Hoofd Services (1,0 fte)

Hoofd Services (1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
30 nov 13 dec Groningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 13 dec 2017).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

De voornaamste taken die van het hoofd Services worden verwacht, zijn:
- de dagelijkse aansturing van de contractmanagers en van de afdelingshoofden c.q. teamleider
- het verder professionaliseren van de afdeling Services tot kenniscentrum op het gebied van contractmanagement e

Functieomschrijving

De voornaamste taken die van het hoofd Services worden verwacht, zijn:
- de dagelijkse aansturing van de contractmanagers en van de afdelingshoofden c.q. teamleider
- het verder professionaliseren van de afdeling Services tot kenniscentrum op het gebied van contractmanagement en de soft-services
- sparringpartner zijn op het gebied van contractmanagement en de soft-services
- het opstellen, bijsturen en hierover rapporteren van de jaarlijkse begrotingen voor de diverse onderdelen van de afdeling en het jaarplan
- deelname aan een aantal grote projecten, bijvoorbeeld op het gebied van RUG-brede bedrijfsvoering en centralisatie van de facilitaire dienstverlening
- deelname aan het managementteam van het Facilitair Bedrijf.

Specificaties

Rijksuniversiteit Groningen (RUG)

Functie-eisen

- een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van facility management
- minimaal 5 jaar gerichte werkervaring in het facilitaire werkveld
- sterk resultaatgericht
- uitstekende analytische en communicatieve vaardigheden
- ervaring met leiding geven.

Arbeidsvoorwaarden

De Rijksuniversiteit Groningen biedt een salaris afhankelijk van opleiding en ervaring van minimaal € 3475,- tot maximaal € 5405,- bruto per maand bij volledige werktijd. U krijgt eerst een dienstverband voor een jaar. Na een jaar wordt bezien of uw functioneren in relatie tot de functie-inhoud een aanstelling voor onbepaalde tijd mogelijk maakt.

Solliciteren
U kunt solliciteren door middel van uw sollicitatiebrief voorzien van curriculum vitae te sturen vóór 14.12.2017 uitsluitend aan de hand van het sollicitatieformulier.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Afdeling

Facilitair Bedrijf

Het Facilitair Bedrijf (FB) van de Rijksuniversiteit Groningen is een klantgerichte organisatie, waarin ruim 125 mensen zich elke dag sterk maken voor het leveren van een breed palet aan facilitaire producten en diensten. Door samenwerking met andere ondersteunende afdelingen op het gebied van facility management, vastgoed en investeringsprojecten, arbo- en milieu en informatietechnologie streven we naar een optimale ondersteuning van medewerkers en studenten. Het FB zit momenteel in een verandertraject richting een regieorganisatie.

Enkele van onze kernwaarden zijn klantfocus, eigenaarschap, humor, openheid van zaken, vakmanschap, transparantie en voor elkaar staan.

De afdeling
Services is de afdeling waar kennis, contractmanagement en uitvoering van alle soft-services is belegd. De uitvoering van de soft-services is deels uitbesteed aan derden. De afdeling zal zich in de nabije toekomst verder ontwikkelen tot een kenniscentrum waarin onder meer inhoudelijke expertise aanwezig is op het gebied van de geleverde diensten. Services maakt het RUG brede beleid voor deze diensten, en is verantwoordelijk voor ontwikkeling en innovatie.

Onder de afdeling Services vallen de afdelingen Contractmanagement, Logistiek, Archief en Food&Drinks. De afdelingen Logistiek, Archief en Food&Drinks hebben een eigen teamleider c.q. afdelingshoofd. In totaal gaat het om ongeveer 49 medewerkers.

Contractmanagement, waar ongeveer 8 mensen werkzaam zijn, wordt rechtstreeks aangestuurd door het hoofd Services. Contractmanagement is verantwoordelijk voor het implementeren en managen van contracten zoals schoonmaak, bewaking, grafische dienstverlening, en buitenlandse reizen. Deze diensten worden uitgevoerd door externe partijen. De contractmanagers ontwikkelen zich steeds meer tot inhoudelijke experts op het gebied van contractmanagement in het algemeen en één of meer specifieke domeinen in het bijzonder. Zij initiëren nieuwe ontwikkelingen en adviseren de eenheden binnen de RUG.

De diensten die het Facilitair Bedrijf in eigen beheer uitvoert, zijn ook ondergebracht onder de afdeling Services. De afdeling voert logistieke activiteiten uit en beheert en ontwikkelt het (digitale en fysieke) archief van de universiteit.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Economie
  • max. 38 uur per week
  • max. €5405 per maand
  • HBO
  • 217470

Werkgever

Rijksuniversiteit Groningen (RUG)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Broerstraat 5, 9712 CP, Groningen

Bekijk op Google Maps

Interessant voor jou