Chemisch analist

Chemisch analist

Geplaatst Deadline Locatie
25 jun 15 jul Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 15 jul 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

We zijn op zoek naar 3 chemisch analisten die zich richten op biochemie, organische chemie of fysische chemie.

Je bent nauw betrokken bij het onderzoek van promovendi en studenten en helpt om ideeën te vertalen in praktisch uitvoerbare oplossingen. Je bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op de labs, waarbij je de veiligheidsaspecten steeds scherp in de gaten houdt. Je onderhoudt apparatuur en instrueert onderzoekers bij hun werkzaamheden. Je bent tevens medeverantwoordelijk voor het opzetten en begeleiden van onderwijspractica. Naast het werk voor specifieke onderzoeksgroepen maak je binnen Chemical Engineering deel uit van een groep van 20 toegewijdde professionals. De voertaal is zowel Nederlands als Engels.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

Als biochemisch analist beheer je state-of-the-art apparatuur voor de besturing van processen op de microschaal, in zogenaamde lab-on-a-chip devices en organ-on-a-chip devices. Aantoonbare ervaring met (micro)biologie en microscopie is een pré.

De organisch analist richt zich op het ontwerpen en uitvoeren van milligram tot multigram schaal synthese van kleine moleculen en polymeren, en het functionaliseren van biomoleculen en oppervlakken. Je hebt aantoonbare ervaring met organische synthese, (moleculair)chemische analysetechnieken en microscopie.

De belangrijkste taken voor de fysisch chemisch analist/technoloog liggen op het gebied van het beheren van geavanceerde röntgenapparatuur en instrueren van studenten en onderzoekers met metingen en het helpen bij de analyse van de experimentele data.

Je hebt miniaal HBO/WO werk- en denkniveau en hebt een opleiding afgerond op een van de relevante vakgebieden biotechnologie, organische chemie, fysische chemie of chemische technologie.

Je opereert op zelfstandige wijze in een internationale onderzoeksgroep en beschikt over uitstekende communicatieve- en sociale vaardigheden. Je kunt werkzaamheden overzien, doelen en prioriteiten stellen en activiteiten plannen. Je bent resoluut ten aanzien van veiligheid op het lab. Ben je daarnaast zorgvuldig en bovenal een teamspeler? Dan horen we graag van je!

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op vast.

De functie heeft een omvang van 32 - 38 uur per week (0,8 - 1,0 FTE). Het gaat om een aanstelling voor 1 jaar met bij goed functioneren uitzicht op een vaste aanstelling. Het salaris voor deze functie is afhankelijk van opleiding en ervaring gebaseerd op schaal 8 t/m 10 (min. € 2.579,- en max. € 4.274,- bruto p/m). TU Delft biedt aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting bij zorgverzekeraars en op een sportabonnement. Je kunt afspraken maken over flexibele werktijden; het is mogelijk om jaarlijks via het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden je eigen beloningspakket samen te stellen; en je ontvangt een maandelijkse werkkostenbijdrage. Op de campus is een Internationaal Kindcentrum. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

 

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft is een veelzijdige universiteit die onderwijs aanbiedt en onderzoek doet van een internationaal erkend niveau op het gebied van de technische wetenschappen. Onderwijs, onderzoek en ontwerpen zijn sterk gericht op maatschappelijke toepasbaarheid. De TU Delft ontwikkelt technologie voor volgende generaties met focus op duurzaamheid, veiligheid en economische vitaliteit. Bij de TU Delft werk je in een omgeving waar technische wetenschappen en de maatschappij elkaar ontmoeten. De TU Delft bestaat uit 8 faculteiten, de Universiteitsdienst, unieke laboratoria, onderzoeksinstituten en -scholen.

https://www.tudelft.nl

Afdeling

Faculteit Technische Natuurwetenschappen

De faculteit Technische Natuurwetenschappen richt zich op het vinden van innovatieve oplossingen voor maatschappelijke problemen. Daarbij staat het ontwikkelen van fundamentele kennis voor nieuwe technologische ontwikkelingen die breed in de maatschappij toegepast kunnen worden voorop. De wetenschappelijke staf heeft een uitstekende internationale reputatie in onderzoek en onderwijs. Met circa 177 vaste wetenschappelijke medewerkers, circa 600 promovendi en postdocs en zo’n 275 medewerkers in de ondersteuning verricht TNW vanuit zeven wetenschappelijke afdelingen onderzoek op de gebieden Life Sciences and Health, Nanosciences, Chemical Engineering, Radiation Sciences en Applied Physics.

De afdeling Chemical Engineering (www.cheme.tudelft.nl) doet, als onderdeel van de faculteit Technische Natuurwetenschappen, fundamenteel en toegepast onderzoek dat zich richt op chemisch-technologische innovaties. Bovendien verzorgt de afdeling onderwijs in de BSc- en MSc-programma’s Molecular Science & Technology en Chemical Engineering en de PDEng-opleidingen Chemical Engineering. De afdeling bestaat uit ca. 300 medewerkers: hoogleraren, universitair (hoofd)docenten, postdocs, promovendi en studenten die ondersteund worden door technisch en administratief personeel.

https://www.tudelft.nl/en/faculty-of-applied-sciences

Specificaties

  • Techniek / laboratorium
  • 32—38 uur per week
  • €2579—€4274 per maand
  • HBO+
  • TNWCE19-042

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Van der Maasweg 9, 2629 HZ, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you