Directeur-Bestuurder

Directeur-Bestuurder

Geplaatst Deadline Locatie
7 mei 20 mei Zoetermeer

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 20 mei 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Leeuwendaal zoekt voor OnderwijsAdvies een Directeur-Bestuurder. Ondernemend, verbindend en met visie op de markt.

Functieomschrijving

De opdracht

Er is duidelijk behoefte aan het met elkaar verder bouwen aan de toekomst. OnderwijsAdvies heeft de afgelopen jaren niet stil gestaan: er is in de jaren 2015 – 2017 veel gebeurd, van interne herstructurering, functiedifferentiatie en herplaatsingsproces tot de ontwikkeling van nieuwe dienstverlening.

Specificaties

OnderwijsAdvies

Functie-eisen

Wat vraagt OnderwijsAdvies van u?

De Directeur-Bestuurder die wij zoeken is inspirerend, daadkrachtig, samenwerkings- én resultaatgericht. De geschikte kandidaat is sterk ondernemend en weet in te spelen op nieuwe kansen in de bestaande markt of nieuwe markten, is een echte netwerker en boegbeeld die van buiten naar binnen denkt en handelt, en is tevens de aanjager van business development en zet dit om in concrete resultaten.

Belangrijke vereisten zijn onder meer:

  • Academisch werk- en denkniveau.
  • Meerjarige, integrale eindverantwoordelijke ervaring als directeur en/of bestuurder van een omvangrijke dienstverlenende organisatie met hoogopgeleide professionals.
  • Ondernemer met aantoonbare commerciële ervaring in business development, marktpositionering en de bijbehorende veranderprocessen.
  • Ervaring met (her)inrichting en professionalisering van de eigen organisatie.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een brede eindverantwoordelijke functie bij één van de toonaangevende onderwijsadviesbureaus in Nederland. U komt te werken in een organisatie met betrokken professionals waar een duidelijke “bouwopgave” ligt en er met elkaar actief wordt ingespeeld op toekomstige kansen in de markt. De functie wordt marktconform betaald (bruto jaarsalaris van maximaal € 120.000,-- bij een fulltime dienstverband). Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Onderwijsadviesbureaus.

Werkgever

OnderwijsAdvies

OnderwijsAdvies (oA) is een commerciële, educatieve dienstverlener gericht op het brede veld van klanten in onderwijs en jeugdzorg. Met ruim 200 betrokken en gepassioneerde medewerkers zet OA zich in voor hun klanten waarbij de optimale ontwikkeling van ieder kind centraal staat. Kenmerkend is de dynamische context en snel veranderende markt waarin oA opereert. OnderwijsAdvies heeft te maken met continue veranderingen en ontwikkelingen in financiering, (OCW) beleid, onderwijs, educatie én jeugdzorg.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Management
  • Economie; Gedrag en maatschappij
  • max. 40 uur per week
  • Universitair
  • SP Directeur-Bestuurder

Werkgever

Locatie

Van Beeckstraat 62, 2722 BC, Zoetermeer

Bekijk op Google Maps

Interesting for you