Secretaris Examencommissie (0,7 fte)

Secretaris Examencommissie (0,7 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
15 mei 2 jun Tilburg

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 2 jun 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Door personele ontwikkelingen binnen het EST TiSEM zijn we per direct op zoek naar een Ambtelijk Secretaris Examencommissie voor 0,7 fte.

Functieomschrijving

Als secretaris ben je hét aanspreekpunt van de Examencommissie voor studenten, het College van Beroep voor de Examens, de studentendecanen, onderwijscoördinatoren en andere medewerkers van de faculteit. Je stelt zelfstandig besluiten en verweerschriften in lopende procedures op en levert een bijdrage aan het jaarverslag van de Examencommissie. Je coördineert het jaarlijkse proces rondom de totstandkoming van de nieuwe Onderwijs- en Examenregelingen voor onze opleidingen en je draagt zorg voor het jaarlijkse implementeren van het beleid van de Examencommissie in de Regels en Richtlijnen voor de Examencommissie Daarnaast adviseer je gevraagd en ongevraagd de Examencommissie en het Management Team over beleidsmatige dan wel juridische kwesties. Tevens bereid je inhoudelijk de vergaderingen van de Examencommissie voor, waarbij je notuleert en draag je zorg voor de inkomende en uitgaande correspondentie.
 
De verantwoordelijkheden van de Examencommissie zijn gebaseerd op de Wet op het Hoger onderwijs en Wetenschappelijk onderzoek en richten zich op de examens binnen de opleidingen van de faculteit. Besluiten die de commissie in deze neemt, staan open voor een bezwaar- en beroepsprocedure.

 

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een collega die:

  • een juridische opleiding heeft afgerond op academisch niveau;
  • in staat is om snel te kunnen schakelen tussen diverse partijen, veel verschillende taken simultaan kan uitvoeren en goed procesmatig kan werken;
  • zich vlot de procedures binnen onze opleidingen eigen kan maken;
  • stressbestendig is en goed kan omgaan met deadlines;
  • zelfstandig en proactief werkt, maar wel gericht is op verbinding en samenwerking;
  • collegialiteit hoog in het vaandel heeft staan;
  • nauwkeurig werkt;
  • beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • goede en aantoonbare kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift heeft;
  • bij voorkeur specifieke kennis heeft van het onderwijsrecht en de Wet op het Hoger onderwijs en Wetenschappelijk onderzoek (WHW).

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met mogelijkheid tot verlenging.

Het betreft een functie voor 0,7 fte. De aanstelling is in eerste instantie in tijdelijke dienst, voor de duur van een jaar. Afhankelijk van organisatorische en financiële ontwikkelingen én het feitelijk functioneren, behoort verlenging tot de mogelijkheden. Het salaris bedraagt minimaal € 2709 en maximaal € 4274 bruto per maand (salarisschaal 10) bij een fulltime aanstelling, afhankelijk van opleiding en ervaring. Het UFO profiel secretaris 1 is van toepassing.

Afdeling

Academic Services

De divisie Academic Services (AS) van University Services biedt op gedreven en betrokken wijze onderwijs-, onderzoek en valorisatieondersteuning. Denk hierbij aan ontwikkeling van onderzoek- en onderwijsbeleid, kwaliteitszorg, en administratieve ondersteuning van opleidingen, Graduate Schools en onderzoeksprogramma’s. Ook biedt Academic Services individuele ondersteuning aan studenten, PhD’s en wetenschappelijke staf. De divisie wordt aangestuurd door de directeur Academic Services en de adjunct directeuren Onderwijs en Onderzoek.

Academic Services

 

Tilburg School of Economics and Management behoort met haar onderwijs en onderzoek tot de meest toonaangevende Schools in Europa op het gebied van Business and Economics. De faculteit biedt een scala aan hoogwaardige bachelor- en masteropleidingen (waarvan de meeste in het Engels) evenals een Research Master- en PhD-programma voor totaal zo’n 7.000 studenten. Met meer dan 400 wetenschappers (waarvan de helft internationaal) is TiSEM de grootste faculteit binnen Tilburg University.


De divisie Academic Services (AS) van University Services biedt op gedreven en betrokken wijze onderwijs, onderzoek en valorisatieondersteuning. Denk hierbij aan ontwikkeling van onderzoeken, onderwijsbeleid, kwaliteitszorg, en administratieve ondersteuning van opleidingen, Graduate Schools en onderzoeksprogramma’s.

 

Het Education Support Team (EST) van TiSEM maakt deel uit van de divisie AS en bestaat uit 25 medewerkers. Het EST ondersteunt de voorbereiding, uitvoering en evaluatie van onderwijsbeleid en onderwijsaanbod van TiSEM. De activiteiten van een EST bestrijken het gehele terrein van onderwijs, met onder meer beleidsadviezen, kwaliteitszorg en visitaties, professionalisering, onderwijsorganisatie, docentondersteuning, studentbegeleiding en –advisering en managementondersteuning.

Specificaties

  • Management; Juridisch personeel
  • Recht
  • max. 28 uur per week
  • Universitair
  • 16313

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

Interesting for you