Doctor-Assistent Milieueconomie

Doctor-Assistent Milieueconomie

Geplaatst Deadline Locatie
16 aug 18 sep Hasselt

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 18 sep 2017).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

De faculteit Bedrijfseconomische Wetenschappen, vakgroep Economie, onderzoeksgroep Milieueconomie van de Universiteit Hasselt zoekt een (m/v) Doctor-Assistent Milieueconomie

Functieomschrijving

Onderwijsopdracht
De lesopdracht situeert zich in de faculteit Bedrijfseconomische wetenschappen. De kandidaat zal worden ingeschakeld in de onderwijstaken van de vakgroep Economie. Het betreft opleidingsonderdelen met een algemene, milieu- en/of transporteconomische insteek.

Onderzoeksopdracht
De huidige onderzoekslijn focust zich op de duurzaamheidsanalyse van clean technologies en de waardering van ecosysteemdiensten. De kandidaat dient de onderzoekslijn wetenschappelijk verder uit te bouwen. Deze uitbouw gebeurt binnen het kader van het Centrum voor Milieukunde van de Universiteit Hasselt en in samenwerking met wetenschappelijke partners binnen en buiten de Universiteit Hasselt. Een belangrijk objectief is het realiseren van internationale wetenschappelijke publicaties.

Specificaties

Universiteit Hasselt

Functie-eisen

  • Je dient in het bezit te zijn van een diploma van doctor op proefschrift in (Toegepaste) Economische Wetenschappen, Milieueconomie of gelijkwaardig vakgebied met een duidelijke economische specialisatie. Het doctoraat dient behaald te zijn binnen de 6 maanden na de uiterste datum waarop voor deze vacature kan gesolliciteerd worden.
  • Academisch personeel dient te voldoen aan de wettelijke taalvereisten voor de kennis van de doceertaal (Nederlands en Engels). Indien nodig, biedt de UHasselt concrete begeleidingsmaatregelen op maat om te helpen het vereiste taalniveau te bereiken.
  • Ervaring met externe fondsenwerving is een pluspunt.
  • Je hebt ervaring met het functioneren binnen een multidisciplinaire werkomgeving van economen, wetenschappers en/of ingenieurs.
  • Beschikken over internationale onderzoekservaring is een pluspunt.
  • Ervaring met het modelleren van evenwichtsmodellen is een pluspunt.
  • Je bent in staat om voortreffelijk onderwijs te verstrekken, en hij/zij beschikt over de nodige didactische, communicatieve en organisatorische vaardigheden.
  • Je beschikt over een sterk onderzoeksdossier dat past binnen de huidige scope van de onderzoeksgroep zoals aangegeven in de rubriek onderzoeksopdracht dat je kan aantonen aan de hand van wetenschappelijke publicaties in internationaal erkende academische tijdschriften.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 3 jaar.

Je wordt aangesteld en verloond als doctor-assistent.
Je wordt aangesteld voor een periode van 3 jaar.
Personeelsvoordelen

Werkgever

Universiteit Hasselt

De Universiteit Hasselt draagt bij tot de ontwikkeling van de kenniseconomie in de (Eu)regio. Actief onderwijs op maat van de student, toponderzoek in welomlijnde domeinen en een internationale oriëntatie zijn haar kenmerken. 
Dank zij haar kleinschaligheid bouwt zij met haar medewerkers aan een organisatie waar het aangenaam werken is. Kwaliteiten bij mensen zijn de enige maatstaf. Geslacht, etnische afkomst, handicap, nationaliteit, leeftijd worden niet in overweging genomen.

Specificaties

  • Postdoc; Marketing en communicatie; Financiën; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Natuurwetenschappen; Economie
  • max. 38 uur per week
  • Gepromoveerd
  • AT 167/32/095

Werkgever

Universiteit Hasselt

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Martelarenlaan 42, 3500, Hasselt

Bekijk op Google Maps

Interessant voor jou