Manager Onderwijslogistiek

Manager Onderwijslogistiek

Geplaatst Deadline Locatie
25 jun 11 jul Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 11 jul 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De functie van manager Onderwijslogistiek is een afwisselende en uitdagende managementfunctie. Je geeft leiding aan een dynamisch team met 15 gedreven medewerkers van verschillende disciplines. Je bent lid van het Management Team van de afdeling ESC en rapporteert aan de manager ESC.

De directie ESA heeft een meerjaren ontwikkelplan vastgesteld met als strategische ambities digital excellence, truly international en catalyst for innovation. Als manager Onderwijslogistiek draag je bij aan het realiseren van deze ambities door deze te vertalen naar concrete doelstellingen en de ontwikkeling van procesgericht werken binnen je team. In deze functie werk je intensief samen met de faculteiten en andere diensten waaronder Vastgoed en ICT/Facility Management.
 
Tijdens de implementatie van het ESA ontwikkelplan wordt van je verwacht dat je flexibel bent in het oppakken van een rol binnen procesmanagement en dat je medewerkers begeleidt in de transitie naar procesgericht werken. In deze rol werk je samen met procesmanagers, proceseigenaren, businessanalisten en beleidsmedewerkers van ESA.

We verwachten het volgende van jou:

  • Je begeleidt en ontwikkelt het team en de medewerkers in het team. Je hebt oog voor de potentie van de medewerkers en een goede werksfeer;
  • Je draagt zorg voor juiste toewijzing, beheer en bewaking van (financiële) middelen van het team;
  • Je zorgt voor een optimale inrichting en bemensing van Education Logistics en stelt in samenspraak met het team een afdelingsplan op waarmee de strategische ambities van ESA kunnen worden gerealiseerd;
  • Je signaleert en adviseert over verbetermogelijkheden in werkwijzen en procedures;
  • Je stuurt (deel)procesmanagers aan die verantwoordelijk zijn voor de kwaliteit, uitvoering en verbetering van de onderwijslogistieke (keten)processen roostering, tentamens en onderwijshuisvesting;
  • Je levert proactief input voor de formulering van (een deel) van het beleid rondom de uitvoering van de processen roostering, tentamens en onderwijshuisvesting. Hiervoor werk je intensief samen met beleidsmedewerkers, proceseigenaren- en managers van aanpalende afdelingen en directies business analisten en functioneel applicatiebeheerders;

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

Je hebt WO werk- en denkniveau en een goed ontwikkeld analytisch vermogen. Je bent enthousiast, hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden, je bent proactief en neemt graag initiatief. Je bent een teamspeler en organisatiesensitief, waardoor je goed kunt samenwerken met faculteiten en andere directies, ook in situaties met belangentegenstellingen. Hierbij weet je het overzicht te behouden en heb je oog voor de complexe, steeds veranderende omgeving. Je kunt medewerkers motiveren en meenemen in veranderingen.


TU Delft is een internationale organisatie, een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is voor deze functie noodzakelijk.
 
Deze functie vraagt daarnaast:

  • Werkervaring met onderwijslogistieke processen;
  • Ervaring met coachend en resultaatgericht leidinggeven;
  • Ervaring met (lean-) verandertrajecten is een pré;
  • Werkervaring met procesgericht werken is een pré;
  • Overtuigingskracht.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op vast dienstverband.

De functie heeft een omvang van 30-32 uur per week (0.8 FTE). Het gaat om een tijdelijke aanstelling voor de duur van een jaar met uitzicht op vast. Het salaris is gebaseerd op schaal 12 uit de cao Nederlandse Universiteiten met een minimum van € 4.406,- en een maximum van € 5.656,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Je bouwt pensioen op via het pensioenfonds ABP.

Naast uiteraard het vakantiegeld in mei, ontvang je in december een eindejaarsuitkering ter hoogte van 8,3%. Ook kun je jaarlijks een deel van je arbeidsvoorwaardenpakket zelf samenstellen met behulp van het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden, waaronder het kopen en verkopen van verlofuren.

Een goede balans tussen werk en privé is belangrijk. Daarom kun je afspraken maken over flexibele werktijden, heb je veel vakantiedagen en wordt ouderschapsverlof gedeeltelijk doorbetaald. In veel functies behoort ook thuiswerken tot de mogelijkheden.

We vinden het belangrijk dat jij je zo goed mogelijk kunt ontwikkelen en dat je fit je werkzaamheden kunt uitvoeren. Dit ondersteunen we op verschillende manieren, onder andere met een uitgebreid aanbod aan cursussen, loopbaancoaches of sporten met korting.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft is een veelzijdige universiteit die onderwijs aanbiedt en onderzoek doet van een internationaal erkend niveau op het gebied van de technische wetenschappen. Onderwijs, onderzoek en ontwerpen zijn sterk gericht op maatschappelijke toepasbaarheid. De TU Delft ontwikkelt technologie voor volgende generaties met focus op duurzaamheid, veiligheid en economische vitaliteit. Bij de TU Delft werk je in een omgeving waar technische wetenschappen en de maatschappij elkaar ontmoeten. De TU Delft bestaat uit 8 faculteiten, de Universiteitsdienst, unieke laboratoria, onderzoeksinstituten en -scholen.

https://www.tudelft.nl

Afdeling

Universiteitsdienst - Education & Student Affairs

De directie Education & Student Affairs (ESA) ondersteunt het onderwijs met het voeren van de onderwijs- en studentenadministratie, coördinatie van het onderwijsbeleid, het begeleiden en ondersteunen van (buitenlandse) studenten en promovendi, het verzorgen van (didactische) trainingen, het geven van onderwijskundig advies en ondersteuning, en het aanbieden van sport & cultuur activiteiten. De directie ESA bestaat uit de afdelingen Education Service Centre, Academic Services, Extension School en X. De directie telt circa 250 medewerkers. De directie ESA staat binnen de TU Delft bekend om de hoge kwaliteit van haar dienstverlening en kent een proactieve en oplossingsgerichte cultuur.

Het Education Service Centre (ESC) zorgt voor de onderwijs- en studentenadministratie, waaronder toelating, inschrijving, cijferregistratie en studievoortgang voor alle (internationale) studenten en PhD-studenten van de TU Delft. Daarnaast ondersteunt het ESC de onderwijslogistiek van de TU Delft, zoals digitaal toetsen, het aanmelden en roosteren van onderwijsprogramma’s en de onderwijshuisvesting. Binnen het ESC werken circa 100 medewerkers, verdeeld over de teams Contact Centre, Student Administration, Study Programme Administration en Education Logistics.

Het team Education Logistics zorgt voor het roosteren van het onderwijs, de logistieke ondersteuning van (digitale) tentamens op de campus, en voert in samenwerking met de directies Vastgoed en ICT/Facility Management de regie op kwalitatief en kwantitatief goede onderwijs- en studieplekken op de TU Delft.

https://www.tudelft.nl/over-tu-delft/organisatie/universiteitsdienst/

Specificaties

  • Onderwijs
  • 30—32 uur per week
  • €4406—€5656 per maand
  • Universitair
  • AT/UD/ESA/2019-34

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you