Integratiespecialist applicaties

Integratiespecialist applicaties

Geplaatst Deadline Locatie
29 mrt 26 apr Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 26 apr 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

ICT Services (ICTS) heeft een vacature voor een Integratiespecialist applicaties. Deze vacature is ontstaan door groei van werkzaamheden van de koppeling van diverse applicaties. Voor deze gegevenskoppelingen worden twee Enterprise Service Bus (ESB) applicaties ingezet: InQdo Connect (o.b.v. WebMethods) en SAP PI/PO. Deze systemen worden technisch beheerd door een externe partij (InQdo), die ook nieuwe koppelingen technisch programmeert.

Bij verzoeken voor nieuwe koppelingen, of aanpassing van bestaande koppelingen wordt afgestemd met 3 partijen: het gegevens leverende systeem, het gegevens ontvangende systeem en externe ESB-beheerder (InQdo). Deze coördinatie zal jij op je nemen, terwijl je kijkt naar data matching, interface hergebruik, architectuur, security en privacyaspecten.

Wij zoeken iemand met ervaring met het koppelen van applicaties in een complex landschap door middel van ESN-middleware. Je kunt functionele koppelwensen vertalen naar data-specificaties en bent bekend met de middleware protocollen die daarbij gebruikt worden. Daarnaast kun je soepel schakelen met de betrokken systeemeigenaren, functioneel beheerders en de externe leverancier die de ESBs technisch beheert.

Taken

  • Coördinatie van realisatie van nieuwe applicatiekoppelingen;
  • functioneel en technische beschrijven van deze koppelingen;
  • hergebruik van bestaande koppelingen bewaken volgens onze architectuurprincipes;
    Deze kun je toetsen bij collega-architecten;
  • matchen van de gegevens (velden) van het leverende en ontvangende systeem;
  • toetsen van de verzoeken en ontwerpen aan privacywetgeving (AVC);
  • adviseren over beveiligingsaspecten van koppelingen (bijv. authenticatie en encryptie).

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Functie-eisen

Als Integratiespecialist applicaties:

  • heb je een hbo+ werk- en denkniveau met een opleiding in ICT;
  • heb je 2+ jaar ervaring met het koppelen van applicaties in een complex applicatielandschap;
  • heb je 4+ jaar ervaring met applicatiebeheer;
  • kun je gestructureerd en nauwgezet werken;
  • heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Ervaring in een onderwijsomgeving is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

Het gaat hier om een brede, uitdagende functie met verschillende technologieën en continue vernieuwing in een boeiende, op ontwikkeling gerichte, organisatie. De werkzaamheden maken deel uit van de organieke functie Consultant ICT 2. Bij deze functie hoort loonschaal 11 met een maximum van €4.978 bruto per maand bij een volledige aanstelling. Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring. Het betreft in eerste instantie een aanstelling voor de periode van een jaar. Bij gebleken geschiktheid is het voornemen om je een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd aan te bieden. De UvA biedt verder een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ruime vakantieregeling en een eindejaarsuitkering. De Cao Nederlandse Universiteiten is van toepassing.

Werkgever

Universiteit van Amsterdam

Met meer dan 5000 werknemers, 30.000 studenten en een budget van ruim 600 miljoen euro, is de Universiteit van Amsterdam (UvA) een intellectueel knooppunt binnen Nederland. De UvA heeft zeven faculteiten waar onderwijs en onderzoek plaatsvinden op het gebied van geesteswetenschappen, sociale wetenschappen, economie en bedrijfskunde, rechtsgeleerdheid, natuurwetenschappen, geneeskunde en tandheelkunde. Midden in Amsterdam, op locaties waar disciplines samenkomen en elkaar beïnvloeden.  

De studenten en medewerkers van de UvA zijn onafhankelijke denkers en competente rebellen. Zij durven het aan om dogma’s in twijfel te trekken en nemen geen genoegen met simpele antwoorden of standaardoplossingen. Werken bij de UvA betekent werken in een onafhankelijk, creatief, innovatief en internationaal klimaat. Kenmerkend is de open sfeer en een authentieke betrokkenheid met de stad Amsterdam en de samenleving.

http://www.uva.nl/home

Afdeling

ICT Services

De Universiteit van Amsterdam (UvA) en de Hogeschool van Amsterdam (HvA) leveren kwalitatief hoogwaardig onderwijs en onderzoek en werken daarin samen. De centraal gepositioneerde dienst ICT Services (ICTS) ondersteunt het primaire proces van zowel de UvA als HvA. Dit doen wij door het aanbieden van een groot aantal ICT-diensten aan ruim 80.000 studenten en 8.000 medewerkers op vele locaties van faculteiten, domeinen, dienstverlenende eenheden en gelieerde instellingen in Amsterdam.

ICT Services is een betrouwbare leverancier voor onderwijs en onderzoek die de functionele klantvraag vertaalt naar optimale technische en klantgerichte oplossingen. ICTS staat open voor de nieuwste  ICT-ontwikkelingen en ideeën voor onderwijs en onderzoek. Wij hebben circa 275 medewerkers in dienst.

Afdeling Applicatiebeheer, team Applicatiecoördinatie

Het team Applicatiecoördinatie binnen de afdeling Applicatiebeheer bestaat uit 8 personen, waarvan 2 externen. Het team onderhoudt onder meer een aantal onderwijs en onderwijs ondersteunende systemen op het gebied van digitale leeromgeving, studiegidsen, roostering, studieresultaten, zaalreservering, documentarchivering, facilitaire systemen en koppeling aan het studenten informatiesysteem (SIS) en het financiële en personele SAP-systeem.

Specificaties

  • IT
  • 32—38 uur per week
  • €3637—€4978 per maand
  • HBO+
  • 19-196

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Spui 21, 1012 WX, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you