Coördinator Honours Classes

Coördinator Honours Classes

Geplaatst Deadline Locatie
14 mei 10 jun Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 10 jun 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Universiteit Leiden, de Honours Academy zoekt een Coördinator Honours Classes

Functieomschrijving

Jaarlijks organiseert de Honours Academy Bachelor Honours Classes en Master Honours Classes. Dit zijn extracurriculaire vakken die daarvoor geselecteerde studenten uit verschillende studierichtingen volgen naast hun bachelor- of masterprogramma.  De Honours Classes worden gekenmerkt door kleinschalig en vernieuwend onderwijs waarin complexe wetenschappelijke en maatschappelijke onderwerpen aan bod komen zoals bij de classes ‘Circulair economy’ en ‘Organ Transplantation’. Daarnaast richt een deel van het aanbod zich op de ontwikkeling van vaardigheden, zoals de class ‘Negotiation and Conflict Management’.

Als coördinator Honours Classes bent u, samen met de Honours College coördinatoren van de faculteiten, verantwoordelijk voor de ontwikkeling, organisatie en coördinatie van deze classes. In de ontwikkeling van vakken zoekt u naar samenwerkingen die de grenzen tussen wetenschappelijke disciplines overschrijden.

U maakt deel uit van het Honours Academy team waarbinnen u nauw samenwerkt met de programma-assistent. Ook stemt u uw werkzaamheden regelmatig af met de coördinator Honours College. Daarnaast levert u een actieve bijdrage aan het teamoverleg en zet programma-overschrijdende samenwerkingen op.

Uw werkzaamheden bestaan uit:

  • Het bewaken en verbeteren van de kwaliteit van het onderwijs;
  • Het bijdragen aan de inhoudelijke en onderwijskundige vernieuwingen van de Honours Classes in nauw overleg met de docenten;
  • Het implementeren van beleidskeuzes van de Honours Academy in samenwerking met de docenten;
  • Het aanleveren van managementinformatie, zoals informatie voor het jaarverslag van de Honours Classes, rapportages over Honours Classes en overzichten over in- en uitstroom;
  • Het vormgeven van communicatiemateriaal, zoals folders en de website, in samenwerking met de programma-assistent;
  • Het financieel beheer van de Honours Classes: het monitoren van de uitgaven, het doen van prognoses, en het opstellen van begrotingen in afstemming met docenten. 

Specificaties

Universiteit Leiden

Functie-eisen

  • U heeft affiniteit met honoursonderwijs en onderwijsvernieuwing;
  • U kunt goed organiseren en weet daarbij overzicht te houden;
  • U bent in staat om zelfstandig te werken;
  • U bent in staat uw ideeën en informatie helder op schrift te stellen zowel in het Nederlands en Engels;
  • U heeft een universitaire masteropleiding (of gelijkwaardige opleiding) afgerond.

Arbeidsvoorwaarden

Aanstelling vindt plaats conform de cao Nederlandse Universiteiten, in eerste instantie voor de duur van een jaar. Een verlenging behoort tot de mogelijkheden, afhankelijk van behoefte, gebleken geschiktheid en beschikbare middelen.

Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en werkervaring, minimaal €2709,- en maximaal €4274,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling (salarisschaal 10).

Daarnaast kent de Universiteit Leiden goede arbeidsvoorwaarden. Zo is er sprake van een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantietoeslag (8%), uitstekende opleidingsfaciliteiten, betaald ouderschapsverlof, sabbatical leave en de mogelijkheid om via een keuzemodel arbeidsvoorwaarden op maat te kiezen. Alle informatie hierover kunt u nalezen op: www.werkenbij.leidenuniv.nl/.

Werkgever

Universiteit Leiden

Innovatief, intercultureel, internationaal. Daar staat Universiteit Leiden voor. Sinds 1575 levert zij een prominente bijdrage aan welvaart, welzijn en cultuur. In een klimaat waar iedereen zijn talent kan ontwikkelen, zonder ideologische, culturele religieuze of andere beperkingen. Kleinschalig en persoonlijk van opzet.

Universiteit Leiden werkt samen met vooraanstaande universiteiten in de League of European Research Universities(LERU). Ontdek de vrijheid van geest, dagelijks uitgedragen door studenten, wetenschappers, en medewerkers. Universiteit Leiden, een inspirerende werkomgeving met een academische traditie.

https://www.universiteitleiden.nl/werken-bij

Afdeling

Honours Academy

Aan de Honours Academy volgen vwo-scholieren, bachelorstudenten en masterstudenten extracurriculair onderwijs naast hun reguliere studie. Het honoursonderwijs is voor studenten die meer willen en kunnen en is multidisciplinair, persoonlijk en toekomstgericht. De Honours Academy wil een proeftuin zijn en op die manier bijdragen aan onderwijsinnovatie binnen de gehele universiteit.

http://www.universiteitleiden.nl/honours-academy

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • 36—40 uur per week
  • €2709—€4274 per maand
  • Universitair
  • 19-230

Werkgever

Universiteit Leiden

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Rapenburg 70, 2311 EZ, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you