Financial Controller met IT kennis en ervaring (1,0 fte)

Financial Controller met IT kennis en ervaring (1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
9 dec 15 jan Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 15 jan 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

De Erasmus Universiteit zoekt voor de dienst IT een financial controller met ervaring met IT processen, dynamiek van IT kosten, investeringen, projecten die een proactieve houding heeft en die nieuwe uitdagingen niet uit de weg gaat.

Functieomschrijving

In de rol van financial controller voor de dienst IT wordt een proactieve houding verwacht ten aanzien van het optimaliseren en professionaliseren van de financiële processen die IT raken. Ook bent u (eind) verantwoordelijk voor de betrouwbaarheid van periodieke financiële rapportages (exploitatie en projecten), budgetten, forecast, investeringsvoorstellen, business cases, kostprijsberekeningen en het jaarrekeningtraject. U ondersteunt en adviseert dienst directeur IT waar nodig met het realiseren van verantwoordingsrapportage over afdelingen en projecten. Tevens bent u verantwoordelijk voor het op orde houden en proactief aanpassen aan de veranderde behoefte van bestuur en directie o.a. inrichten van de rapportage structuur (management informatie, KPI rapportages) en meerjarige forecast. U bent een sparring partner voor het managementteam van IT.

U levert een actieve bijdrage aan EUR brede verbeterprojecten op het gebied van financiën, informatievoorziening en control.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Ervaring en achtergrond:

•        Wij zoeken een HBO-er/academicus met een afgeronde (bedrijfs)economische of IT opleiding en analytisch inzicht;

•        Minimaal 5 jaar, ervaring met IT processen, IT investeringen, IT projecten binnen een IT dienstverleningsorganisatie. Of u heeft minimaal 5 jaar ervaring als IT professional met aantoonbare financieel-economische kennis en kunde;

•        Ervaring met SAP FiCo is een prè.

Competenties en persoonlijkheid:

•          Zelfstandige financieel controller met IT affiniteit;

•          Conceptueel en analytisch;

•          Proactief en neemt verantwoordelijkheid;

•          Overtuigingskracht- en realisatiekracht;

•          Focus op sturing;

•          Resultaatgericht en organisatiesensitief;

•          Maatschappelijk betrokken, ondernemend, gericht op samenwerking, verbindend en ruimdenkend;

•          Communicatief vaardig in zowel woord als geschrift in de Nederlandse en Engelse taal (aantoonbaar B2-niveau conform CEF).

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 2 jaar.

Een afwisselende financial controller functie in een kennisintensieve- en maatschappelijk bewogen en bevlogen organisatie.

Goede arbeidsvoorwaarden, in overeenstemming met de CAO Nederlandse Universiteiten (CAO NU). Het betreft een functie die is samengesteld uit een structureel – en tijdelijk dienstverband. Na twee jaar zal worden beoordeeld of de omvang wordt aangepast naar de structurele omvang, namelijk 1,0 fte. Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling, 38 uur per week, maximaal € 5.656,-- bruto per maand (schaal 12).

De Erasmus Universiteit Rotterdam heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder vakantiegeld ad 8%, een eindejaarsuitkering van 8,3% en 41 vakantiedagen per jaar bij een volledige werkweek. Een goede pensioenvoorziening en de mogelijkheid tot flexibele inzet van arbeidsvoorwaarden.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Een smeltkroes van talent, internationaal georiënteerd en sterk maatschappelijk betrokken. Dat is de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR).

Een universiteit die met 30.000 studenten en circa 2700 medewerkers wetenschappelijke kennis in Rotterdam ontwikkelt die grenzeloos toepasbaar is. Werken bij de Erasmus Universiteit Rotterdam betekent werken bij een ambitieuze universiteit met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. In de komende strategische planperiode van vier jaar staan vele projecten op stapel en zal de bedrijfsvoering verdergaand worden ontwikkeld ten einde er mede zorg voor te dragen dat de positie van de EUR in Nederland en daar buiten verder zal worden versterkt. Voor meer informatie over de Erasmus Universiteit Rotterdam, zie www.eur.nl

Afdeling

de Dienst Finance

De dienstverlening van Dienst Finance is georganiseerd in een 3-tal afdelingen: Financial Transaction Office (FTO), Monitoring & Reporting (M&R) en Controlling Services (CS). De diensten die geleverd worden vanuit Controlling Services moeten er toe leiden dat de dienst directeuren en staf directeur optimaal ont zorgt en ondersteund worden op het gebied van financial control.

Specificaties

  • IT
  • 38—40 uur per week
  • €4406—€5656 per maand
  • HBO
  • PRO/IT/09122019

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you