Hogeschooldocent Business IT & Management (BIM)

Hogeschooldocent Business IT & Management (BIM)

Geplaatst Deadline Locatie
28 sep 25 okt Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 25 okt 2017).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Hogeschool Utrecht (HU) - Hogeschooldocent Business IT & Management (BIM)

Functieomschrijving

Je talenten verder ontwikkelen en studenten begeleiden naar een carriere in ICT?

Als Hogeschooldocent Business IT & Management (BIM) haal je het uiterste uit je vakgebied in de begeleiding van onze studenten tot de ICTers van de toekomst. Voor professionals die hun enthousiasme willen delen en hun grenzen willen verleggen, zijn er verschillende mogelijkheden in kleinere en grotere dienstverbanden.

Je werkzaamheden

Je verzorgt onderwijs in zowel de brede propedeuse als de specialistische hoofdfase. Daarbij geef je onder andere (werk)colleges, begeleid je practica en coach je studenten bij projecten. In samenwerking met collegas draag je bij aan de voortdurende actualisering van ons onderwijs naar de nieuwste ontwikkelingen. Daarbij is praktijkrelevantie een belangrijk criterium. Je bent in staat om je collegas hierbij mee te nemen. Verder bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan praktijkgericht onderzoek binnen een van de lectoraten en wellicht te promoveren.

Specificaties

Hogeschool Utrecht (HU)

Functie-eisen

Je profiel

je bent een enthousiaste persoonlijkheid en hebt een eigen visie op wat een afgestudeerde student Business IT & Management nodig heeft in 2020. Je gaat ons team mede inspireren en helpt mee met het innoveren van ons programma. Je komt met frisse ideeën en je hebt al meer dan 3 jaar ervaring in het vernieuwen en verbeteren van interne bedrijfsprocessen en het innoveren met technologie. Je hebt affiniteit met de digitale transformatie van bedrijven en de samenleving in brede zin. Je wilt IT-professionals opleiden die hier een positieve impact op hebben. Daarnaast ben je geïnteresseerd in onderzoek. In minimaal één van de volgende gebieden heb je je sporen verdiend:

  • Business Intelligence en/of Big Data
  • E-Commerce en/of E-Business platformen
  • Marketing en/of Customer Relationship Management
  • Selfservice- en webcare management
  • Projectmanager (bijv. als Scrum master) of verandermanager
  • (Enterprise) Architectuur

Plezier hebben in werken met jongvolwassenen is belangrijk; je bent in het bezit van een afgeronde masteropleiding, een didactische kwalificatie is niet noodzakelijk, de opleiding daarvoor bieden we je zo nodig aan. Je hebt verder een collegiale en een teamgerichte instelling en een positieve, 
resultaatgerichte werkhouding.

Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt een jaarcontract (D4). Verlenging (vast/tijdelijk) behoort tot de mogelijkheden. De omvang van de aanstelling is bespreekbaar (voorkeur gaat uit naar 1,0fte). Het bruto maandsalaris bij een volledig dienstverband is minimaal 3.392 en maximaal 4661 (schaal 11). Daarboven ontvang je volgens de cao-hbo een vakantietoeslag van 8% en een dertiende maand. Wij hebben daarnaast uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden. Voor docenten is daarvoor 10% van de werktijd beschikbaar.

Afdeling

HBO-ICT

Je werkt binnen de opleiding HBO-ICT die onderwijs verzorgt voor ca. 1500 studenten. De opleiding kent de volgende afstudeerrichtingen: Software & Information Engineering, Technische Informatica, System & Network Engineering, Business IT & Management. Het zwaartepunt van jouw 
werkzaamheden ligt bij de afstudeerrichting Business IT & Management, naast werkzaamheden binnen de propedeuse en/of andere afstudeerrichtingen. Informatie over de opleiding HBO-ICT vind je op www.bachelors.hu.nl.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Hoogleraar; Universitair hoofddocent; Universitair docent; Lector
  • Natuurwetenschappen; Techniek; Economie
  • max. 40 uur per week
  • €3392—€4661 per maand
  • Universitair
  • AT 46009

Werkgever

Hogeschool Utrecht (HU)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Padualaan 99, 3584 CH, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interessant voor jou