Instrumentmaker

Instrumentmaker

Geplaatst Deadline Locatie
16 mei 16 jun Enschede

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 16 jun 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als instrumentmaker bij TCO heeft u een afwisselende en diverse taak. Uw werkaanbod bestaat uit het vervaardigen van uiteenlopende mechanische onderdelen in enkelstuks of kleine series, reparatie en/of modificatie van bestaande apparatuur en vervaardigen van prototypen ten behoeve van onderwijs‐ en onderzoeksopstellingen. De te vervaardigen onderdelen variëren van eenvoudig tot complex fijnmechanisch. U bewerkt verschillende materialen, waaronder metalen zoals RVS, messing, aluminium en titaan, maar ook kunststoffen zoals Teflon, Delrin en PEEK. U werkt hierbij met verschillende verspanende en niet-verspanende machines, zowel CNC-gestuurd als conventioneel, waarbij lasersnijden, draadvonken en vacuümsolderen ook tot de gebruikte technieken behoren.

In goed overleg met collega’s of met de klant draagt u zorg voor het traject van vraag tot aflevering van het product. U zorgt zelf voor het benodigde gereedschap en materiaal, u programmeert vanaf tekening aan de machine of vanuit een 3D CAD-model op een werkstation met behulp van CAD/CAM, u stelt zelf machines en gereedschappen in, en tenslotte controleert u zelf of de onderdelen conform tekening zijn.

Samen met uw directe collega’s draagt uw zorg voor het klein wekelijks onderhoud en het jaarlijkse onderhoud van de machines in de instrumentmakerij. Binnen een multidisciplinair projectteam werkt u nauw samen met de collega technici.

Specificaties

Universiteit Twente (UT)

Functie-eisen

U hebt een afgeronde technische MBO-opleiding, bij voorkeur fijnmechanische techniek of (research) instrumentmaker.

U heeft een gedegen basis en bij voorkeur de nodige ervaring op het gebied van CNC-draaien en frezen, alsmede het CAD/CAM programmeren. Ervaring met Heidenhain besturing en Edgecam software is hierbij een absolute pre.

U bent enthousiast en bent gedreven in uw werk en tevens bereid om, indien nodig, aanvullende opleidingen te volgen.

Zelfstandig werken gaat u goed af maar u kunt ook prima samenwerken in teamverband.

U bent creatief, toont initiatief en kunt goed meedenken met de opdrachtgever over de realisatie van de opdracht.

U beschikt over goede contactuele eigenschappen en een passende beheersing van de Engelse taal.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met ir. S.J. Boorsma, groepsleider M-groep, telefoon 06-10018749 (email: s.j.boorsma@utwente.nl). Uw schriftelijke sollicitatie inclusief Curriculum Vitae kunt u tot en met 16 juni 2019 richten aan de Universiteit Twente via de link: http://www.utwente.nl/vacatures/  

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden u een interessante en uitdagende baan voor een dienstverband van 38 uur per week, met zicht op een vast dienstverband. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao NU. Het salaris bedraagt, afhankelijk van ervaring en opleiding, minimaal € 2.261,-en maximaal € 3.445,‐ bruto per maand bij een fulltime dienstverband (conform schaal 7/8 cao NU). Daarnaast biedt de Universiteit Twente een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Werkgever

Universiteit Twente. Dat is menswetenschappen en technologie. High tech en human touch. Onderwijs en onderzoek die er toe doen. Nieuwe technologie als aanjager voor verandering, vernieuwing en vooruitgang in de samenleving. De Universiteit Twente is de enige campusuniversiteit in Nederland, verdeeld over zes faculteiten verzorgen we ruim vijftig opleidingen. De Universiteit Twente heeft veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en talentvolle onderzoekers krijgen de ruimte voor baanbrekend wetenschappelijk onderzoek.


Binnen de faculteit Technische Natuurwetenschappen van de Universiteit Twente zijn ongeveer 700 medewerkers en ruim 2000 studenten betrokken bij onderwijs en onderzoek op de gebieden chemie, processen, materialen, optica en bio- en vloeistoffysica. De onderzoekers verrichten, veelal deel uitmakend van onderzoeksinstituten, onderzoek dat nationaal en internationaal in hoog aanzien staat. De faculteit werkt intensief samen met industriële partners en onderzoekers in binnen- en buitenland en verricht veel onderzoek voor externe opdrachtgevers en financiers. Een krachtige stimulans gaat uit van de vele jonge onderzoekers die als promovendus en postdoc innovatief onderzoek verrichten.

Specificaties

  • Techniek / laboratorium
  • Natuurwetenschappen; Techniek
  • max. 38 uur per week
  • €2261—€3445 per maand
  • MBO
  • 1044718

Werkgever

Universiteit Twente (UT)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Drienerlolaan 5, 7522 NB, Enschede

Bekijk op Google Maps

Interesting for you