Contractbeheerder Beheer en Onderhoud (0,8 - 1,0 fte)

Contractbeheerder Beheer en Onderhoud (0,8 - 1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
18 apr 18 jul Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 18 jul 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Bij de Universitaire Bestuursdienst van de Universiteit Utrecht is plek voor een Contractbeheerder Beheer en Onderhoud. Heb je interesse? Lees dan het volledige profiel en solliciteer.

Functieomschrijving

Zoek jij afwisseling, dynamiek, uitdaging en ontwikkelingsmogelijkheden in je werk? Wil je werken bij een topuniversiteit waarin jouw bijdrage daadwerkelijk telt? Dan is de functie van Contractbeheerder bij de afdeling Onderhoud en Beheer van het Facilitair Service Centrum echt wat voor jou!
 

Als contractbeheerder draag je bij aan het volledig benutten van de overeenkomsten op bouwkundig, elektrotechnisch, en werktuigbouwkundig gebied. Dit doe je samen met de contract- en leveranciersmanagers die verantwoordelijk zijn voor het managen van bouwkundige en installatietechnische onderhoudscontracten. Je helpt daarmee de universiteitsgebouwen in topconditie te houden.


Het vastgoed van de Universiteit Utrecht is uniek en daar zijn we trots op. Het bestaat uit circa 500.000 m2 onderwijs- en onderzoeksgebouwen -al dan niet met een rijksmonumentenstatus- met o.a. onderwijszalen, kantoren, geavanceerde onderzoekslaboratoria, dierenklinieken en bibliotheken, die zich bevinden in de binnenstad van Utrecht, het University College en in het Utrecht Science Park (De Uithof). Wil jij in deze bijzondere omgeving werken? Lees dan snel verder en solliciteer.

Als contractbeheerder heb je een afwisselende en uitdagende baan. Waarin jij:
  • onderhoudscontracten van beperkte omvang en complexiteit managet;
  • persoonlijk contact met de opdrachtnemer onderhoudt;
  • aan periodieke leveranciersevaluaties deelneemt en input daarvoor aanlevert;
  • onderbestedingen en overschrijdingen op onderhoudsbudgetten signaleert en stelt de reden daarvan vast;
  • opdrachten voor onderhoudscontracten voorbereidt;
  • de facturen beoordeeld op juistheid zodat de afspraken ook echt worden gerealiseerd;
  • onregelmatigheden signaleert;
  • verantwoordelijk bent voor contractmutaties;
  • contract- en leveranciersmanagers ondersteunt in aanbestedingsprocessen en grotere overeenkomsten.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Je levert een belangrijke bijdrage aan het operationeel beheer van contracten. Daarom:

  • heb je minimaal vier jaar ervaring met techniek en/of onderhoud van gebouwen en heb je een afgeronde relevante opleiding;
  • beschik je over basiskennis op het gebied van financiële zaken en contracten;
  • ben je proactief en werk je graag samen in een team; 
  • ben je kwaliteitsbewust, zelfstandig en integer;
  • heb je uitgebreide kennis van MS Office, in het bijzonder Excel;
  • vind je het belangrijk een bijdrage aan duurzaamheid te leveren en weet je duurzaamheid te integreren in de verschillende aspecten van je werkgebied.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een aanstelling van 0,8 - 1,0 fte voor de duur van 1 jaar. Bij goed functioneren hoort een dienstverband voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. Het salaris bedraagt minimaal € 2.835,- en maximaal € 3.895,- (schaal 8/9 cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand, bij een fulltime dienstverband.

Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk hier voor meer informatie over werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken collega's uit diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Pathways to Sustainability.

De Universitaire Bestuursdienst werkt aan de geïntegreerde ondersteuning van het bestuur van de Universiteit Utrecht. Acht directies ondersteunen het College van Bestuur bij het opstellen en uitvoeren van de jaarlijkse bestuursagenda en het vierjaarlijkse strategisch plan en bij het verlenen van diensten. Het Facilitair Service Centrum (FSC) is een één van de directies van de Universitaire Bestuursdienst. Het FSC biedt een breed scala aan producten en ondersteunende diensten aan de universitaire faculteiten en diensten, alsook de individuele medewerkers, studenten en externe huurders. De activiteiten worden door circa 300 interne medewerkers uitgevoerd. De facilitaire organisatie ontwikkelt zich meer en meer tot een regieorganisatie. Daardoor worden operationele taken in toenemende mate geheel of gedeeltelijk uitgevoerd door marktpartijen. Het FSC hecht grote waarde aan duurzaamheid in de uitvoering van de diensten en de eigen bedrijfsvoering.

Binnen het FSC is de afdeling Onderhoud en Beheer verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van de gebouwen en terreinen. Deze afdeling bestaat uit een afdeling Technisch Beheer, vier regionale afdelingen voor het technisch onderhoud aan de gebouwen en een afdeling voor het technisch onderhoud aan de terreinen. Onder regie van de afdeling Onderhoud en Beheer voeren externe bedrijven een groot deel van de onderhoudswerkzaamheden uit. De contractbeheerder valt binnen het team Onderhoudsprogrammering van de afdeling Technisch Beheer en rapporteert aan de teamleider Onderhoudsprogrammering.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • 32—40 uur per week
  • €2579—€3895 per maand
  • MBO
  • 1040685

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Domplein 29, 3512 JE, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you