TU Delft zoekt een Coordinator onderwijsprogramma's

TU Delft zoekt een Coordinator onderwijsprogramma's

Geplaatst Deadline Locatie
22 mei 22 mei Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 22 mei 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

In verband met het vertrek van een collega zijn we op zoek naar een nieuwe coordinator voor (niet-reguliere) onderwijsprogramma’s, met focus op het Honours Programme en Doctoral Education Programme. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het interdisciplinaire Bachelor en het Master Honours Programme alsmede van de vakken die worden gegeven in LDE verband. Je bent lid van het HP advisory board, waar alle vertegenwoordigers vanuit het onderwijs van de faculteiten bij elkaar komen. Ook beantwoord je algemene vragen over de onderwijsprogramma’s van het studentenbestuur en ondersteun je hen bij het inpassen van programma’s in de door hun georganiseerde activiteiten. Daarnaast heb je een verbindende rol met diverse stakeholders, waaronder de onderwijscommissies en diverse externe sponsoren. Je stelt zelfstandig de begroting van alle onderwijsprogramma’s op en legt dit voor aan de Manager Academic Services. Tevens ben je verantwoordelijk voor de in- en externe communicatie rondom de programma’s.

Je zorgt dat de vraag om invulling van de programma’s, die volgen uit de besprekingen van de Programma-advies organen, wordt vertaald naar een inhuurvraag (trainers e.d.) en bent vervolgens verantwoordelijk voor het begeleiden van het gehele inhuurproces.

De coordinatie van het Honours en Doctoral Education Programme bevindt zich in een transitiefase. In deze functie ben je in staat om de nadruk op procesoptimalisatie te leggen. Je beschikt daarom over het (analytisch) vermogen om knelpunten te signaleren en in kaart te brengen. Ook informeer en adviseer je de boards van het programma over  mogelijke oplossingen en ben je in staat dezete implementeren en te evalueren.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

  • WO werk- en denkniveau;
  • Ervaring met het analyseren en beschrijven van (knelpunten in) processen;
  • Ervaring met Lean/Six Sigma;
  • In staat om gevolgen van beleidswijzigingen voor werkwijzen, procedures en kosten te duiden;
  • Kennis en ervaring met het kwalitatief en kwantitatief afstemmen van de vraag naar onderwijsaanbod;
  • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Ervaring in onderwijsinstelling pre.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op verlenging.

De functie heeft een omvang van 34-36 uur (0,9 fte) per week. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de duur van een jaar met uitzicht op verlenging. Het salaris is gebaseerd op schaal 10 van de CAO Nederlandse Universiteitenmet een minimum van 2.709,00 euro en een maximum van 4.274,00 euro per maand bij een fulltime aanstelling. Je wordt ingeschaald op basis van kennis en ervaring. Je bouwt pensioen op via het pensioenfonds ABP. Naast uiteraard het vakantiegeld in mei, ontvang je in december een eindejaarsuitkering ter hoogte van 8,3%. Ook kun je jaarlijks een deel van je arbeidsvoorwaardenpakket zelf samenstellen met behulp van het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden, waaronder het kopen en verkopen van verlofuren.

Een goede balans tussen werk en privé is belangrijk. Daarom kun je afspraken maken over flexibele werktijden, heb je veel vakantiedagen en wordt ouderschapsverlof gedeeltelijk doorbetaald. In veel functies behoort ook thuiswerken tot de mogelijkheden. We vinden het belangrijk dat jij je zo goed mogelijk kunt ontwikkelen en dat je fit je werkzaamheden kunt uitvoeren. Dit ondersteunen we op verschillende manieren, onder andere met een uitgebreid aanbod aan cursussen, loopbaancoaches of sporten met korting.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft is een veelzijdige universiteit die onderwijs aanbiedt en onderzoek doet van een internationaal erkend niveau op het gebied van de technische wetenschappen. Onderwijs, onderzoek en ontwerpen zijn sterk gericht op maatschappelijke toepasbaarheid. De TU Delft ontwikkelt technologie voor volgende generaties met focus op duurzaamheid, veiligheid en economische vitaliteit. Bij de TU Delft werk je in een omgeving waar technische wetenschappen en de maatschappij elkaar ontmoeten. De TU Delft bestaat uit 8 faculteiten, de Universiteitsdienst, unieke laboratoria, onderzoeksinstituten en -scholen.

https://www.tudelft.nl

Afdeling

Universiteitsdienst - Education & Student Affairs

De directie Education & Student Affairs (ESA) ondersteunt het onderwijs met het voeren van de onderwijs- en studentenadministratie, coördinatie van het onderwijsbeleid, het begeleiden en ondersteunen van (buitenlandse) studenten en promovendi, het verzorgen van (didactische) trainingen, het geven van onderwijskundig advies en ondersteuning, en het aanbieden van sport & cultuur activiteiten. De directie ESA bestaat uit de afdelingen Education Service Centre, Academic Services, Extension School en X. De directie telt circa 250 medewerkers. De directie ESA staat binnen de TU Delft bekend om de hoge kwaliteit van haar dienstverlening en kent een proactieve en oplossingsgerichte cultuur.

De afdeling Academic Services bestaat uit twee teams. Het team Teaching & Learning Services biedt ondersteuning en opleiding aan docenten, en support voor verschillende Onderwijs innovatieprogramma’s. Het team Student Development biedt ondersteunende (advies) diensten aan (PhD-) studenten waaronder het verzorgen van psychologische ondersteuning, het Honours Programme, careeractiviteiten en topsport.

https://www.tudelft.nl/over-tu-delft/organisatie/universiteitsdienst/

Specificaties

  • Onderwijs
  • 34—36 uur per week
  • €2709—€4274 per maand
  • Universitair
  • AT/UD/ESA/2019-27

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you