Promovendus bij de School of Nutrition and Translational Research in Metabolism (NUTRIM)/Vakgroep Plastische Chirurgie

Promovendus bij de School of Nutrition and Translational Research in Metabolism (NUTRIM)/Vakgroep Plastische Chirurgie

Geplaatst Deadline Locatie
16 mei 2 jun Maastricht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 2 jun 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

MUMC+ / NUTRIM, vakgroep Plastische Chirugie zoekt een Promovendus voor onderzoek naar alternatieven voor siliconen borst-implantaten en de mogelijke voor- en nadelen van implantaten.
Op de afdeling Plastische Chirurgie van het Maastricht Universitair Medisch Centrum wordt veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van nieuwe technieken voor en de gevolgen van borstreconstructies, waarbij alternatieven voor siliconenimplantaten en de voor/nadelen van implantaten onderzocht worden.

Functieomschrijving

Op de  afdeling Plastische Chirurgie van het Maastricht Universitair Medisch Centrum (MUMC+) wordt veel aandacht besteed aan het ontwikkelen van nieuwe technieken voor borstreconstructie en de gevolgen van borstreconstructie in het algemeen. Een groot deel van vrouwen na borstkanker kiezen voor een implantaat om de borst te reconstrueren. Deze implantaten zijn meestal met siliconen gevuld. De nadelen van siliconen implantaten zijn uitgebreid onderzocht. Desondanks zijn er nog veel vragen. De aan te stellen promovendus zal zowel klinisch als experimenteel onderzoek gaan uitvoeren naar alternatieven van implantaten en zal mogelijke voor en nadelen van implantaten gaan bestuderen.

De afdeling Plastische Chirurgie van het Maastricht Universitair Medisch Centrum (MUMC+) verricht samen met NUTRIM (School of Nutrition and Translational Research in Metabolism) een onderzoek naar de alternatieven van implantaten en voor- en nadelen van implantaten. De werkzaamheden van de promovendus bestaan onder andere uit het includeren van patiënten, het schrijven van onderzoeksaanvragen, het verzamelen van de onderzoeksgegevens, bewaken van de kwaliteit van de gegevensverzameling, -monitoring en –opslag,  en analyseren, rapporteren en presenteren van (tussentijdse) onderzoeksresultaten. Ook het schrijven van wetenschappelijke artikelen behoort tot de werkzaamheden. 

Specificaties

Universiteit Maastricht (UM)

Functie-eisen

Voor dit onderzoek zoeken we een getalenteerde onderzoeker met een master in de geneeskunde. De kandidaat beschikt over sterke onderzoeks-experimentele vaardigheden, sterke kwantitatief-analytische vaardigheden, ervaring of duidelijke affiniteit met het verrichten van patiëntgebonden onderzoek, excellente schrijf- en presentatievaardigheden in Nederlands en Engels, goede organisatorische, communicatieve en sociale vaardigheden, vaardigheid om zelfstandig en nauwkeurig te kunnen werken, vaardigheid om met specialistische en praktijkprofessionele disciplines te kunnen samenwerken, en een proactieve en betrokken houding.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 4 jaar.

Tijdelijk dienstverband voor 4 jaar. Het salaris bedraagt € 2.325,- bruto per maand in het eerste jaar oplopend tot € 2.972,- bruto per maand in het vierde jaar, conform de promovendus salarisschaal. Elk jaar vindt er een beoordeling plaats.

De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM. Voor meer informatie raadpleeg de website www.maastrichtuniversity.nl > Support > UM-medewerkers.

Afdeling

NUTRIM - School of Nutrition and Translational Research in Metabolism

NUTRIM is een onderzoeksschool binnen de Faculty of Health, Medicine and Life Sciences van de Universiteit Maastricht / MUMC+. NUTRIM wil een bijdrage leveren aan gezondheidsonderhoud en gepersonaliseerde geneeskunde door levensstijl en door ziekte veroorzaakte verstoringen in de stofwisseling te ontrafelen en gerichte voeding, lichaamsbeweging en drugsinterventies te ontwikkelen.

Dit wordt mogelijk gemaakt door een state-of-the-art onderzoeksinfrastructuur en nauwe interactie tussen wetenschappers, clinici, master- en PhD-studenten.

https://www.maastrichtuniversity.nl/research/school-nutrition-and-translational-research-metabolism

Specificaties

  • PhD
  • Gezondheid
  • max. 38 uur per week
  • €2325—€2972 per maand
  • Universitair
  • AT2019.184

Werkgever

Universiteit Maastricht (UM)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Minderbroedersberg 4-6, 6211 LK, Maastricht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you