De Erasmus School of Economics zoekt een Security officer/Demandmanager IT (1,0fte)

De Erasmus School of Economics zoekt een Security officer/Demandmanager IT (1,0fte)

Geplaatst Deadline Locatie
22 feb 3 mrt Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 3 mrt 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De primaire taak van een Security Officer is het monitoren van de informatiebeveiliging. Je bent verantwoordelijk voor het houden van risico classificaties, de vastlegging en de opvolging van de resultaten van de classificaties en het opstellen van rapportages rondom de voortgang en de daarop volgende risico impact analyses. Het identificeren van risico's, uitvoeren van beleid en standaarden, implementeren van maatregelen en geven van heldere adviezen om processen veilig in te richten en te verbeteren. Je hebt en bouwt aan een nauwe samenwerking met CISO. Bij beveiligings- problemen dient de Security Officer dit op tijd te constateren, eventuele lekken te dichten of problemen op te lossen. Hier moeten interne procedures en plannen voor geschreven worden. Ook bij abuse van platformen dient de Security Officer in te grijpen en passende maatregelen te nemen. Werkt nauw samen met de informatiemanager en functioneel beheerders. Is verantwoordelijk voor de security van de ‘business as usual’ en monitort of ingezette maatregelen het beoogde effect hebben.

Als demandmanager ben je de vertegenwoordiger van de organisatieonderdelen (de vraagorganisatie) naar de aanbodorganisatie toe en je ondersteunt de organisatieonderdelen bij het maken van praktische afspraken over de ontwikkeling, het beheer en de uitvoering van ICT. Hij zorgt ervoor dat de business de best mogelijke ICT-voorzieningen krijgt binnen het beschikbare ICT-budget. Dat betekent dat je faciliteert in het maken van afgewogen keuzes bij het gebruik en de toepassing van informatiesystemen en de ICT-diensten die de continuïteit en beschikbaarheid garanderen. Deze taken zijn gericht op communicatie, het afwegen van businessbelangen en de afstemming met alle partijen die verantwoordelijk zijn voor ‘het leveren volgens verwachting. Je bent de spil tussen de vraag vanuit de business en het aanbod van, eventueel meerdere, ICT-leveranciers. Je bewaakt de kwaliteit van de ICT-dienstverlening conform de eisen van de business. Daarnaast bewaak je de de uitvoering van de ketenprocessen op het gebied van beheer, onderhoud en innovatie in de hele ICT-leveringscyclus (‘van idee tot levering’) op basis van KPI’s, en maakt hierover afspraken met alle betrokken partijen;

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

  • Kennis en ervaring met het uitvoeren van analyse

  • Vakkennis ten aanzien van ICT en systemen en de ontwikkelingen daarvan, performance management

  • Een achtergrond in IT-Bedrijfskunde

  • Kennis ten aanzien van cybersecurity en innovaties op dit terrein en van mogelijke consequenties voor Erasmus School of Economics

  • Vakkennis ten aanzien ICT (cloud computing, de digitale werkplek, het Nieuwe Werken)

  • Vakkennis ten aanzien van gegevensbeveiliging, audits, risicomanagement en good governance

  • Beschikt over zeer goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden (beiden minimaal C1, zowel in het Nederlands als Engels)

  • Gevoel voor het beleid en de politieke en bestuurlijke belangen van de faculteit en van de bestuurlijke processen van de faculteit en de universiteit

  • HBO werk- en denkniveau

Met wie ga je werken?

Je komt te werken bij de Dean’s Office. Binnen deze afdeling bevinden zich alle PIOFAH taken. Een enthousiaste afdeling die houdt van aanpakken. De Dean’s Office is het centrale punt binnen de faculteit waar met enthousiasme maximale ondersteuning wordt gegeven ten behoeve van het primaire proces. 

Arbeidsvoorwaarden

Deze aanstelling is in beginsel voor een periode van één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren.Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris tussen de €2588 en €4757 bruto per maand op basis van een voltijd aanstelling(salarisschaal 10 of 11 CAO Nederlandse Universiteiten). De EUR heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en 232 verlofuren per jaar bij een volledige werkweek. In het geval van een van een 8-urige werkdag bouwt u daarnaast wekelijks 2 verlofuren op. Verder is de EUR aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bieden wij gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof. Ook kunnen medewerkers gebruikmaken van EUR faciliteiten, zoals het Erasmus sportcentrum en de Universiteitsbibliotheek.

Werkgever

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Ons academisch onderwijs is intensief, actief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en studiekwaliteit kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. Belangrijke waarden voor de Erasmus Universiteit Rotterdam zijn durf, nieuwsgierig, maatschappelijke betrokken, grensverleggend en streven naar succes.

Specificaties

  • IT
  • max. 40 uur per week
  • HBO
  • 1802221

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interessant voor jou