Ondernemende Onderzoeker Fytopathologie

Ondernemende Onderzoeker Fytopathologie

Geplaatst Deadline Locatie
22 apr 13 mei Wageningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 13 mei 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben jij die enthousiaste onderzoeker met passie voor fytopathologie, akkerbouw en vollegrondsgroenteteelt, dan zijn we op zoek naar jou!

Wij zoeken een enthousiaste, ervaren en ondernemende onderzoeker die ons onderzoek naar bestrijding en beheersing van pathogenen komt versterken. Heb je ervaring met ondergrondse en bovengrondse pathogenen? Wil je graag werken aan de ontwikkeling van strategiën waarin biologische en gangbare (grotendeels nog chemische) bestrijding wordt geïntegreerd? Werk je graag in het onderzoek en geef je graag richting aan projecten van A tot Z: projectacquisitie, projectleiding en -uitvoering? Vind je het belangrijk om met collega's van diverse disciplines samen te werken? Werk je graag met partners uit de gewasbeschermingssector? Dan zijn we op zoek naar jou!
  • In het team Gewasgezondheid werken 19 onderzoekers samen met overheids- en bedrijfslevenpartners aan de beheersing en bestrijding van ziekten, plagen en onkruiden passend in duurzame bedrijfssystemen. Belangrijke onderzoekslijn is de ontwikkeling van geïntegreerde teeltsystemen op basis van gezonde, weerbare planten, met benutting van biodiversiteit en met precieze inzet van biologische en chemische bestrijding.
  • Je schrijft projectvoorstellen, projectplannen en leidt projecten op het gebied van fytopathologie.
  • Je hebt kennis van en ervaring met onderzoek naar bodempathogenen en bovengrondse ziekteverwekkers.
  • Je bent een enthousiaste, zelfstandige onderzoeker met goede communicatieve vaardigheden, je bent kwaliteits- en klantgericht en stress tolerant.

Specificaties

Wageningen University & Research

Functie-eisen

  • Een ambitieuze onderzoeker met een academische opleiding en ruime ervaring in initiëren en uitvoeren van complexe onderzoeksprojecten, met belangstelling voor en ervaring met de volgende onderwerpen.
  • Fytopathologie en bacteriologie.
  • Een collega die in staat is fundamentele kennis te vertalen naar de praktijk en andersom.
  • Een collega die nieuwe kansen herkent en deze omzet in creatieve ideeën en projecten.
  • Een zelfstandige, flexibele, ondernemende en samenbindende collega die vanuit een positieve drive ook anderen weet te enthousiasmeren.
  • Je hebt affiniteit met het werken in een contract research organisatie.
  • Je hebt een brede interesse in de akkerbouw en vollegrondsgroenteteelt.
  • Je hebt een pre als je de sector kent en er een netwerk in hebt.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal. Voor deze functie is een goede beheersing van de Engelse taal noodzakelijk. Het gewenste taalniveau is C2. Meer informatie over dit niveau is te vinden in het document Taalniveau.
  • Je bent in bezit van rijbewijs B.

Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende baan voor 32 tot 36 uur in een (inter)nationale organisatie op het gebied van onderzoek, voor de duur van een jaar met uitzicht op verlenging. De organisatie kent gunstige en flexibele arbeidsvoorwaarden, waaronder goede opleidings- en scholingsfaciliteiten, ontwikkelingsmogelijkheden en een flexibele invulling van de arbeidstijd. Het salaris wordt afgeleid van schaal 11/12 conform CAO WR. Inschaling is afhankelijk van kennis, opleiding, competenties en relevante ervaring. Standplaats is Lelystad.

Werkgever

Wageningen University & Research

Wageningen University & Research
De missie van Wageningen University & Research is 'To explore the potential of nature to improve the quality of life'. Binnen Wageningen University & Research bundelen Wageningen University en gespecialiseerde onderzoeksinstituten van Stichting Wageningen Research hun krachten om bij te dragen aan de oplossing van belangrijke vragen in het domein van gezonde voeding en leefomgeving.

Met ongeveer 30 vestigingen, 5.000 medewerkers en 10.000 studenten behoort Wageningen University & Research wereldwijd tot de aansprekende kennisinstellingen binnen haar domein. De integrale benadering van de vraagstukken en de samenwerking tussen verschillende disciplines vormen het hart van de unieke Wageningen aanpak.

Kijk voor meer informatie over werken bij Wageningen University & Research op de speciale werken bij pagina's.

Wageningen University & Research, BU Field Crops Wageningen University & Research business unit Open Teelten is het contractonderzoekinstituut voor de open teelten. In onze projecten werken we samen met bedrijven, overheden en collega kennisinstellingen aan duurzame oplossingen voor akkerbouw, vollegrondsgroenten, boom-, en fruitteelt, zowel nationaal als internationaal.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Landbouw
  • max. 36 uur per week
  • Universitair
  • 498665

Werkgever

Wageningen University & Research

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Droevendaalsesteeg, 6708 PB, Wageningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you