Facilitair Parkmanager

Facilitair Parkmanager

Geplaatst Deadline Locatie
21 aug 8 sep Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 8 sep 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Op het Science Park Amsterdam zijn wij op zoek naar een communicatief sterke Facilitair Parkmanager (fulltime)

Functieomschrijving

Wil jij je dagelijks begeven op de plek waar een aantal van 's werelds meest baanbrekende wetenschappelijke onderzoeken plaatsvinden, in het hart van Amsterdam? Op Amsterdam Science Park hebben we een trotse geschiedenis van het definiëren van de toekomst. We verbinden zeer innovatieve bedrijven met opkomende talenten en geavanceerde wetenschappers. Middenin deze krachtige samenwerkingen met levensveranderende innovaties bieden wij je een verantwoordelijke en uitdagende baan!

Het westelijk deel van het Science Park Amsterdam heet Wetenschappelijk Centrum Watergraafsmeer (WCW). De gemeenschappelijke faciliteiten op dit terrein worden beheerd door de Stichting Beheer WCW. Zij heeft onder andere de coördinatie en uitvoering van de werkzaamheden aan de technische installaties en infrastructuur gedelegeerd aan de Park Management Organisatie, onder leiding van de Facilitair Parkmanager.

Wat ga je doen?
Als Parkmanager ben je verantwoordelijk voor adequate infrastructuur, installaties en opstallen van het WCW-domein. Daarnaast verzorg je de exploitatie van gemeenschappelijke voorzieningen voor alle gebruikers op het WCW-terrein en stuur je de parkmanagementorganisatie (3 fte) aan in een informele sfeer.

Iedere dag is anders op het WCW-terrein. Naast de operationele processen ben je ook bezig met het ontwikkelen van een meerjarenstrategie, -begroting en beleidskaders. Ook denk je na over hoe het beheer efficiënter en correcter kan worden uitgevoerd. Je initieert projecten, stuurt deze aan en draagt zorg voor het projectmanagement en evaluatie van de uitgevoerde werkzaamheden. Dagelijks heb je contact met diverse stakeholders en externen om samen de gemeenschappelijke faciliteiten op orde te houden.

De parkmanager opereert binnen de strategie met een hoge mate van zelfstandigheid en legt verantwoording af aan het Dagelijks Bestuur en de Gebouwbeheerders.

Specificaties

Centrum Wiskunde en Informatica (CWI)

Functie-eisen

Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van Facility management of in een technische richting, en je beschikt over goede communicatievaardigheden.

Met meer dan 10 jaar ervaring in grote diverse organisaties met veel verschillende stakeholders heb je je bewezen als facilitair manager/beheerder. Daar heb je op een professionele manier richting en leiding gegeven aan het facilitaire team.

Je beschikt over een grote mate van overtuigingskracht, je bent resultaatgericht, hebt sterk analytisch vermogen, bent goed in netwerken en hebt sterke mate van sensitiviteit ontwikkeld. 

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

De arbeidsovereenkomst is voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Het salaris voor deze fulltime functie is minimaal € 4.478,- en maximaal € 5.757,- (schaal 12),- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Onze gunstige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Onderzoekinstellingen, met onder andere ruime verlofmogelijkheden en een volledige eindejaarsuitkering (13e maand). De arbeidsvoorwaarden zijn flexibel en maken de combinatie van zorg en werk mogelijk.

Het kantoor is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Je wordt voor de WCW-werkzaamheden aangesteld bij Centrum Wiskunde & Informatica, het nationaal onderzoeksinstituut voor wiskunde en informatica en is onderdeel van de Institutenorganisatie van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO).

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Beleid- en staf; Management
  • Economie
  • max. 40 uur per week
  • €4478—€5757 per maand
  • Universitair
  • AT Facilitair Parkmanager

Werkgever

Centrum Wiskunde en Informatica (CWI)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Science Park 123, 1098 XG, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you