All jobs in English

All jobs in Dutch

  • Title
  • List 2
  • List 2
  • Title
  • List 3
  • List 3
  • Title
  • List 4
  • List 4

10 oktober 2017: vertraging in ontvangst AcademicTransfer e-mails. Heb je van je sollicitatie nog geen kopie ontvangen? Lees meer.

Heb je het al gezien? Op verzoek van onze bezoekers vind je nu extra informatie bij onze vacatures of een zoekopdracht. En je kunt de resultaten makkelijk filteren met het nieuwe menu aan de linkerkant. Benieuwd? Verken deze nieuwe features nu!

Fijne feestdagen!

22-1-2018: website morgenmiddag 23 januari niet beschikbaar in verband met gepland onderhoud
lees meer...
Morgenmiddag vanaf 11:45 uur tot 12:15 uur CEST (UTC +1) is onderhoud voor deze website gepland.

De website zal gedurende deze periode niet beschikbaar zijn.

Wij adviseren u dringend rond en tijdens deze tijd niet te solliciteren op vacatures.

Onze excuses voor het ondervonden ongemak,
team AcademicTransfer.

Stel je vraag aan onze loopbaancoach!

Stel je vraag aan onze loopbaancoach!

Postdoc, Onderzoeker, promovendus of Docent? Je kunt hier terecht met al je loopbaanvragen!

De loopbaancoach van AcademicTransfer is onafhankelijk van de universiteiten, onderzoeksinstellingen en universitair medische centra en staat open voor vragen van iedereen. Een aantal leden van AcademicTransfer beschikt zelf ook over een loopbaancentrum. Als medewerker van de Universiteit van Tilburg, Universiteit Maastricht, Radboud Universiteit Nijmegen, Vrije Universiteit Amsterdam, Academisch Medisch Centrum Amsterdam of Rijksuniversiteit Groningen, kun je ook terecht bij het loopbaancentrum van je werkgever.

Onderzoekers kunnen terecht met hun loopbaanvragen, maar ook om een stap verder te komen als hun onderzoek niet loopt. De loopbaancoach richt zich op onderzoekers, wetenschappers die werkzaam zijn binnen een onderzoeksomgeving. Dit kan zowel binnen een universiteit zijn als bij een universitair medisch centrum of binnen onderzoeksinstellingen. Maar ook onderzoekers die werkzaam zijn bij het bedrijfsleven of bij de overheid zijn van harte welkom.

De loopbaancoach van AcademicTransfer is Iris Huisman van Just You Coaching. Zij beantwoordt vragen over loopbaancoaching, mogelijke trajecten en informatie over de diensten van Just You Coaching. Voor vragen die buiten dit onderwerp vallen verwijzen we je graag door naar de FAQ van AcademicTransfer.

Hou je vraag kort en bondig. Je krijgt altijd antwoord, als je vraag gerelateerd is aan loopbaan coaching. Uiteraard is het gebruik van deze dienst gratis en vrijblijvend en wordt je vraag vertrouwelijk behandeld en niet gearchiveerd.

alle velden zijn verplicht

Voor- en achternaam