Faculty Liaison - domein Social Sciences, m/v 1,0 fte

Faculty Liaison - domein Social Sciences, m/v 1,0 fte

Geplaatst Deadline Locatie
15 jan 28 jan Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 28 jan 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Binnen de Erasmus Universiteit Rotterdam werkt u in een uitdagende kennisorganisatie. U legt op creatieve wijze de verbinding tussen enerzijds informatie- en datavraagstukken in het onderzoek en onderwijs van de Faculteiten op gebied van sociale wetenschappen en ontwikkelingseconomie en de informatiedienstverlening van de Universiteitsbibliotheek anderzijds. U organiseert de communicatie en events die nodig zijn om diensten onder de aandacht te brengen. Vanuit uw kennis en ervaring ontwikkelt u ideeën en concepten voor nieuwe producten en diensten. U geeft workshops in face to face situaties en voor groepen studenten of onderzoekers over de onderwerpen waar de UB voor staat (zoals academische vaardigheden, publicatiemanagement, Open Access, etc.)

Faculty Liaison

De Universiteitsbibliotheek zoekt een enthousiaste academicus die voor genoemde faculteiten een serieuze gesprekspartner is bij de ondersteuning van onderzoek en onderwijs. De Faculty Liaison heeft, of is in staat om, een goed netwerk op te bouwen, binnen het genoemde domein en buiten de universiteit met vakgenoten.

In het domein van sociale wetenschappen bent u in staat kennis en informatie over verschillende bronsystemen heen te verzamelen en de onderzoeker te helpen om zijn/haar onderzoeksvraag te beantwoorden. U houdt zich op de hoogte van (inter)nationale ontwikkelingen op het gebied van wetenschappelijke informatie en verkent hoe deze binnen de EUR kunnen worden ingezet.

De UB heeft vestigingen in Den Haag bij het ISS en op de campus Woudestein. Als Liaison vertegenwoordigt u de UB op beide locaties. U zorgt er voor dat de diensten van de UB worden geleverd en heeft contact met studenten en onderzoekers van de genoemde faculteiten. U werkt hierin samen met andere Faculty Liaison en het team van Academic Services.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

- U heeft een afgeronde WO masteropleiding in een sociale wetenschap.

- Het werken met digitale bronnen levert geen uitdagingen op.

- U bent resultaatgericht en inventief;

- U communiceert gemakkelijk, bent klantgericht en neemt graag initiatief;

- Zelfstandig functioneert u goed, maar u komt ook prima tot uw recht in teamverband;

- Uw mondelinge en schriftelijke beheersing van zowel Engels als Nederlands zijn uitstekend.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: één jaar. Na deze periode behoort een dienstverband voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden.

De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO Nederlandse Universiteiten (CAO-NU). Het dienstverband wordt vooralsnog aangegaan voor de duur van één jaar. Na deze periode behoort een dienstverband voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. Uw salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 4.757 bruto per maand (schaal 11 CAO-NU) bij een volledige werkweek.

De EUR heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder 8,0% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en 41 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband.

Werken bij de Erasmus Universiteit Rotterdam betekent werken in een professionele omgeving, waar ontwikkeling en ontplooiing worden gestimuleerd. Flexibiliteit staat hoog aangeschreven. De EUR heeft een 38-urige werkweek, flexibele werktijden, mogelijkheden voor deeltijdwerk en ouderschapsverlof, een goede pensioenregeling, gunstige collectieve verzekeringsmogelijkheden en een regeling voor internet thuis. Ook kunnen medewerkers gebruik maken van een aantal faciliteiten, waaronder een sportaccomodatie.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam

Een smeltkroes van talent, internationaal georiënteerd en sterk maatschappelijk betrokken. Dat is de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR).

Een universiteit die met 25.000 studenten en circa 2.700 medewerkers wetenschappelijke kennis in Rotterdam ontwikkelt, die grenzeloos toepasbaar is. Werken bij de Erasmus Universiteit Rotterdam betekent werken bij een ambitieuze universiteit met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. In de periode 2011-2013 heeft de EUR ambitieus geïnvesteerd in de bedrijfsvoering. De komende strategische planperiode van vier jaar zullen niet alleen de vruchten van deze investering worden geplukt, maar zal de bedrijfsvoering verdergaand worden ontwikkeld teneinde er mede zorg voor te dragen dat de positie van de EUR in Nederland en daar buiten verder zal worden versterkt.

http://www.eur.nl/

Afdeling

Universiteits Bibliotheek

Over de Universiteitsbibliotheek

De Universiteitsbibliotheek is een partner voor onderzoekers, docenten en studenten op het gebied van wetenschappelijke informatie en data en deskundig om de wetenschappelijke communicatiecyclus voortdurend te verbeteren. De UB maakt de slag naar digitaal.

http://www.eur.nl/ub

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair); Beleid- en staf
  • 38—40 uur per week
  • Universitair
  • UB-15012018

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interessant voor jou