Discover your research career in the Netherlands

784jobs

Why create an account?

Find out what you want

Explore career paths and take a free self-assessment to figure out what job suits you.

Prepare for your career move

Tailor your CV and broaden your network with our Career Buddy.

Let the job find you!

Make your CV and profile available to employers, so recruiters can spot you for new positions.

Recent timeline posts

Academia

Meet & Greet bij NWO op donderdag 15 juni

Heb jij een passie voor de wetenschap? Wil je graag een actieve bijdrage leveren aan de versterking van het wetenschappelijk onderzoek en de impact daarvan op de maatschappij? Dat kan als programma coördinator, als financial, IT'er of in een andere functie binnen onze organisatie. Je bent van harte welkom. Onze eerstvolgende Meet & Greet is op donderdag 15 juni.

NWO is dé nationale wetenschapsfinancier en vervult als verbinder een brugfunctie tussen onderzoek en samenleving. Werken bij NWO is heel divers. Voor een programmacoördinator bijvoorbeeld varieert dat van het schrijven van een call tot het bijdragen aan de toepassing van wetenschappelijk onderzoek. Als financial adviseer en ondersteun je de interne organisatie professioneel en klantgericht bij financiële vraagstukken. Als IT'er draag je bij aan de digitale transitie van NWO waarbij we een volledig nieuw digitaal fundament gaan realiseren en de Agile werkwijze binnen de IT-afdeling adopteren.

Bevlogen collega’s

Het belangrijkste in ons werk is het bevorderen van onderzoek en het vergroten van wetenschappelijke en maatschappelijke impact. Dat valt en staat natuurlijk met de inzet, kwaliteit, bevlogenheid en diversiteit van onze medewerkers. We zijn trots dat we in een inclusieve omgeving werken waarin alle medewerkers hun talenten kunnen ontwikkelen; op welk gebied dan ook!

Werken bij NWO betekent werken in een omgeving waarin iedereen een passie heeft voor wetenschap. Via bijeenkomsten, georganiseerde lunches of borrels blijven we op de hoogte van elkaars werk en zoeken we de verbinding op.

Zullen we kennismaken?

Lijkt het je leuk om nog meer te weten te komen over het werk bij NWO en om collega’s te ontmoeten? Dan nodigen we je graag uit voor onze Meet & Greet op donderdag 15 juni aanstaande. De Meet & Greet vindt plaats op onze locatie in Utrecht tussen 14.00 en 17.30 uur.

Aanmelden

Meld je aan via het formulier op deze website: https://www.nwo.nl/meet-and-greet

Academia

Q&A with researchers in industry 10 May

Do you know what you would like to do after your PhD or postdoc?

To help you exploring your career options outside academia, this time we interview two researchers who continued their career in industry. During this live Question & Answer session you have the chance to ask questions and get a better understanding of your possibilities.

During this 45-minutes Q&A (10 May, 17:00) we cover:

  • what it is like to work as a researcher in industry

  • what kind of research our guests do

  • advice on how to get a position outside academia

Registration is free. We have a maximum of 150 participants. Looking forward to meeting you!

Testimonials

Alireza

I found my dream PhD position via AcademicTransfer

Alireza

PhD @ Eindhoven University of Technology