Admission Officer

Admission Officer

Geplaatst Deadline Locatie
22 mei 9 jun Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 9 jun 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als Admission Officer maak je deel uit van team Admission en ben je werkzaam binnen het aanmeldings-, beoordelings-en toelatingsproces van studenten met een buitenlandse vooropleiding. Gezien het toenemend aantal aanmeldingen van studenten bij de TU Delft, onderken je het belang van het continu bijstellen en optimaliseren van het admission proces. Je haalt plezier uit procesgericht samenwerken waarbij het een belangrijke doelstelling is optimale service te verlenen. Tussen de admission officers wordt intensief samengewerkt om tot een optimale werkwijze te komen waarin alle dossiers vakkundig en binnen de gestelde termijnen kunnen worden afgehandeld. Je wordt inhoudelijk aangestuurd door de procesmanager Admission. Je leidinggevende is de teamleider Admission & Mobility.

Als Admission Officer ben je onder meer verantwoordelijk voor:

  • Behandelen van aanmeldingen voor bachelor- en masterprogramma’s als ook dat van  hbo- en wo-schakelprogramma’s
  • Correcte administratieve verwerking van betreffende dossiers in de hiertoe bestemde systemen
  • Dagelijks beantwoorden van veelzijdige vragen over toelating en aanmelding, en het adviseren van aankomende studenten via email en telefoon
  • Geven van voorlichting op open dagen aan aankomende studenten en bezoekers
  • Signaleren van knelpunten in het proces en het meewerken aan de verbetering van administratieve processen en systemen..

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

  • Van onze collega verwachten we enthousiasme voor en betrokkenheid bij de leefwereld van studenten.
  • Je hebt inlevingsvermogen en weet de weg binnen onderwijs-administratieve processen, die je met accuratesse uit kunt voeren.
  • Je bent in staat om met strakke deadlines te werken.Je hebt teamspirit, een flexibele opstelling en een leergierige houding.
  • Je hebt minimaal een MBO werk- en denkniveau en een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van zowel Nederlands als Engels. Kennis van het student informatie systeem Osiris is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

De functie heeft een omvang van 30 - 32 uur (0.8 FTE). Het gaat om een tijdelijke aanstelling voor de duur van een jaar.

Het salaris is gebaseerd op schaal 7 uit de cao Nederlandse Universiteiten met een minimum van €  2.261,-  en een maximum van € 3.052,-  bruto per maand bij een fulltime aanstelling. Je wordt ingeschaald op basis van kennis en ervaring. Je bouwt pensioen op via het pensioenfonds ABP.

Naast het vakantiegeld in mei, ontvang je in december een eindejaarsuitkering ter hoogte van 8,3%. Ook kun je jaarlijks een deel van je arbeidsvoorwaardenpakket zelf samenstellen met behulp van het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden, waaronder het kopen en verkopen van verlofuren.

Een goede balans tussen werk en privé is belangrijk. Daarom kun je afspraken maken over flexibele werktijden, heb je veel vakantiedagen en wordt ouderschapsverlof gedeeltelijk doorbetaald.

We vinden het belangrijk dat jij je zo goed mogelijk kunt ontwikkelen en dat je fit je werkzaamheden kunt uitvoeren. Dit ondersteunen we op verschillende manieren, onder andere met een uitgebreid aanbod aan cursussen, loopbaancoaches en sporten met korting.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft is een veelzijdige universiteit die onderwijs aanbiedt en onderzoek doet van een internationaal erkend niveau op het gebied van de technische wetenschappen. Onderwijs, onderzoek en ontwerpen zijn sterk gericht op maatschappelijke toepasbaarheid. De TU Delft ontwikkelt technologie voor volgende generaties met focus op duurzaamheid, veiligheid en economische vitaliteit. Bij de TU Delft werk je in een omgeving waar technische wetenschappen en de maatschappij elkaar ontmoeten. De TU Delft bestaat uit 8 faculteiten, de Universiteitsdienst, unieke laboratoria, onderzoeksinstituten en -scholen.

https://www.tudelft.nl

Afdeling

Universiteitsdienst - Education & Student Affairs

De directie Education & Student Affairs (ESA) ondersteunt het onderwijs met het voeren van de onderwijs- en studentenadministratie, coördinatie van het onderwijsbeleid, het begeleiden en ondersteunen van (buitenlandse) studenten en promovendi, het verzorgen van (didactische) trainingen, het geven van onderwijskundig advies en ondersteuning, en het aanbieden van sport & cultuur activiteiten. De directie ESA bestaat uit de afdelingen Education Service Centre, Academic Services, Extension School en X. De directie telt circa 250 medewerkers. De directie ESA staat binnen de TU Delft bekend om de hoge kwaliteit van haar dienstverlening en kent een proactieve en oplossingsgerichte cultuur.

Het Education Service Centre (ESC) zorgt voor de onderwijs- en studentenadministratie, waaronder toelating, inschrijving, cijferregistratie en studievoortgang voor alle (internationale) studenten en Promovendi van de TU Delft. Daarnaast ondersteunt het ESC de onderwijslogistiek van de TU Delft, zoals digitaal toetsen, het aanmelden en roosteren van onderwijsprogramma’s en de onderwijshuisvesting. Binnen het ESC werken circa 100 medewerkers, verdeeld over de teams Contact Centre, Student Administration, Study Programme Administration en Education Logistics.

 

De admission officer werkt binnen het tet team Student Administration (SA) / Admission & Mobility. SA staat voor professionele en doelgerichte ondersteuning. Dit doen wij door heldere informatievoorziening en doelmatige inrichting van onze processen.

https://www.tudelft.nl/over-tu-delft/organisatie/universiteitsdienst/

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair); Onderwijs
  • 30—32 uur per week
  • €2261—€3052 per maand
  • MBO+
  • AT/UD/ESA/2019-30a

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you