Implementation of Experience Sampling Methods in Clinical Practice

Implementation of Experience Sampling Methods in Clinical Practice

Geplaatst Deadline Locatie
13 mrt 1 mei Leuven

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 1 mei 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

KU Leuven - Implementation of Experience Sampling Methods in Clinical Practice

Functieomschrijving

Project

Binnen dit project zal de laatste stap gezet worden naar de implementatie van expertise in Experience Sampling Methods naar een app voor de eindgebruiker, namelijk de clinicus en de patiënt. Hiervoor zal een feedback app ontwikkeld worden, toegepast op de wensen van de eindgebruiker, waarbij tegelijkertijd voldoende complexiteit behouden blijft om doel fenomenen te kunnen meten. Deze app zal feedback leveren over het functioneren van de patiënt, en reminders sturen om (psychologische en farmacologische) therapietrouw te verhogen. De PhD kandidaat zal een centrale rol in dit project hebben, in het bijzonder bij de samenwerking met clinici voor de ontwikkeling van de concepten en opmaak, en kwantitatieve analyse van resultaten.

Specificaties

KU Leuven

Functie-eisen

Profiel

De succesvolle kandidaat heeft een Master in psychologie of in sociale / gezondheidswetenschappen, met een sterke interesse in klinische toepassingen van onderzoek. Wij zoeken iemand met een innovatieve en creatieve persoonlijkheid, die zelfstandig nieuwe ideeën kan ontwikkelen in samenwerking met focusgroepen van clinici. Ervaring met Experience Sampling Methods is een pre. De kandidaat kan vloeiend Nederlands spreken en heeft een goede beheersing van Engels (geschreven en gesproken).

Arbeidsvoorwaarden

Salarissen voor PhD kandidaten zijn competetief voor internationale standaarden. Er wordt een contract van 1 jaar aangeboden, dat voor 3 jaar verlengd kan worden na positieve evaluatie. De startdatum is flexibel maar niet later dan Juni 2018.

Afdeling

Center for Contextual Psychiatry

Het Center for Contextual Psychiatry is een multidisciplinair en internationaal georiënteerd onderzoekscentrum, die bekend staat voor diens expertise in ontwerp, toepassing en analyse van studies and klinische trials waarbij de Experience Sampling Methodology gebruikt wordt, in de context van Mental Health onderzoek. Het CCP wordt geleid door prof. Inez Myin-Germeys. Het CCP bestaat op het moment uit 25 onderzoekers met verschillende achtergronden (psychologie, psychiatrie, statistiek, filosofie, bewegingswetenschappen, ...). Het CCP is onderdeel van het Departement Neurowetenschappen van de Faculteit Geneeskunde bij KU Leuven, één van de meest gerenommeerde onderzoeks universiteiten van Europa.

https://gbiomed.kuleuven.be/english/research/50000666/50000673/cpp/

Specificaties

  • PhD; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gezondheid; Gedrag en maatschappij
  • max. 38 uur per week
  • Universitair
  • AT BAP-2018-113

Werkgever

Locatie

Oude Markt 13, 3000, Leuven

Bekijk op Google Maps

Interesting for you