Functioneel Beheerder SAP HCM

Functioneel Beheerder SAP HCM

Geplaatst Deadline Locatie
8 mei 29 mei Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 29 mei 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Universiteit Leiden, het Bestuursbureau, directie Bedrijfsvoering, afdeling Functioneel Beheer zoekt een Functioneel Beheerder SAP HCM

Functieomschrijving

Krijg je energie van het aangaan van uitdagingen in een complexe omgeving om gezamenlijk te zorgen voor excellente ondersteuning en kwalitatief  hoogwaardige producten? Dan ben je misschien wel de geschikte kandidaat voor deze functie. In deze functie ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de applicaties die de personele processen binnen de Universiteit Leiden ondersteunen. Je gaat je onder andere bezig houden met:

  • Oplossen van issues in SAP HCM, SAP Self Service-portal, SuccessFactors Recruiting en de International ServiceDesk-portal;
  • Beschrijven en begeleiden of uitvoeren van wijzigingen en testen;
  • Migratie van applicaties van de selfservice portal naar de nieuwe Fiori-omgeving;
  • Adviseren van de organisatie in het optimaliseren van processen;
  • Deelnemen in de gehele cyclus van projecten, van ontwerp, bouw en test naar go-live en nazorg;
  • Meedenken in en uitvoeren van optimalisatie van het beheer.

Specificaties

Universiteit Leiden

Functie-eisen

  • Een  professional met hbo of academisch werk- en denkniveau met minimaal 4 jaar ervaring in SAP HCM;
  • Ervaring met personele processen en kennis van wet- en regelgeving op dit gebied;
  • Ervaring met de technische opzet van SAP HCM (customizing) en tooling zoals querys, en  LSMW;
  • Een leergierig en nieuwsgierige instelling met uitstekende analytische en communicatieve vaardigheden;
  • In staat om zowel zelfstandige als in een team te werken;
  • Een proactieve denker en doener, durft uit zijn/haar comfortzone te stappen en is in staat te acteren op verschillende niveaus;
  • Bij voorkeur affiniteit met salarisadministratie.

Arbeidsvoorwaarden

Aanstelling vindt plaats conform de cao Nederlandse Universiteiten. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en werkervaring, minimaal € 2.709,- en maximaal € 4.274,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling (salarisschaal 10). Voor kandidaten met meer ervaring behoort schaal 11, maximaal € 4.978,- tot de mogelijkheden.  

Daarnaast kent de Universiteit Leiden goede arbeidsvoorwaarden. Zo is er sprake van een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantietoeslag (8%), uitstekende opleidingsfaciliteiten, betaald ouderschapsverlof en de mogelijkheid om via een keuzemodel arbeidsvoorwaarden op maat te kiezen. Alle informatie hierover kunt u nalezen op www.werkenbij.leidenuniv.nl.

Werkgever

Universiteit Leiden

Innovatief, intercultureel, internationaal. Daar staat Universiteit Leiden voor. Sinds 1575 levert zij een prominente bijdrage aan welvaart, welzijn en cultuur. In een klimaat waar iedereen zijn talent kan ontwikkelen, zonder ideologische, culturele religieuze of andere beperkingen. Kleinschalig en persoonlijk van opzet.

Universiteit Leiden werkt samen met vooraanstaande universiteiten in de League of European Research Universities(LERU). Ontdek de vrijheid van geest, dagelijks uitgedragen door studenten, wetenschappers, en medewerkers. Universiteit Leiden, een inspirerende werkomgeving met een academische traditie.

https://www.universiteitleiden.nl/werken-bij

Afdeling

Bestuursbureau

Het Bestuursbureau ondersteunt het College van Bestuur en draagt zorg voor de voorbereiding van beleid en de uitvoering van besluiten. Hierbij onderhoudt het Bestuursbureau nauwe relaties met faculteiten en expertisecentra. Op een aantal terreinen zoals financiën, personeel, juridische zaken en strategische communicatie heeft het Bestuursbureau ook een serviceverlenende rol voor de gehele organisatie. Informatie over het Bestuursbureau  kunt u vinden op: organisatie.leidenuniv.nl/bestuursbureau/.

De afdeling Functioneel Beheer is onderdeel van de directie Bedrijfsvoering en is verantwoordelijk voor een diversiteit aan applicaties die ondersteuning bieden aan bedrijfsvoeringsprocessen. Dit betekent dat we de gebruikersorganisatie ondersteunen bij het gebruik van deze applicaties en er voor  zorgen dat de applicaties up-to-date blijven. We initiëren regelmatig vernieuwingen en vinden het belangrijk op de hoogte te zijn van nieuwe ontwikkelingen.

Het team van functioneel beheerders voor SAP is verantwoordelijk voor het ondersteunen van de financiële, personele en logistieke processen  met behulp van SAP en enkele andere systemen. Het team bestaat uit een kleine groep gedreven en ervaren functioneel beheerders die kwaliteit, excellente ondersteuning, advisering en vernieuwing hoog in het vaandel hebben staan.

http://organisatie.leidenuniv.nl/bestuursbureau/

Specificaties

  • IT
  • 36—40 uur per week
  • €4274—€4978 per maand
  • HBO
  • 19-196

Werkgever

Universiteit Leiden

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Rapenburg 70, 2311 EZ, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you