Docenten verpleegkunde

Docenten verpleegkunde

Geplaatst Deadline Locatie
22 mrt 15 mei Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 15 mei 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Hogeschool Utrecht (HU) - Docenten verpleegkunde; Instituut voor Verpleegkundige Studies

Functieomschrijving

Als docent verpleegkunde ben je samen met onze gemotiveerde studenten voortdurend in beweging binnen de driehoek onderwijs, onderzoek en beroepspraktijk om hen het vak van verplegen op bachelor niveau te leren.

Je werkzaamheden

Als lid van een expertgroep/blokteam vervul je als docent verpleegkunde aan onze bacheloropleiding meerdere taken: je verzorgt, coördineert en ontwikkelt vanuit je specifieke deskundigheid verpleegkunde onderwijs (Casus gestuurd onderwijs, vaardigheidsonderwijs zowel technische, communicatieve als onderzoeksvaardigheden) en begeleidt studenten (studieloopbaan, stage, projectmatig werken en onderzoeksprojecten). Daarnaast draag je bij, in nauwe samenwerking met de beroepspraktijk, aan de verdere ontwikkeling van het curriculum en ontwikkel je toetsen.

Specificaties

Hogeschool Utrecht (HU)

Functie-eisen

Wij zoeken voor deze veelzijdige en veeleisende functie, verpleegkundigen die in het bezit zijn van een diploma op masterniveau. Daarnaast heb je recente ervaring met directe verpleegkundige patiëntenzorg. Je beschikt over een onderwijsbevoegdheid en hebt ervaring in het gezondheidszorgonderwijs, of bent bereid je bevoegdheid op korte termijn te behalen. Maar bovenal ben je flexibel inzetbaar, vind je pionieren een uitdaging en ben je gericht op (team)samenwerking met een gezonde dosis humor.

Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt een jaarcontract (D4) als docent met een omvang van 0,6 - 0,8 fte. Het bruto maandsalaris bij een volledig dienstverband is minimaal 2.638,- en maximaal  3.994,25,- (schaal 10) of minimaal 3.392,46,- en maximaal  4.661,12 (schaal 11) afhankelijk van ervaring. Daarboven ontvang je volgens de cao-hbo een vakantietoeslag van 8% en een gegarandeerde eindejaarsuitkering á 8,3%. Tenslotte hebben wij een vrijwillige collectieve ziektekostenverzekering en leuke extras zoals fietsplan en kortingen bij verzekeringen, software en fitness.

Werkgever

Hogeschool Utrecht (HU)

De HU is een transparante organisatie door open communicatie met elkaar en onze omgeving. De besturingsfilosofie van de HU is gebaseerd op het werken in teams. Uitgangspunt in de samenwerking is dat we onze kennis delen en doen wat we beloven, in- én extern. Dat betekent dat we elkaars verschillende competenties en expertises consistent erkennen, gebruiken, delen en versterken. Zodat we er met elkaar uit halen wat er in zit. Hogeschool Utrecht is een kennisorganisatie. Met hoogwaardig onderwijs en onderzoek werken we aan innovatie en professionalisering van de beroepspraktijk en aan de persoonlijke ontwikkeling van talent. Daarmee dragen we bij aan de sociale, culturele en economische ontwikkeling van een open, rechtvaardige en duurzame samenleving. De HU leidt gemotiveerde studenten op van 17 tot 67 jaar. Het gaat dus niet alleen om instromers op de arbeidsmarkt, maar ook om mensen die al werken en hun kennis en vaardigheden willen actualiseren, verbreden of verdiepen. De maatschappij heeft immers behoefte aan professionals die zich blijven(d) scholen. We hebben een breed opleidingsaanbod dat vrijwel alle (beroeps)sectoren bestrijkt en zijn één van de grootste aanbieders van post-initieel onderwijs en masterstudies.

Met 3500 medewerkers vormen we een grote organisatie waarin de menselijke maat centraal blijft staan. De HU heeft vestigingen in de steden Utrecht en Amersfoort. Daarnaast worden de activiteiten van het Seminarium voor Orthopedagogiek regionaal georganiseerd vanuit de regiokantoren.

Afdeling

Instituut voor Verpleegkundige Studies

De bachelor opleiding verpleegkunde is een van de twee bachelor opleidingen binnen het Instituut voor Verpleegkundige Studies. Dit instituut verzorgt ook drie masteropleidingen en diverse post-hbo opleidingen voor verpleegkundige en paramedische beroepsbeoefenaren. Daarnaast werkt de opleiding nauw samen met de drie lectoraten binnen het domein Gezondheidszorg. In deze kennisomgeving maak je deel uit van een veelzijdig onderwijsteam. Een student van de bachelor verpleegkunde wordt opgeleid tot een deskundig beroepsbeoefenaar. De driehoek praktijk, onderzoek en onderwijs vormt het fundament van onze opleiding.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Onderwijs; Hoogleraar; Universitair hoofddocent; Universitair docent; Lector
  • Gezondheid
  • 24—32 uur per week
  • €3392—€4661 per maand
  • Universitair
  • AT Docenten verpleegkunde

Werkgever

Hogeschool Utrecht (HU)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Heidelberglaan 7, 3584 CS, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interessant voor jou