Medewerker Accommodatieplanning

Medewerker Accommodatieplanning

Geplaatst Deadline Locatie
19 apr 4 mei Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 4 mei 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Het Bedrijfsbureau maakt met haar expertise het aanbod van de programma-units mede mogelijk. Het team van het Bedrijfsbureau heeft specialismen op het gebied van HR, ICT, Finance, Inkoop, Accommodatiebeheer- & planning en  wordt aangestuurd door de Manager Bedrijfsbureau. 

Voor het intensieve proces van inplanning van activiteiten in de accommodatie zijn wij per direct op zoek naar een Medewerker Accommodatieplanning. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de inplanning van activiteiten in de accommodatie van X. Je zorgt voor de inroostering van het vaste programma-aanbod, events, verhuur, onderhoud en alle mutaties daarop in DMS, het planningsysteeem van X. Je beheert de mailbox van Accommodatieplanning-X en verwerkt de mutaties en medlingen in interne databases en het TU-systeem voor accommodatiebeheer Topdesk. Je werkt samen met twee collega's waarvan een de HR-administratie en een de financiele administratie van X als eerste werkveld heeft. Deze drie medewerkers beheersen echter de verschillende systemen in voldoende mate om voor elkaar in te kunnen vallen tijdens vakanties of elkaar te ondersteunen tijdens piekmomenten.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

Herken je jezelf in het onderstaande profiel, dan nodigen we je graag uit om te solliciteren.

  • Je beschikt minimaal over een afgeronde MBO-opleiding
  • Je hebt recente en minimaal 2 jaar werkervaring met administratieve verwerken van gegevens in diverse ICT-systemen
  • Je hebt aantoonbare kennis van en ervaring met de systemen DMS en Desktop. Kennis van en ervaring met de systemen Alusta, Digiforms, VerzuimXpert, TopDesk en de Oracle BPM worklist zijn een pre
  • Je hebt een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift
  • Je bent in staat secuur en gestructureerd te werken
  • Je bent integer, aangezien je te maken hebt met de verwerking van privacygevoelige en personele gegevens
  • Je bent een teamplayer met een flexibele en dienstverlenende instelling
  • Je bent beschikbaar voor 30-32 uur per week; bij voorkeur verdeeld over 5 werkdagen.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

De functie heeft een omvang van 30-32 uur per week (0,8 FTE). Het gaat om een tijdelijke aanstelling voor de duur van 1 jaar. Het salaris is gebaseerd op schaal 6 uit de cao Nederlandse Universiteiten met een minimum van € 1.992 en een maximum van € 2.770 bruto per maand bij een fulltime aanstelling. Je wordt ingeschaald op basis van kennis en ervaring. Je bouwt pensioen op via het pensioenfonds ABP.

Naast uiteraard het vakantiegeld in mei, ontvang je in december een eindejaarsuitkering ter hoogte van 8,3%. Ook kun je jaarlijks een deel van je arbeidsvoorwaardenpakket zelf samenstellen met behulp van het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden, waaronder het kopen en verkopen van verlofuren. 

Een goede balans tussen werk en privé is belangrijk. Daarom kun je afspraken maken over flexibele werktijden, heb je veel vakantiedagen en wordt ouderschapsverlof gedeeltelijk doorbetaald. In veel functies behoort ook thuiswerken tot de mogelijkheden.

We vinden het belangrijk dat jij je zo goed mogelijk kunt ontwikkelen en dat je fit je werkzaamheden kunt uitvoeren. Dit ondersteunen we op verschillende manieren, onder andere met een uitgebreid aanbod aan cursussen, loopbaancoaches of sporten met korting.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft is een veelzijdige universiteit die onderwijs aanbiedt en onderzoek doet van een internationaal erkend niveau op het gebied van de technische wetenschappen. Onderwijs, onderzoek en ontwerpen zijn sterk gericht op maatschappelijke toepasbaarheid. De TU Delft ontwikkelt technologie voor volgende generaties met focus op duurzaamheid, veiligheid en economische vitaliteit. Bij de TU Delft werk je in een omgeving waar technische wetenschappen en de maatschappij elkaar ontmoeten. De TU Delft bestaat uit 8 faculteiten, de Universiteitsdienst, unieke laboratoria, onderzoeksinstituten en -scholen.

https://www.tudelft.nl

Afdeling

Universiteitsdienst - Education & Student Affairs

De directie Education & Student Affairs (ESA) ondersteunt het onderwijs met het voeren van de onderwijs- en studentenadministratie, coördinatie van het onderwijsbeleid, het begeleiden en ondersteunen van (buitenlandse) studenten en promovendi, het verzorgen van (didactische) trainingen, het geven van onderwijskundig advies en ondersteuning, en het aanbieden van sport & cultuur activiteiten. De directie ESA bestaat uit de afdelingen Education Service Centre, Academic Services, Extension School en X. De directie telt circa 250 medewerkers. De directie ESA staat binnen de TU Delft bekend om de hoge kwaliteit van haar dienstverlening en kent een proactieve en oplossingsgerichte cultuur.

X TU Delft is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, programmering en uitvoering van het sport- en cultuurbeleid van de TU Delft. X bestaat uit drie programma-units; Sport, Cultuur en Events. Daarnaast zijn er drie afdelingen (Communication, Bedrijfsbureau en Horeca & Catering) die met hun expertise het aanbod van de programma-units mede mogelijk maken.

Samen met zo’n 50 studentenorganisaties, ruim 100 (vooral parttime werkende) docenten en trainers biedt X een aantrekkelijk programma waaraan jaarlijks zo’n 13.000 studenten en medewerkers deelnemen. Primaire doel van X is het creëren van meerwaarde voor de universiteit als geheel, door bij te dragen aan de persoonlijke ontwikkeling van de studenten, de kwaliteit van de campus en de maatschappelijke betrokkenheid van de TU Delft.

Medewerkers X worden gekenmerkt door hun sterke ambitie om een bijdrage te leveren aan en deel te zijn van de persoonlijke ontwikkeling van anderen in het algemeen en studenten in het bijzonder. Ze hebben daarbij ook oog voor hun eigen persoonlijke ontwikkeling en beschikken over een goed ontwikkeld leervermogen.

https://www.tudelft.nl/over-tu-delft/bestuur-en-organisatie/universiteitsdienst/

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • 30—32 uur per week
  • €1992—€2770 per maand
  • MBO
  • AT/UD/ESA/2019-24

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you