Technisch Geneeskundige / Biomedisch Technoloog (Postdoc of vergelijkbare werkervaring)

Technisch Geneeskundige / Biomedisch Technoloog (Postdoc of vergelijkbare werkervaring)

Geplaatst Deadline Locatie
3 mei 2 jul Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 2 jul 2017).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Antoni van Leeuwenhoek - Technisch Geneeskundige / Biomedisch Technoloog (Postdoc of vergelijkbare werkervaring)

Functieomschrijving

Als Technisch Geneeskundige of Biomedisch Technoloog  (voorkeur postdoc) binnen het Antoni van Leeuwenhoek ben jij verantwoordelijk voor het project ‘Image Guided Surgery en Hybride OK’. Binnen dit project worden beeld gestuurde interventies zowel ontwikkeld als geïmplementeerd. Het AVL heeft hierin een vooraanstaande positie. Recent is er een innovatief operatiecomplex in gebruik genomen met hybride OK’s, chirurgische navigatieapparatuur en geavanceerde optisch gestuurde instrumentarium. De heelkundige disciplines in het AVL slaan hiermee een nieuwe weg in bij de behandeling van kanker. Zij werken hierin intensief samen met verschillende technische universiteiten en industriële partners.
 
Voor het project ‘Image Guided Surgery’ is er een research en implementatieteam gevormd waarin technici en medisch specialisten nauw samenwerken bij de ontwikkeling en implementatie van innovatieve beeld gestuurde behandelingen. Voor dit team zoeken wij een enthousiaste Technisch Geneeskundige of  Biomedisch Technoloog met werkervaring (voorkeur postdoc) die samen met andere technici een brug kan slaan tussen technologische ontwikkelingen en de medische praktijk.
 
Je functioneert in een team van artsen, technisch geneeskundigen, ingenieurs en klinisch fysici en hebt een belangrijke rol in het uitbouwen van dit team. Binnen dit team richt je je  op de ontwikkeling, implementatie en analyse van nieuwe technieken op het operatiecomplex. Naast de fysisch-technische aspecten richt je je ook op praktische aspecten, zoals het optimaal gebruiken van de aanwezige apparatuur en de bediening van onder andere de XperCT en navigatieapparatuur. Je wordt intensief betrokken bij zowel de ontwikkeling als de implementatie van nieuwe hardware en software. Kortom, je functioneert als een belangrijke intermediair tussen onderzoekers en de gebruikers op de OK.

Specificaties

Het Antoni van Leeuwenhoek (AVL)

Functie-eisen

Spreekt de uitdaging je aan en herken je jezelf in onderstaande voorwaarden, dan nodigen we jou graag uit voor een kennismaking.

  • Je bent afgestudeerd in Technisch Geneeskunde, Biomedisch Technologie of soortgelijke studie met aantoonbaar academisch werk- en denkniveau
  • Je hebt bij voorkeur de cursus stralingshygiëne niveau 3 met goed gevolg afgelegd
  • Je kunt zelfstandig werken, maar beschikt ook over de vaardigheden om te kunnen functioneren in een multidisciplinair team
  • Je bent in staat om de vaak complexe oplossingen vanuit de research te vertalen naar een heldere klinische toepassing, maar ook om vanuit de kliniek heldere onderzoeksvragen op te stellen
  • Je hebt een praktische instelling en affiniteit met het bedienen van geavanceerde apparatuur

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 4 jaar.

De basis voor jouw arbeidsvoorwaarden is conform de CAO ziekenhuizen. Jouw salaris zal, afhankelijk van ervaring en invulling van de positie, tussen de € 2.567,- en 3.774,- bruto per maand bedragen op basis van een 36-urige werkweek. Daarnaast maakt een vaste eindejaarsuitkering onderdeel uit van de secundaire voorwaarden. Het betreft een dienstverband voor 4 jaar. Naast deze arbeidsvoorwaarden biedt het AVL een uitstekende werksfeer in een gespecialiseerd ziekenhuis.

Werkgever

Antoni van Leeuwenhoek (AVL)

Het Antoni van Leeuwenhoek werkt elke dag aan de beste zorg voor mensen met kanker. Multidisciplinaire teams van chirurgen, oncologen, radiotherapeuten en verpleegkundigen zoeken continu naar de beste behandelplannen voor elke individuele patiënt. Eerlijke voorlichting over verschillende behandelvormen, de slagingskansen en gevolgen ervan, zijn hierbij een belangrijk uitgangspunt. Wij vinden het belangrijk om samen met onze patiënten een keuze te maken voor een behandeling, of een combinatie van behandelingen in ons ziekenhuis. Daarom bespreken wij per situatie welke behandelopties en zorg we kunnen bieden en wat daarvan de voor- en nadelen zijn. Wij begrijpen dat elke patiënt de keuze voor een behandeling baseert op verschillende factoren, zoals de risico's en bijwerkingen van een behandeling, zijn persoonlijke leefstijl, werk en wensen.

Specificaties

  • Techniek / laboratorium; Postdoc; PhD; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Natuurwetenschappen; Techniek; Gezondheid
  • max. 36 uur per week
  • €2567—€3774 per maand
  • Universitair
  • SP 18202

Werkgever

Het Antoni van Leeuwenhoek (AVL)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Plesmanlaan 121, 1066 CX, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interessant voor jou