Studentenpsycholoog (0,8 - 1,0 fte)

Studentenpsycholoog (0,8 - 1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
19 sep 8 okt Eindhoven

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 8 okt 2017).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Algemeen

Education & Student Affairs is hét centrale servicepunt voor aankomende en ingeschreven studenten van de Technische Universiteit Eindhoven en levert een scala aan diensten zoals het inschrijven van studenten, het begeleiden bij studiekeuze, het geven van training zoals studiemanagement, het verzorgen van loopbaanbegeleiding en het uitvoeren van projecten op het gebied van ICT in het onderwijs. ESA verzorgt studiegericht taalonderwijs Engels en NT2, taaladvisering, alsmede Interculturele Communicatie. Daarnaast biedt ESA ondersteuning bij onder andere persoonlijke problemen, studeren in het buitenland, zaken rondom studiefinanciering en bemiddeling bij fondsen en beurzen.

Tevens is ESA actief op beleidsniveau. Zo ondersteunt ESA het College van Bestuur en de faculteiten op het terrein van studentenbeleid, onderwijswet en -regelgeving, kwaliteitszorg, accreditatie, onderwijsvernieuwing en internationalisering, onder meer door het genereren van bestuurlijke kengetallen.

In het team Student Coaching, Counseling & Information, onderdeel van een afdeling Student Facilities binnen ESA, zijn studentenpsychologen, studentendecanen en studiemanagementadviseurs werkzaam. Het team is op zoek naar versterking door een studentenpsycholoog voor 0,8 fte (1,0 fte is bespreekbaar).

Functiebeschrijving
  • Voeren van intakegesprekken met studenten;
  • Bieden van kortdurende psychologische hulp aan studenten;
  • Verwijzen van studenten naar andere instellingen (buiten de onderwijsinstellingen), zoals GGZ instellingen, particuliere therapeuten, etc.;
  • Verzorgen van groepstrainingen zowel gericht op vaardigheden als psychische problematiek;
  • Ondersteunen van andere studentbegeleiders (studieadviseurs, studentendecanen en tutoren) met het geven van advies/consultatie.

  • Wij zoeken een collega die binnen een informele, persoonlijke cultuur mee wil bouwen aan een hoogwaardige, professionele dienstverlening. Daarbij hechten we grote waarde aan klantgerichtheid, lerend vermogen en samenwerken. Vanuit de onderwijsvisie van de TU/e richten we onze begeleiding op het respecteren en verhogen van de zelfredzaamheid van de student.

    Met het oog op snelle inzetbaarheid gaat de voorkeur uit naar een senior studentenpsycholoog.

    Specificaties

    Technische Universiteit Eindhoven (TU/e)

    Functie-eisen

  • Afgeronde studie psychologie op masterniveau (bij voorkeur in de richting klinische en gezondheidspsychologie);
  • Minimaal vijf jaar ervaring in het werken met jong volwassenen / studenten;
  • Aantoonbare ervaring met intake en kortdurende behandeling;
  • Ervaring op het gebied van begeleiding van jong volwassenen met ASS, AD(H)D en hoogbegaafdheid;
  • Ervaring met cognitieve gedragstherapie strekt tot aanbeveling;
  • Tot aanbeveling strekt ervaring met het werken binnen een multiculturele setting;
  • Een goede beheersing van de Engelse taal (C1 niveau).
  • Arbeidsvoorwaarden

    Wij bieden een 0,8 fte aanstelling (1,0 fte is bespreekbaar). Het salaris bedraagt afhankelijk van bovenstaande functie, leeftijd en ervaring, minimaal € 2.588,00 bruto per maand (schaal 10) tot maximaal € 4.757,00 bruto per maand (schaal 11) bij een fulltime dienstverband.

    Wij bieden een tijdelijke aanstelling voor de duur van een jaar. Bij goed functioneren en gelijkblijvende financiële omstandigheden kan het dienstverband worden verlengd.

    Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3%, vakantie uitkering van 8% en uitstekende sportfaciliteiten.

    Afhankelijk van CV en werkervaring behoort een aanstelling via EUFLEX (detacheringsbureau van de TU/e) tot de mogelijkheden.

    Specificaties

    • Onderwijs
    • max. 38 uur per week
    • V28.3044

    Werkgever

    Technische Universiteit Eindhoven (TU/e)

    Lees meer over deze werkgever

    Locatie

    Den Dolech 2, 5612 AZ, Eindhoven

    Bekijk op Google Maps

    Interessant voor jou