Adviseur Exploitatie Duurzame Installaties

Adviseur Exploitatie Duurzame Installaties

Geplaatst Deadline Locatie
13 nov 27 nov Arnhem

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 27 nov 2017).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

IF Technology heeft voor haar locatie in Arnhem een vacature voor een Adviseur Exploitatie Duurzame Installaties

Functieomschrijving

IF Technology zoekt een adviseur exploitatie duurzame installaties (m/v; 32 - 40 u per week) voor advies bij de exploitatie van duurzame installaties waar bodemenergie (WKO) een onderdeel van is.

Je combineert jouw kennis van techniek en organisatie en weet deze begrijpelijk en klantgericht over te brengen. Je bent een netwerker die graag samenwerkt in een multidisciplinair team. Je wilt je inzetten voor de energietransitie. Herken je je hierin en heb je minimaal drie jaar relevante werkervaring, dan nodigen we je van harte uit om bij ons te solliciteren!

Over de functie van Adviseur Exploitatie

Vanwege de groeiende markt en het bijbehorende aantal projecten zijn we op zoek naar versterking van ons team. Het team exploitatie houdt zich bezig met het beheren en optimaliseren van open bodemenergiesystemen. Bodemenergie is een belangrijk onderdeel van veel grotere duurzame klimaatinstallaties. Ons team bevat bekende technische disciplines energie, werktuigbouw, civiele techniek en geohydrologie, waarbij de focus per teamlid ligt techniek of op de klantrelatie. Voor deze functie zijn we op zoek naar een adviseur die zelfbewust is en innovatieve en creatieve benaderingen kan ontwikkelen. Goede communicatieve, schriftelijke en procesmatige vaardigheden zijn belangrijk bij deze functie. Je zult tevens als relatiebeheerder betrokken zijn en als ‘linking pin’ functioneren tussen de technisch specialisten en onze klanten.

Onze klanten zijn onder meer ziekenhuizen, onderwijsinstellingen, overheden en energiebedrijven. De vragen van onze klanten veranderen: van technische en juridische vraagbaak voor bodemenergie worden we breed bevraagd over beheer en optimalisatie van het totale klimaatsysteem en organisatorische vraagstukken rondom monitoring, beheer en certificering. 

Deze veranderende behoefte vraagt om een andere rol van IF. Van single focus en afgebakende projecten verandert het werk naar meer bouwen aan onze klantrelaties en adviseren van onze klanten over hun totale installatie. We leveren niet alleen advies voor losse onderdelen maar zorgen voor een functionerend geheel. Dit vraagt naast kennis van techniek, om goede communicatie, een heldere procesmatige aanpak en aandacht voor de lange termijnrelatie.

Specificaties

IF Technology

Functie-eisen

Als adviseur exploitatie:

  • Ben je op de hoogte van de kracht en mogelijkheden die de kennis van IF heeft voor jouw klanten. Je bent in staat om die boodschap over te brengen.
  • Onderhoud je contacten met onze klanten, maak je afspraken en borgt deze afspraken op prijs, kwaliteit en proces.
  • Leg je graag nieuwe klantrelaties, je krijgt daar energie van!
  • Ben je de verbinder tussen de klant (extern) en de specialisten (intern). Je informeert collega’s over klantafspraken, werk samen aan projecten en houdt ook hierbij proces en projectplanning in de gaten.
  • Sta je stevig in je schoenen en heb je een “ja, en” mentaliteit.
  • Breng je onze klanten een stap verder tot realisatie van hun ambities.

Jouw kwalificaties

Je beschikt over een succesvol afgeronde HBO of academische opleiding (bij voorkeur werktuigbouw of energietechniek) en daarnaast:

  • heb je minimaal drie jaar relevante werkervaring;
  • ben je in staat de meeste technische zaken op een voor de klant begrijpelijk niveau uit te leggen, waar bij je helder communiceert, zowel mondeling als schriftelijk;
  • vraag je door naar de échte behoefte van een klant;
  • heb je het doorzettingsvermogen om jezelf breed te ontwikkelen in een boeiend vakgebied: op zowel technisch, financieel, juridisch en organisatorisch vlak;
  • kennis van klimaatinstallaties en (duurzame) energieopwekking is een pré;
  • een netwerk in de (duurzame) energiemarkt is een pré. 

Arbeidsvoorwaarden

IF Technology biedt

IF Technology voelt zich verantwoordelijk om een bijdrage te leveren aan een leefbare wereld, waarbij vol wordt ingezet op de energietransitie. IF denkt in oplossingen voor energie uit de omgeving, zoals bodemenergie, oppervlaktewater, geothermie, warmtepompen of een combinatie van verschillende technieken.

IF Technology houdt zich sinds 1989 bezig met ondiepe en diepe bodemenergie. Daarnaast zijn we een steeds breder inzetbare partner in het ontwikkelen van duurzame concepten met een focus op warmte en koude: van geothermie, energie uit oppervlaktewater, waterbeheer, Smart polder, collectieve infrastructuur en gebiedsontwikkeling, buitenlandse ontwikkelingen tot en met GIS- en energie-tooling, Wij vinden het inspirerend om continu te zoeken naar nieuwe plaatsen waar onze kennis van toegevoegde waarde is. En jij kunt daaraan bijdragen. Creating Energy: onze slogan! 

We adviseren, ontwerpen en ontwikkelen nieuwe concepten voor duurzame warmte- en koudelevering. We zijn actief van de haalbaarheidsfase, uitvoeringsfase tot en met de exploitatiefase en werken samen met alle partijen zoals overheden, ontwikkelaars, eindgebruikers, adviseurs, en bouwende partijen waaronder installateurs en boorfirma’s. Als je bij ons werkt krijg je een unieke kans om te werken aan de duurzame concepten van de toekomst. Je maakt contact met talloze bedrijven en overheden en bouwt zodoende een waardevol netwerk op.

IF biedt een dynamische werkomgeving en enthousiaste collega’s in een snel veranderende wereld. Er wordt gewerkt in een netwerkorganisatie waarin er korte lijnen zijn tussen collega’s en met het management. Er heerst een open en prettige sfeer waarin veel ruimte is voor zelfontplooiing.

We bieden goede arbeidsvoorwaarden inclusief een winstdelingsregeling, uitgebreide opleidingsmogelijkheden en de mogelijkheid om te participeren in het bedrijf. Daarnaast bieden we een duidelijk inwerkprogramma, 65 inspirerende collega’s en een goed bereikbare locatie in Arnhem met openbaar of eigen vervoer.

Specificaties

  • Techniek / laboratorium; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Natuurwetenschappen; Techniek
  • max. 32 uur per week
  • Universitair
  • AT 88213

Werkgever

Locatie

Velperweg 37, 6824 BE, Arnhem

Bekijk op Google Maps

Interessant voor jou