Risk & Control Consultant (0.8-1.0 fte)

Risk & Control Consultant (0.8-1.0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
20 mei 2 jun Tilburg

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 2 jun 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als Risk & Control Consultant ben je verantwoordelijk voor het bewaken en optimaliseren van de risicobeheersing, het attenderen van de organisatie op bestaande risico’s en het adviseren over beheersmaatregelen. Bovendien ben je vraagbaak voor de organisatie op het gebied van interne beheersing.

 

Jouw belangrijkste kerntaken:

  • Opzetten en onderhouden van een Risk Control Framework (inclusief tax control framework in verband met horizontaal toezicht) op basis van COSO.
  • Sparringpartner en adviseur van organisatie ten behoeve van risico- en procesmanagement, signaleren van risico’s en verbetermaatregelen in samenwerking met de proceseigenaren.

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

Je combineert analytisch vermogen met een sterk ontwikkelde organisatiesensitiviteit. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent in staat om de organisatie helder te adviseren over risico’s en beheersmaatregelen zowel in het Nederlands als in het Engels. Je verbindt hierbij de diverse organisatie-onderdelen met elkaar. Je bent doortastend, flexibel (je vindt het leuk om ad hoc taken op je te nemen) en onafhankelijk.

 

Wat je verder meebrengt:

  • Academisch werk- en denkniveau met relevante werkervaring op het gebied van risico management met affiniteit voor onderwijs en ervaring in data-analyse.
  • Integriteit, schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid, organisatiesensitiviteit
  • Analytisch, resultaatgericht en proactief
  • Eigenaarschap, kwaliteitsbewustzijn

Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt een tijdelijke aanstelling voor de duur van 12 maanden met uitzicht op een verlenging/vast dienstverband bij goed functioneren en blijvende financiële middelen. Het bruto maandsalaris is onder andere afhankelijk van leeftijd en relevante ervaring en bedraagt bij een voltijds dienstverband maximaal € 5656,- bruto per maand (schaal 12), een aanloopschaal behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast beschikt de universiteit over uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een gunstige regeling studie-/scholingsfaciliteitenregeling, gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof, een flexibele werktijden- en verlofregeling (41 verlofdagen per jaar bij een 40-urige werkweek) en de mogelijkheid om uw arbeidsvoorwaarden deels individueel te bepalen met behulp van ons fiscaal vriendelijke keuzemodel arbeidsvoorwaarden. TiU kent naast het salaris nog een eindejaarsuitkering van 8,3%.

Afdeling

Executive Services

De divisie Executive Services (ES) van University Services is verantwoordelijk voor de algemene strategie en het instellingsbeleid van Tilburg University, bestuurlijke relaties, internal audit, bestuurlijk-juridische zaken en medezeggenschap. Je gaat werken binnen een van de afdelingen Legal Affairs, Internal Audit & Compliance, en samen met je collega’s ondersteun je op betrokken loyale wijze het College van Bestuur bij de ontwikkeling en uitvoering van de bestuurlijke agenda en bedrijfsvoeringsagenda van de Tilburg University. De divisie Executive Services wordt aangestuurd door de Secretaris van de Universiteit.

Divisie Executive Services

 

De afdeling Internal Audit & Compliance

Ben jij een ambitieuze professional die toe is aan een eerste of tweede stap in zijn of haar carrière? Voor de afdeling Internal Audit & Compliance zijn wij op zoek naar een Risk & Control Consultant. De afdeling Internal Audit & Compliance heeft als belangrijkste taak om de organisatie op objectieve en onafhankelijke wijze zekerheid te verschaffen ten aanzien van de interne (risico) beheersing, en te adviseren omtrent verbetermaatregelen.

Specificaties

  • Financiën
  • max. 40 uur per week
  • Universitair
  • 16316

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

Interesting for you