TU Delft Project Developer Energy, E-refinery, Energy Storage, Geothermal Energy

TU Delft Project Developer Energy, E-refinery, Energy Storage, Geothermal Energy

Geplaatst Deadline Locatie
17 jun 6 jul Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 6 jul 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Let op: dit is een interne vacature. Je kunt alleen op deze vacature solliciteren als je momenteel al in dienst bent bij deze werkgever.

Functieomschrijving

Hoe uitdagend is het om bij de TU Delft baanbrekende projecten te ontwikkelen samen met Nederlandse en Europese onderzoekers, bedrijven, startende ondernemers en studenten? Dit kunnen we alleen realiseren met behulp van getalenteerde “project developers”. We vinden het belangrijk om het ontwikkelen van dergelijke innovatie en/of onderwijsprojecten goed en kansrijk te laten verlopen, zodat ze ook daadwerkelijk kunnen worden uitgevoerd met Europese en nationale subsidies. En laat dat nou net jouw specialiteit als “project developer” zijn.

Dit ga je doen
Jij helpt wetenschappers en hun (mogelijke) business-, academische- en start up- partners projecten te ontwikkelen en er geld voor binnen te halen. Dit doe je door ondersteuning te bieden in het hele proces van project idee tot volledig uitontwikkeld project. TU Delft is een belangrijke partner in grote toonaangevende Europese consortia, zogenaamde Knowledge & Innovation Communities waarbinnen projecten worden ontwikkeld en uitgevoerd met onder meer subsidies van de Europese Unie. Daarnaast heeft TU Delft een samenwerkingsprogramma X!Delft met toonaangevende ondernemingen, waaruit onderzoek, innovatieve project ideeën en initiatieven voortkomen. Je schakelt frequent met de TU Delft medewerkers die deze samenwerkingen genereren.

Hoe ziet een werkdag eruit? Je initieert, faciliteert de interactie tussen onderzoekers en R&D medewerkers van ondernemingen om innovatie en/of onderwijs projecten te formuleren die maatschappelijke impact gaan hebben. Je creëert de randvoorwaarden voor een succesvolle projectformulering en schrijft en wisselt informatie uit tussen de beoogde partners om het project na verloop van tijd te kunnen starten.

Je schakelt met de beoogde partners in Zuid Holland, Nederland en Europa door actief deel te nemen aan netwerk activiteiten. Je onderhoudt proactief contact met alle spelers om tot de strategisch juiste aanpak te komen. Je geeft presentaties, regelt en verzorgt workshops en meetings.

Samen met je collega’s van de afdelingen NL Research funding en EU Research funding en de project managers zorg je dat het door jou ontwikkelde projectvoorstel ingediend en bij succes gefinancierd wordt.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

Dit ben jij

Jij bent een zelfstarter die een steile leercurve niet uit de weg gaat. Je hebt goede communicatieve (Nederlands en Engels) en (interculturele) samenwerkingsvaardigheden en bent in staat om relatief snel de essentie van onderzoek en project ideeën te doorgronden. Je kan goed schrijven, je bent creatief en in staat om onderscheid te maken tussen rollen, taken en functies van spelers in een project of programma ontwikkel traject.

Je hebt een vriendelijke en geduldige wijze van communiceren met anderen. Ondanks hun verschillende achtergronden en belangen weet je mensen met elkaar te verbinden, via de inhoud van onderzoek, hun eigen motivatie en door goed te luisteren. Hierdoor kun je moeiteloos een relevant netwerk onderhouden én in teamverband werken.

Maar ook zelfstandig weet jij door je proactieve houding de juiste resultaten te behalen. Dat komt mede doordat jij je werkzaamheden precies uitvoert en altijd in oplossingen denkt. Bovendien kun je goed overweg met tijdsdruk. Bij belangrijke deadlines houd jij dus altijd je hoofd koel. En zijn er pieken in de werkvoorraad? Dan pas jij jouw planning daar flexibel op aan. Verder vragen we:

  • Minimaal een hbo-niveau met relevante opleiding, bij voorkeur civieltechnisch en gerelateerd aan geothermie, energie en bodemkunde.
  • Eén tot drie jaar relevante werkervaring bij een grote onderneming, een start up of kennisinstituut of universiteit.
  • Kennis van subsidieaanvraagprocessen strekt tot aanbeveling.
  • Beheersing van Microsoft Office-applicaties, zoals Access.
  • Affiniteit met een complexe en dynamische werkomgeving, zoals een universiteit.
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 tot maximaal 2 jaar.

Arbeidsvoorwaarden

De functie heeft een omvang van 36 uur (1.0 FTE). Minder uren werken is bespreekbaar.  Het gaat om een tijdelijk dienstverband voor de duur van 1 tot maximaal 2 jaar Het salaris is gebaseerd op schaal 11 uit de CAO Nederlandse Universiteiten met een minimum van € 3.637,- en een maximum van € 4.978,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling. Je bouwt pensioen op via het pensioenfonds ABP.

Naast uiteraard het vakantiegeld in mei, ontvang je in december een eindejaarsuitkering ter hoogte van 8,3%. Ook kun je jaarlijks een deel van je arbeidsvoorwaardenpakket zelf samenstellen met behulp van het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden, waaronder het kopen en verkopen van verlofuren.

Een goede balans tussen werk en privé is belangrijk. Daarom kun je afspraken maken over flexibele werktijden, thuiswerken, heb je veel vakantiedagen en wordt ouderschapsverlof gedeeltelijk doorbetaald.

We vinden het belangrijk dat jij je zo goed mogelijk kunt ontwikkelen en dat je fit je werkzaamheden kunt uitvoeren. Dit ondersteunen we op verschillende manieren, onder andere met een uitgebreid aanbod aan opleidingsmogelijkheden, deelname aan het Health Coach Program van TU Delft en sporten met korting.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft is een veelzijdige universiteit die onderwijs aanbiedt en onderzoek doet van een internationaal erkend niveau op het gebied van de technische wetenschappen. Onderwijs, onderzoek en ontwerpen zijn sterk gericht op maatschappelijke toepasbaarheid. De TU Delft ontwikkelt technologie voor volgende generaties met focus op duurzaamheid, veiligheid en economische vitaliteit. Bij de TU Delft werk je in een omgeving waar technische wetenschappen en de maatschappij elkaar ontmoeten. De TU Delft bestaat uit 8 faculteiten, de Universiteitsdienst, unieke laboratoria, onderzoeksinstituten en -scholen.

https://www.tudelft.nl

Afdeling

Universiteitsdienst - Strategic Development

Hier ga je werken

De TU Delft werkt al meer dan 175 jaar met succes aan de toekomst. Wetenschappers en studenten ontwikkelen technologieën voor volgende generaties met het oog op duurzaamheid, veiligheid en economische vitaliteit. Jij komt te werken bij het Valorisation Centre, afdeling Research Funding.

Het Valorisation Centre biedt praktische ondersteuning en advies aan TU Delft onderzoekers. Het Valorisation Centre geeft ook adviezen en ondersteuning aan het College van Bestuur, onder andere over actueel (landelijk, Europees) beleid op het gebied van hoger onderwijs, strategische planvorming van de universiteit, onderzoekprofilering, (inter-)nationale samenwerking, onderzoekfinanciering en businessintelligence.

Jouw team

Je maakt deel uit van het team EU Research Funding dat zich richt op project ontwikkeling binnen de EIT thema’s. Je werkt samen met tientallen collega’s met uiteenlopende achtergronden binnen het Valorisation Centre, de faculteiten en instituten. Collega’s die gedreven en vrijwel continue gemotiveerd zijn om projecten en financiering binnen te halen voor de impact van de TU Delft op de samenleving. Onderling hebben we intensief contact, schakelen we snel en nauwkeurig en werken we nauw samen aan het behalen van onze doelen.

https://www.tudelft.nl/over-tu-delft/organisatie/universiteitsdienst/

Specificaties

  • Beleid- en staf
  • max. 36 uur per week
  • €3637—€4978 per maand
  • HBO
  • AT/UD/SD/2019-02

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you