IT manager (0,8 - 1,0 fte)

IT manager (0,8 - 1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
15 feb 5 mrt Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 5 mrt 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Bij de directie Information and Technology Services van de Universiteit Utrecht is plek voor een afdelingshoofd Communication Services. Heb je interesse? Lees dan het volledige profiel en solliciteer.

Functieomschrijving

Bij de directie Information and Technology Services (ITS) van de Universiteit Utrecht zijn we op zoek naar een IT manager voor de afdeling Communication Services. De afdeling Communication Services biedt IT dienstverlening voor communicatie en marketing en heeft daarnaast de verantwoordelijkheid voor de integratie van de concernsystemen. 

Als IT manager geeft je leiding aan een team van negen IT-professionals. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beheer en de ontwikkeling van de website en het corporate intranet en de diverse communicatie- en marketingsystemen van de universiteit. Je draagt zorg voor het inrichten van het team rond het integratieplatform. Je bent verantwoordelijk voor de aansturing, planning, ontwikkeling en implementatie van services en API’s, inclusief lifecycle management. 

Naast de dagelijkse operatie is de verandering naar een klantgerichte organisatie en innovatie van de dienstverlening essentieel. Je volgt technologische ontwikkelingen dan ook op de voet en brengt deze proactief in. Je zorgt voor het continue verbeteren van de werkprocessen waarin de afdeling een rol speelt.

Je rapporteert aan het clusterhoofd Applications en geeft binnen de Applications Board van ITS mede vorm aan de ontwikkeling van de directie als geheel. Daarnaast ben je voor wat betreft de systemen voor communicatie en marketing de gesprekspartner voor de directeur Communicatie & Marketing en de facultaire hoofden. Je bent de opdrachtgever voor interne en externe leveranciers.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Wij zoeken iemand die:

  • een Academische IT opleiding heeft en beschikt over de persoonlijke kracht om procesverbetering en innovatie te kunnen leiden;
  • kennis heeft van IT-standaarden, architectuur-, ontwerp-, ontwikkel- en beheermethodieken (TOGAF/Archimate, MSP, PRINCE2, BISL, ASL, ITIL, TMAP, LEAN, Scrum/Agile, Requirements Engineering, Business Model Canvas) ;
  • ervaring heeft met projecten met een IT-karakter binnen een vergelijkbare complexe organisatie;

Competenties: 

Je hebt een klantgerichte houding en je bent organisatiesensitief. Je werkt graag samen en durft over de grenzen van je eigen afdeling heen te kijken. Je hebt een duidelijke focus op de dienstverlening aan het primaire proces van de universiteit. Je voelt een sterke betrokkenheid bij de tevredenheid van eindgebruikers en je bent creatief in hoe dat te realiseren. Je bent resultaatgericht. Je hebt een mensgerichte instelling en je beschikt over uitstekende coaching vaardigheden. Je maakt individuen beter en optimaliseert teamresultaten, je werkt vanuit wederzijds vertrouwen.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden een tijdelijke aanstelling (0,8-1,0 fte) voor een jaar met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd bij goed functioneren. 

Het salaris bedraagt – afhankelijk van opleiding en ervaring - minimaal € 4.210 en maximaal € 5.405 (UFO-profiel Afdelingshoofd 2 schaal 12 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Daarnaast mag je rekenen op aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (o.a. goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie: werken bij de Universiteit Utrecht.

Specificaties

  • IT
  • 32—36 uur per week
  • €4210—€5405 per maand
  • Universitair
  • 958192

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Domplein 29, 3512 JE, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interessant voor jou