Grafisch ontwerper Brandteam Universiteit Utrecht (0,6 fte)

Grafisch ontwerper Brandteam Universiteit Utrecht (0,6 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
18 apr 24 mei Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 24 mei 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Bij de Universitaire Bestuursdienst van de Universiteit Utrecht is plek voor een grafisch ontwerper. Heb je interesse? Lees dan het volledige profiel en solliciteer.

Functieomschrijving

Het Brandteam van de Universiteit Utrecht zoekt een grafisch ontwerper die ons team (maximaal) een jaar lang komt helpen met de implementatie van het nieuwe merkbeleid van de universiteit. De belangrijkste taak is het ondersteunen van faculteiten en diensten bij de overgang van een eigen logo of eigen sub-huisstijl naar de corporate huisstijl.

De belangrijkse werkzaamheden zijn het ontwerpen van nieuwe communicatiemiddelen en omzetten van bestaande communicatiemiddelen (leaflet, brochure, poster, social media avatar, etc.) van oude stijl naar nieuwe stijl. Ook het maken van presentaties voor faculteiten en diensten en het geven van advies over hoe beeldgebruik, kleurgebruik, keuze typografie en tone-of-voice van de tekst het beste kan bijdragen aan de gewenst profilering behoort tot de werkzaamheden.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Je bent opgeleid als grafisch ontwerper op hbo-niveau en hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring. Je hebt aantoonbare ervaring met het effectief adviseren op het gebied van huisstijl en je kunt goed presenteren. Je hebt een goed analytisch en conceptueel vermogen, je bent inventief, bezit overtuigingskracht en hebt een goed gevoel voor humor. Je bezit uitstekende kennis van Nederlandse en Engelse taal.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een aanstelling van 0,6 fte voor de duur van één jaar. Het salaris bedraagt minimaal € 2.579,- en maximaal € 3.445,- (schaal 8 cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand, bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk hier voor meer informatie over werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken collega's uit diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Pathways to Sustainability.

De Universitaire Bestuursdienst werkt aan de geïntegreerde ondersteuning van het bestuur van de Universiteit Utrecht. Acht directies ondersteunen het College van Bestuur bij het opstellen en uitvoeren van de jaarlijkse bestuursagenda en het vierjaarlijkse strategisch plan en bij het verlenen van diensten.

Het Brandteam werkt actief aan het ontwikkelen, testen, implementeren en introduceren van beleid, richtlijnen, tools en voorbeelden op het gebied van huisstijl en branding. Daarmee stellen wij alle medewerkers van de universiteit en een belangrijke groep leveranciers in staat actief bij te dragen aan het sterke merk Universiteit Utrecht en haar reputatie. Wij geven informatie en advies over merkstrategie, vormgeving en fotografie & video. We gebruiken daarvoor de huisstijlwebsite en de beeldbank. Het Brandteam bestaat uit een artdirector, senior grafisch ontwerper, beeldadviseur en brandmanager.

Specificaties

  • Marketing en communicatie
  • 22—24 uur per week
  • €2579—€3445 per maand
  • HBO
  • 1040701

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Domplein 29, 3512 JE, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you