerkers, binnen afgesproken tijd en kwaliteit;
  • ondersteuning van eindgebruikers bij vragen over het gebruik van de diensten; 
  • opleveren en onderhouden van gebruikershandleidingen.;
  • uitvoeren van planmatig onderhoud, al dan niet in samenwerking met de leverancier;
  • opstellen van rapportages over het gebruik van de diensten;  
  • gezien de aard van deze werkzaamheden zal er regelmatig gewerkt moeten worden buiten kantooruren. Daarnaast is deelname aan een 7x24 uurs stand-by-rooster noodzakelijk. 

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een collega met:
  • een relevante afgeronde IT-opleiding op hbo-niveau;
  • minimaal 3 jaar aantoonbare kennis op het gebied van IP-telefonie;
  • minimaal 3 jaar aantoonbare kennis op het gebied van draadloze communicatie;
  • kennis van beheerprocessen (ITIL).  

Je communiceert gemakkelijk en je hebt een klantgerichte houding. Je werkt graag samen maar je bent ook in staat om zelfstandig te werken. Daarnaast werk je zorgvuldig en volledig in het uitvoeren van werkzaamheden. Ook ben je proactief en durf je initiatieven te nemen. Je onderkent de invloed en de gevolgen van eigen beslissingen of activiteiten op de eigen organisatie en handelt daarnaar. Je hebt een analytisch inzicht. 

Arbeidsvoorwaarden

We bieden een tijdelijke aanstelling (1,0 fte) voor een jaar met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd bij goed functioneren. Het salaris bedraagt –afhankelijk van opleiding en ervaring- minimaal € 2.835,- en maximaal € 3.895,- bruto per maand bij een volledige aanstelling (schaal 9 van de cao Nederlandse Universiteiten). Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.

De Universiteit Utrecht heeft een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (o.a. goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Lees hier meer over werken bij de UU.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.

Binnen de faculteiten zijn onderzoek en onderwijs de primaire taken. Binnen domeinen en diensten is de ondersteuning van deze primaire taken vormgegeven. Information Technology Services (ITS) is één van de ondersteunende directies en is verantwoordelijk voor de centrale IT-dienstverlening van de gehele universiteit. Ongeveer 8.000 interne medewerkers en 30.000 studenten nemen diensten van ITS af.

Specificaties

  • IT
  • 36—38 uur per week
  • €2835—€3895 per maand
  • HBO
  • 1040471

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Domplein 29, 3512 JE, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you