Communicatiemedewerker Academic Forum (0,8 fte / 32 uur)

Communicatiemedewerker Academic Forum (0,8 fte / 32 uur)

Geplaatst Deadline Locatie
2 mei 6 jun Tilburg

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 6 jun 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Voor de communicatie met medewerkers, studenten en externen zoeken wij een communicatiemedewerker die in afstemming met de programmamakers van Academic Forum en met de afdeling External and Campus Communication wil werken aan de profilering van Academic Forum...

Functieomschrijving

Tilburg University is op zoek naar een:

Communicatiemedewerker (0,8 fte / 32 uur)

Voor de communicatie met medewerkers, studenten en externen zoeken wij een communicatiemedewerker die in afstemming met de programmamakers van Academic Forum en met de afdeling External and Campus Communication wil werken aan de profilering van Academic Forum en daartoe in- en externe communicatieprojecten opzet en uitvoert. Je wordt verantwoordelijk voor de community building van Academic Forum, zowel online als offline. Je draagt zorg voor de productie en redactie van PR en communicatiemiddelen, je beheert en onderhoudt de website, je bent verantwoordelijk voor de PR rondom publieksactiviteiten en je verricht ondersteunende taken voor de programmamakers.

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

  • Je hebt een opleiding op tenminste hbo-niveau op het gebied van communicatie, marketing, voorlichting en/of public relations.
  • Je bent aantoonbaar geïnteresseerd in wetenschappelijke, maatschappelijke en actuele kwesties.
  • Kennis van en ervaring met het opbouwen van een fanbase / community building is vereist.
  • Je bent creatief in het bedenken van communicatieconcepten.
  • Vaardigheid op het gebied van grafische vormgeving is een pré in je kandidatuur.
  • Met het inzetten van social media voor communicatiedoeleinden heb je aantoonbare ervaring.
  • Je hebt ervaring met beeldredactie.
  • Je beschikt over uitstekende redactionele vaardigheden zowel in het Nederlands als in het Engels.
  • Je bent kortom een communicatietalent met goede contactuele eigenschappen en je hebt een proactieve houding.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar vanaf 1 augustus 2019.

Het betreft een tijdelijk dienstverband voor de periode van 1 jaar vanaf 1 augustus 2019 met de mogelijkheid tot verlenging voor bepaalde tijd bij goed functioneren en onder voorbehoud van ongewijzigde organisatorische- en economische omstandigheden.
Het salaris is onder andere afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring en bedraagt minimaal € 2.835 tot maximaal € 3.895 bruto per maand bij een voltijds dienstverband (salarisschaal 9, UFO-functie Communicatiemedewerker 1). De universiteit beschikt naast goede primaire ook over uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een gunstige regeling studie-/scholingsfaciliteitenregeling en de mogelijkheid je arbeidsvoorwaarden deels individueel te beïnvloeden met behulp van een fiscaal vriendelijk keuzemodel. Tilburg University kent een eindejaarsuitkering van 8,3%. Daarnaast kent Tilburg University een flexibele werktijden- en verlofregeling (41 verlofdagen per jaar bij een 40-urige werkweek).

Voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden verwijzen we naar onze website https://www.tilburguniversity.edu/nl/over/organisatie-tilburg-university/werken-bij/vacatures/.

Werkgever

Tilburg University

De maatschappij dienen en die beter maken voor de burgers. Dat is wat ons drijft. De oprichter van Tilburg University, Martinus Cobbenhagen, vond dat wie de samenleving wil begrijpen, er actief en bewust bij betrokken moet zijn. Dit gedachtegoed vormt nog altijd de basis voor onze universiteit.

Understandig society

Onder het motto 'Understanding society' ontwikkelen onze ruim 1.500 medewerkers kennis, dragen deze over en brengen mensen uit verschillende vakgebieden en organisaties samen. Op deze manier willen we bijdragen aan het oplossen van complexe maatschappelijke vraagstukken. Hierbij werken we vanuit de economie, bedrijfswetenschappen en ondernemerschap, sociale en gedragswetenschappen, recht en bestuurskunde, geestes- en digitale wetenschappen en theologie.

https://www.tilburguniversity.edu/nl/over/werken-bij

Afdeling

Divisie Marketing en Communicatie

De divisie Marketing & Communication (M&C) van University Services richt zich enerzijds op de werving van nationale en internationale studenten voor alle opleidingen van Tilburg University, en anderzijds op de profilering van de universiteit naar interne en externe stakeholders van de universiteit. Belangrijke aandachtsgebieden van de divisie zijn corporate communicatie en woordvoering, wetenschapscommunicatie, marketing en werving, communicatie naar en interactie met studenten en medewerkers.

Academic Forum en het Wetenschapsknooppunt maken tevens deel uit van de divisie. Opdrachtgevers van de divisie zijn het College van Bestuur, faculteiten, instituten en andere divisies van de universiteit.

Academic Forum

Het team Academic Forum, onderdeelvan de divisie Marketing and Communication, organiseert lezingen, symposia, debatten en culturele events rondom wetenschappelijke, maatschappelijke, en levensbeschouwelijke kwesties. Zo verbindt en inspireert Academic Forum nieuwsgierige mensen die op zoek zijn naar kennis, diepgang en debat rondom verrassende en/of actuele thema’s. Onze bijeenkomsten vinden zowel op de universiteitscampus plaats als in de binnenstad van Tilburg. Daarbij werken we graag samen met andere organisaties en (studenten)verenigingen.

 

https://www.tilburguniversity.edu/nl/over/organisatie/marketing-communication

Specificaties

  • Marketing en communicatie
  • Recht; Gedrag en maatschappij; Taal en cultuur
  • max. 32 uur per week
  • €2835—€3895 per maand
  • HBO
  • 16301

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

Interesting for you